Zonder foto lijkt het me lekker.quote:Op zondag 14 oktober 2018 17:19 schreef Bluezz het volgende:
Peer, mascarpone, bladerdeeg, speculaasjes, nootmuskaat, kaneel
[ afbeelding ]
Ha Ha ja, het ziet er ehhhh, laat maar.quote:
Worchester noemen als je iets Chinese stijl hebt gemaakt????quote:Op zondag 14 oktober 2018 18:32 schreef christmastsunami het volgende:
ik had wat zoetzure half om half gehaktballetjes gemaakt
, chinese style, in tomatensaus laos knoflook met worchestersaus
ff opwarmen met zilvervliesrijst en doperwten, goud, echt goud
Doel was Op de Dam in Leek.. Maar ze waren volquote:
Je lijkt wel een beetje zuinig met de ingrediënten er op, of is dat de bedoeling?quote:
Een omelet, toch?quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:09 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Je lijkt wel een beetje zuinig met de ingrediënten er op, of is dat de bedoeling?
Moet je zoiets als een pannenkoek zien of een pizza?
Ja geen idee, er zit kennelijk ook bloem door, maar kan zo niet zien hoe de structuur is. Op de foto van die site lijkt hij vrij hard.quote:
Nee, een pannenkoek (wat beslag) met veel dingetjes erin en erop.quote:
Ah oke!quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:30 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, een pannenkoek (wat beslag) met veel dingetjes erin en erop.
Ja, goed, toch maar een linkje dan.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:29 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Ja geen idee, er zit kennelijk ook bloem door, maar kan zo niet zien hoe de structuur is. Op de foto van die site lijkt hij vrij hard.
Ophouden graag. Een groot deel van je posts tot nu toe wordt verwijderd. Ik vraag je nogmaals om je hier fatsoenlijk te gedragen.quote:
waarom krijg ik soms een aanwijzing dat ik beter kan oprotten?quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:35 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ophouden graag. Een groot deel van je posts tot nu toe wordt verwijderd. Ik vraag je nogmaals om je hier fatsoenlijk te gedragen.
Ah, er zit dus ook nog wat in Dat kon ik niet opmaken uit die foto, dat leek erg karig, dit wel primaquote:Op zondag 14 oktober 2018 21:34 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, goed, toch maar een linkje dan.
Alles wat je wil weten over okonimiyaki
https://www.aziatische-ingredienten.nl/tag/okonomiyaki/
Beslag:
[ afbeelding ]
Binnenkant:
[ afbeelding ]
Post meegenomen naar FB.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:40 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
waarom krijg ik soms een aanwijzing dat ik beter kan oprotten?
Bij ons viel het ook al tegen. We hadden spareribs bij een andere slager gehaald en dat smaakte echt niet als we gewend zijn.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:43 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zie eigenlijk weinig smakelijks vandaag.
Nice!quote:Op zondag 14 oktober 2018 17:19 schreef Bluezz het volgende:
Peer, mascarpone, bladerdeeg, speculaasjes, nootmuskaat, kaneel
[ afbeelding ]
Daarom hebben de goden ons ketjap en maggi gegeven.quote:
De ketjap was ook al op ..quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:50 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Daarom hebben de goden ons ketjap en maggi gegeven.
Sambal!!quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:50 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Daarom hebben de goden ons ketjap en maggi gegeven.
Haha. Hopelijk heb je hem zonder toetje naar bed gestuurd.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:53 schreef Anne het volgende:
Ik heb het overigens wel opgegeten (zo erg was het nou ook weer niet), mijn lief echter niet .
Dat ook ja.quote:
Pannenkoek.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:09 schreef Fokker89 het volgende:
Je lijkt wel een beetje zuinig met de ingrediënten er op, of is dat de bedoeling?
Moet je zoiets als een pannenkoek zien of een pizza?
Ik moet dat echt een keer etenquote:Op zondag 14 oktober 2018 22:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Pannenkoek.
Er zitten vrij veel ingrediënten in. In dit geval zelfgemaakte dubbel getrokken dashi, bloem, ei, bakpoeder, fijngesneden witte kool, geraspte redish/radijs, stukjes garnaal, shii-takes, bosui en bacon.
