Hebbe. Alleen zou ik de sriracha weglaten, ben ik niet zo fan vanquote:Op zondag 21 oktober 2018 11:52 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Walnootbroodje van de Lidle met wildpaté van de Lidl en sriracha niet van de Lidl.
Ooit was walnotenbrood mijn lievelingsbrood, maar dit broodje met walnoten was maar zo zo. Die ga ik niet nog eens kopen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 21 oktober 2018 12:37 schreef emmyemmy2 het volgende:
[ afbeelding ]
Ik had wentelteefjes met wat gebakken peer, want oud brood dat op moest.Goedkoop zeg, zo'n zak!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En wentelteefjes maakte mijn moeder vroeger wel maar ik at ze eigenlijk nooit. Weet niet of ik ze nu lekker vind of mwoah.
Ik eet vanavond 'Hongaarse pastei' (recept)Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
en zag die van jou ook er ook zo goed uit?quote:Op zaterdag 20 oktober 2018 15:46 schreef Karzai het volgende:
vanavond Fusilli met gehakt groente en kaas
zal er ongeveer zo uit gaan zien
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 21 oktober 2018 12:37 schreef emmyemmy2 het volgende:
[ afbeelding ]
Ik had wentelteefjes met wat gebakken peer, want oud brood dat op moest.OH....... lekker.... wentelteefjes.... ziet er goed uit... ga ik ook weer eens eten.......SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kippenlevers.quote:Op zondag 21 oktober 2018 19:50 schreef uniekhoorn het volgende:
Spruitjes, kippenlevers met spekjes, satesaus en komkommersalade
yup.quote:Op zondag 21 oktober 2018 17:37 schreef RobinOok het volgende:
Is tournedos niet altijd van ossenhaas?
als je een ongeveer 2 a 3 cm plak vd haas snijdt, is het tournedosquote:Op zondag 21 oktober 2018 17:37 schreef RobinOok het volgende:
Is tournedos niet altijd van ossenhaas?
Deze vind ik ook best lekker, ken je de chilimansi versie? Die vind ik nog lekkerder. Combi tussen chili en kalamansi (citrusvrucht).quote:
Ik ken dit merk nog helemaal niet, moet het ook nog wat opleuken voor vanavond. Is het erg pittig?quote:Op maandag 22 oktober 2018 16:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Deze vind ik ook best lekker, ken je de chilimansi versie? Die vind ik nog lekkerder. Combi tussen chili en kalamansi (citrusvrucht).
Nee.quote:Op maandag 22 oktober 2018 16:32 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Ik ken dit merk nog helemaal niet, moet het ook nog wat opleuken voor vanavond. Is het erg pittig?
Goed idee wel, ga ik regelen.quote:Op maandag 22 oktober 2018 16:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nee.
Beetje citroensap erover, lente-uitjes erover en garnalen ernaast en je hebt prima eten. Wel minimaal 2 pakjes gebruiken. Die dingen zijn maar 60 gram.
Ik heb er netjes alle vocht uit gehaalfquote:Op maandag 22 oktober 2018 16:18 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
En nu geen soep ervan maken he?
lastig vaak is aubergine in de reguliere supermarkt, veel te drassig om flink mee te bakkenquote:
het lijkt wel shitgoedkoop en dan ben ik altijd nieuwsgierig, sowieso gierigquote:
Tournedos is volgens mij ossenhaas idd.quote:Op zondag 21 oktober 2018 23:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Kippenlevers.
Van de week ook weer eens maken.
kippenlevers is iets waar mijn moeder, zo een hele boel van zou kunnen wegvretenquote:Op maandag 22 oktober 2018 22:53 schreef Smallish het volgende:
[..]
Tournedos is volgens mij ossenhaas idd.
Kippenlevers met satesaus is raar, vind ik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |