abonnement Unibet Coolblue
  Redactie Frontpage zondag 21 oktober 2018 @ 12:19:01 #51
38148 crew  Innisdemon
pi_182645774
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 oktober 2018 21:36 schreef Niltag het volgende:
Als dat hier gebeurt doe ik helemaal niets meer in de bakken. Elke zaterdag even mijn zooi ergens op een mooie plaats in de gemeente lozen. Ga niet de halve week besteden aan heen en weer lopen met al die tyfuszooi. En zeker niet voor die 150 euro per maand die al naar de gemeente gaat.
Precies, bij de burgemeester voor de deur, of voor het gemeentehuis oid.Prima plekje, vaak veel ruimte.
Wel je locatie veel afwisselen, want als het bij de Burgemeester gebeurd kan de politie opeens wel mankracht vrijmaken om staan te posten.
'Me' is géén bezittelijk voornaamwoord
pi_182670157
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 oktober 2018 02:33 schreef CherryLips het volgende:
Hier ook van die ongein, alleen woon ik in een appartement en kan gft dus gelukkig in een ondergrondse container dumpen en ben ik ervan af. Voor restafval moet ik aan het eind van de straat zijn, papier en gft moet weer ergens anders. Dus dat ik steeds een leuk rondje afval weggooien. Plastic wordt donderdag vroeg opgehaald en mag op woensdagavond pas na half negen aan de weg. Dat vergeet ik dus, of ik ben niet thuis en heb dan geen zin om 's avonds laat weer die zak op te halen en honderd meter verderop aan een paaltje te binden. Ik heb nu dus twee zakken met plastic in de berging staan. Ben ook niet de enige, want steeds meer mensen flikkeren dat plastic gewoon veel te vroeg tegen dat paaltje aan zodat het wegwaait en er komt ongedierte opaf.
Of een of andere sukkel heeft z'n auto voor een container/ophaalpunt geparkeerd zodat de vuilniswagen er niet bij kan en er niks wordt geleegd.

Werkt echt super zo.

Je betaalt als het goed is alleen nog voor restafval dus het is nu wel een sport geworden om zo min mogelijk daarvan te hebben en optimaal te scheiden. Maar veel mensen hebben daar schijt aan en flikkeren hun restafval gewoon met zak en al in de struiken.
Tuurlijk daarom werkt dat systeem ook niet. Ik mag hopen dat ze het hier nooit gaan invoeren. Gaat alleen maar een hoop zwerfafval opleveren. En laat ik wel wezen mochten zemijn kliko ook zo behandelen en niet legen dan flikker ik het de volgende keer ook gewoon voor het gemeentehuis neer.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')