abonnement Unibet Coolblue
pi_182646015
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 11:52 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Walnootbroodje van de Lidle met wildpaté van de Lidl en sriracha niet van de Lidl.

Ooit was walnotenbrood mijn lievelingsbrood, maar dit broodje met walnoten was maar zo zo. Die ga ik niet nog eens kopen.
:9 Hebbe. Alleen zou ik de sriracha weglaten, ben ik niet zo fan van
pi_182646033


Ik had wentelteefjes met wat gebakken peer, want oud brood dat op moest.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182650411
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 12:37 schreef emmyemmy2 het volgende:
[ afbeelding ]

Ik had wentelteefjes met wat gebakken peer, want oud brood dat op moest.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Goedkoop zeg, zo'n zak!
En wentelteefjes maakte mijn moeder vroeger wel maar ik at ze eigenlijk nooit. Weet niet of ik ze nu lekker vind of mwoah.

Ik eet vanavond 'Hongaarse pastei' (recept)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182650544
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 oktober 2018 15:46 schreef Karzai het volgende:
vanavond Fusilli met gehakt groente en kaas
zal er ongeveer zo uit gaan zien
[ afbeelding ]
en zag die van jou ook er ook zo goed uit?

Maar deze ziet er lekker uit! Was het gelukt? was het ook lekker?

Ik heb net een Bak Groentesoep gegeten met een broodje gekookt ei
was lekker!

En ik krijg NU koffie :D maar ik heb de afwas gedaan.....

en ik had de soep gemaakt. dus mag wel .... ik heb alleen het ei niet zelf gelegd, dat dan weer niet.... (8> .
pi_182650560
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 12:37 schreef emmyemmy2 het volgende:
[ afbeelding ]

Ik had wentelteefjes met wat gebakken peer, want oud brood dat op moest.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
OH....... lekker.... wentelteefjes.... ziet er goed uit... ga ik ook weer eens eten....... :Y
  zondag 21 oktober 2018 @ 17:28:02 #276
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182651331
Straks: gepofte aardappel uit de oven met wasabi-mayonaise, salade, tournedos van ossenhaas die in de sous vide gegaard is en daarna nog even hard gebakken in de pan. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 21 oktober 2018 @ 17:37:02 #277
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182651546
Is tournedos niet altijd van ossenhaas?
  zondag 21 oktober 2018 @ 19:50:05 #278
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_182654069
Spruitjes, kippenlevers met spekjes, satesaus en komkommersalade
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_182654585
Biertje...ik heb tenslotte vakantie.
  zondag 21 oktober 2018 @ 23:15:39 #280
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182660092
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:50 schreef uniekhoorn het volgende:
Spruitjes, kippenlevers met spekjes, satesaus en komkommersalade
Kippenlevers. :*
Van de week ook weer eens maken.
pi_182660178
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 17:37 schreef RobinOok het volgende:
Is tournedos niet altijd van ossenhaas?
yup.

OT: pils want morgen vrij :9
pi_182666417
Ontbijt was een punt hazelnootcreme gebak van Maison Kelder O+

Vanmiddag volkoren beschuiten met oude kaas en komkommer + 2 kiwi's.

Vanavond Jjajangmyeon (pittig)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182666622
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 17:37 schreef RobinOok het volgende:
Is tournedos niet altijd van ossenhaas?
als je een ongeveer 2 a 3 cm plak vd haas snijdt, is het tournedos

maar dan blijft ook nog het puntje over en de ketting aan de haas

die zou je kunnen vastbinden, maar dan is het volgens mij geen tournedos meer
pi_182671297
  maandag 22 oktober 2018 @ 15:49:17 #285
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_182671580
:9
pi_182672050
quote:
:9
En nu geen soep ervan maken he?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182672063
quote:
Deze vind ik ook best lekker, ken je de chilimansi versie? Die vind ik nog lekkerder. Combi tussen chili en kalamansi (citrusvrucht).
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182672064
komt goed

pi_182672283
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2018 16:19 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Deze vind ik ook best lekker, ken je de chilimansi versie? Die vind ik nog lekkerder. Combi tussen chili en kalamansi (citrusvrucht).
Ik ken dit merk nog helemaal niet, moet het ook nog wat opleuken voor vanavond. Is het erg pittig?
pi_182672768
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2018 16:32 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Ik ken dit merk nog helemaal niet, moet het ook nog wat opleuken voor vanavond. Is het erg pittig?
Nee.
Beetje citroensap erover, lente-uitjes erover en garnalen ernaast en je hebt prima eten. Wel minimaal 2 pakjes gebruiken. Die dingen zijn maar 60 gram.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182672788
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2018 16:57 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Nee.
Beetje citroensap erover, lente-uitjes erover en garnalen ernaast en je hebt prima eten. Wel minimaal 2 pakjes gebruiken. Die dingen zijn maar 60 gram.
^O^ Goed idee wel, ga ik regelen.
  maandag 22 oktober 2018 @ 17:47:24 #292
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_182673700
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2018 16:18 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

:9
En nu geen soep ervan maken he?
Ik heb er netjes alle vocht uit gehaalf ;)
pi_182674063
Straks een grain bowl maken met bulgur-quinoa, julienne wortel en lente-ui met yuzu(-achtige) dressing, gebakken uitjes, pork floss en "char siu aubergine".

Ben vooral benieuwd naar die aubergine :)
pi_182674124
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2018 18:10 schreef realAIVD het volgende:
char siu aubergine
lastig vaak is aubergine in de reguliere supermarkt, veel te drassig om flink mee te bakken
ook al dep je de plakken droog, met zout en ze een tijdje vocht te laat ontrekken

ze moeten jonger en vooral wat groener vruchtvlees hebben, wil het goed lukken
pi_182677672
De aubergine in kleine stukjes gemengd met char siu saus, sojasaus, olijfolie, azijn en vijfkruidenpoeder

en dan rustigjes aan gebakken



en dan met alle eerder genoemde zaken gecombineerd en lekker zitten eten ;)

pi_182678722
quote:
het lijkt wel shitgoedkoop en dan ben ik altijd nieuwsgierig, sowieso gierig

die gebakken aubergine met licht gebakken bosui, smaakt natuurlijk goed

zeker op een soort sojasaus basis

maar alles is nu fijn gesneden en dat is toch zonde

als het zou lukken om grotere grote stukken te maken, met die peen in plakjes ofzo, zou ik het lekker vinden

maar dan moet de gesneden peen, wel wat langer gegaard worden

[ Bericht 2% gewijzigd door christmastsunami op 22-10-2018 21:36:34 ]
pi_182680248
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2018 23:15 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Kippenlevers. :*
Van de week ook weer eens maken.
Tournedos is volgens mij ossenhaas idd.

Kippenlevers met satesaus is raar, vind ik. :D
Is dat zo?
pi_182680649
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2018 22:53 schreef Smallish het volgende:

[..]

Tournedos is volgens mij ossenhaas idd.

Kippenlevers met satesaus is raar, vind ik. :D
kippenlevers is iets waar mijn moeder, zo een hele boel van zou kunnen wegvreten
ik niet, er zijn grenzen
smaken verschillen
pi_182687361
Vanmorgen vifit.
Net thee en kokosbiscuitje.

Vanmiddag kip noedelsoep.

Vanavond zalm in bladerdeeg en broccoli met sausje.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182687374
Koffie
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')