abonnement Unibet Coolblue
pi_182590724
https://tweakers.net/cate(...)uw60IKHM-_rkyvaxeyhc

Budget: 140-440 lijkt me een goed begin
Mijn oude subwoofer Teufel US 2110/1 SW

Welke subwoofer zou daar kwa kwaliteit/volume het best bij passen?
Goede prijs/prestate verhouding?
Van teufel verkopen ze mijn subwoofer namelijk niet meer.
Ze hebben wel de:
Mono-Subwoofer US 2106/1 SW
T 8 Subwoofer
T 10 Subwoofer

Maar alleen de T10 komt daarbij in de buurt denk ik en die ziet er niet uit en een beetje prijzig..Ik weet het niet.
pi_182591041
Ik snap best dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar komt met enkele suggesties van subwoofers die jij interessant vind en aan jouw eisen voldoen. Staat ook letterlijk in het beleid met betrekking tot het openen van een topic:

Eigen onderzoek is nog steeds vereist (dit is en blijft FOK!) en we verwachten dat je zelf al een idee hebt opgedaan. Als je zelf al een subwoofer in gedachten hebt, post deze dan met behulp van de wenslijst in de pricewatch hier. Dat geeft je mede-fokkers inzicht in waar je zelf aan hebt gedacht en hoe er binnen je budget betere of andere keuzes te maken zijn.

Het is dus verplicht eerst zelf met een voorstel te komen en dit voorstel te onderbouwen. Een simpele opsomming van eisen/wensen is niet wenselijk; je topic wordt in dat geval dan ook gesloten. Je kan in dat geval contact opnemen met de moderator die je topic gesloten heeft om te vragen of hij weer open mag, mits je natuurlijk wijzigingen hebt aangebracht zodat het geheel wel aan de eisen voldoet.

Kom ook niet op te proppen met "Ja, ik heb gezocht en ik wil het liefst een zwarte." of "Ik heb het liefst er één van fabrikant X.". Dit zegt namelijk helemaal niets en zonder onderbouwing biedt het dan ook geen meerwaarde.

Een simpel antwoord als 'Ik heb heb er niet veel verstand van!' óf 'Ik ben veel sneller klaar als jullie het doen!' is uit den boze. Niemand is geboren met die kennis; neem andere topics door, kijk naar de NBBG en lees reviews. Zo leer je er zelf ook het meeste van.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  donderdag 18 oktober 2018 @ 14:59:11 #3
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_182591325
Actief? Passief? Wat voor 'n versterker heb je staan? Waar wordt ie voor gebruikt? Als ondersteuning bij de weergave van stadionconcerten of voor de extra kick tijdens explosies in films?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_182591433
quote:
14s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 14:59 schreef fathank het volgende:
Actief? Passief? Wat voor 'n versterker heb je staan? Waar wordt ie voor gebruikt? Als ondersteuning bij de weergave van stadionconcerten of voor de extra kick tijdens explosies in films?
Ik heb een Marantz 6011.
Hij word gebruikt in huis voor het gamen en kijken van films.
De huidige subwoofer gebruik ik ongeveer nu op 50% volume slider die op de achterkant zit want anders vinden de buren het niet leuk :P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')