Daarna er bovenop nog bosui, gebakken ui, kewpie-mayo en zelfgemaakte okonimiyaki-saus van tomatenketchup, mirin, mosterd, basterdsuiker en soja.
Voldoende verschillende ingrediënten dus.
Ook maar een keer maken dan, kende het oprecht niet.quote:Op zondag 14 oktober 2018 22:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Pannenkoek.
Er zitten vrij veel ingrediënten in. In dit geval zelfgemaakte dubbel getrokken dashi, bloem, ei, bakpoeder, fijngesneden witte kool, geraspte redish/radijs, stukjes garnaal, shii-takes, bosui en bacon.
Daarna er bovenop nog bosui, gebakken ui, kewpie-mayo en zelfgemaakte okonimiyaki-saus van tomatenketchup, mirin, mosterd, basterdsuiker en soja.
Voldoende verschillende ingrediënten dus.
Wij hadden vorige week spareribs van "onze eigen slager" maar het was teveel. Vlees van de rest van de ribben afgehaald, kleingesneden en ingevroren voor de volgende keer dat we nasivlees nodig hebben.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Bij ons viel het ook al tegen. We hadden spareribs bij een andere slager gehaald en dat smaakte echt niet als we gewend zijn.
Oh, dat lijkt me super lekker!quote:
in de herhalingquote:Op zondag 14 oktober 2018 17:30 schreef naatje_1 het volgende:
Indiase tikka masala magnetronmaaltijd van de appie
Ik de bruine. Bij de Plus gehaald afgelopen week? Alle Twix, Mars, Bounty, Snickers etc. waren in de aanbieding voor 1.99 per doos.quote:Op maandag 15 oktober 2018 19:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik heb dit ook als toetje, de witte variant.
Nope had ze van een eerdere aanbieding uit de Hoogvliet, maandje terug denk.quote:Op maandag 15 oktober 2018 19:37 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ik de bruine. Bij de Plus gehaald afgelopen week? Alle Twix, Mars, Bounty, Snickers etc. waren in de aanbieding voor 1.99 per doos.
Gelijk goed ingeslagen.
Bami soep?quote:Op maandag 15 oktober 2018 22:10 schreef Sigaartje het volgende:
Evening dish
[ afbeelding ]
Moest overwerken
Sigaartje, waar is je ei in je saoto soep?quote:Op maandag 15 oktober 2018 22:10 schreef Sigaartje het volgende:
Evening dish
[ afbeelding ]
Moest overwerken
Kippesoep, ei ging erin.quote:Op maandag 15 oktober 2018 22:27 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Sigaartje, waar is je ei in je saoto soep?
Correct!quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 17:52 schreef realAIVD het volgende:
gochujang, alles is lekker met gochujang!
Ik vind dat grappig, zoals jij zo lyrisch bent over gochujang. Ik heb het in huis en gebruik het bijna nooit.quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 17:52 schreef realAIVD het volgende:
gochujang, alles is lekker met gochujang!
Sambal is meer een saus, een condiment. Gochujang is meer een ingrediënt. Maar in de praktijk komt het op hetzelfde neer ja. Alleen smaakt gochujang ronder.quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 21:49 schreef Muck het volgende:
Gochujang... Google leert me dat het een Koreaanse rode peperpasta is. Waar kan ik het mee vergeleken? Sambal?
Duidelijke uitleg, dank je!quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 22:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Sambal is meer een saus, een condiment. Gochujang is meer een ingrediënt. Maar in de praktijk komt het op hetzelfde neer ja. Alleen smaakt gochujang ronder.
Tja, mijn eerste bak heeft jaren in de koelkast gestaan. Maar ergens ging er ineens een knopje om en nu moet ik er niet meer aan denken dat ik dat niet in huis heb.quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 21:26 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik vind dat grappig, zoals jij zo lyrisch bent over gochujang. Ik heb het in huis en gebruik het bijna nooit.
Laat Miss Giraf het niet horen!quote:Op woensdag 17 oktober 2018 07:52 schreef realAIVD het volgende:
[..]
en vanavond een recept uit de Allerhande:
gestoofde rendang-balletjes met paksoi
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |