in de herhalingquote:Op zondag 14 oktober 2018 17:30 schreef naatje_1 het volgende:
Indiase tikka masala magnetronmaaltijd van de appie
Ik de bruine. Bij de Plus gehaald afgelopen week? Alle Twix, Mars, Bounty, Snickers etc. waren in de aanbieding voor 1.99 per doos.quote:Op maandag 15 oktober 2018 19:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik heb dit ook als toetje, de witte variant.
Nope had ze van een eerdere aanbieding uit de Hoogvliet, maandje terug denk.quote:Op maandag 15 oktober 2018 19:37 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ik de bruine. Bij de Plus gehaald afgelopen week? Alle Twix, Mars, Bounty, Snickers etc. waren in de aanbieding voor 1.99 per doos.
Gelijk goed ingeslagen.
Bami soep?quote:Op maandag 15 oktober 2018 22:10 schreef Sigaartje het volgende:
Evening dish
[ afbeelding ]
Moest overwerken
Sigaartje, waar is je ei in je saoto soep?quote:Op maandag 15 oktober 2018 22:10 schreef Sigaartje het volgende:
Evening dish
[ afbeelding ]
Moest overwerken
Kippesoep, ei ging erin.quote:Op maandag 15 oktober 2018 22:27 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Sigaartje, waar is je ei in je saoto soep?
Correct!quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 17:52 schreef realAIVD het volgende:
gochujang, alles is lekker met gochujang!
Ik vind dat grappig, zoals jij zo lyrisch bent over gochujang. Ik heb het in huis en gebruik het bijna nooit.quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 17:52 schreef realAIVD het volgende:
gochujang, alles is lekker met gochujang!
Sambal is meer een saus, een condiment. Gochujang is meer een ingrediënt. Maar in de praktijk komt het op hetzelfde neer ja. Alleen smaakt gochujang ronder.quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 21:49 schreef Muck het volgende:
Gochujang... Google leert me dat het een Koreaanse rode peperpasta is. Waar kan ik het mee vergeleken? Sambal?
Duidelijke uitleg, dank je!quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 22:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Sambal is meer een saus, een condiment. Gochujang is meer een ingrediënt. Maar in de praktijk komt het op hetzelfde neer ja. Alleen smaakt gochujang ronder.
Tja, mijn eerste bak heeft jaren in de koelkast gestaan. Maar ergens ging er ineens een knopje om en nu moet ik er niet meer aan denken dat ik dat niet in huis heb.quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 21:26 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik vind dat grappig, zoals jij zo lyrisch bent over gochujang. Ik heb het in huis en gebruik het bijna nooit.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |