abonnement Unibet Coolblue
pi_182430093


quote:
In Zweden is een lid van de neonazistische beweging NMR gearresteerd op verdenking van plannen om twee journalisten te vermoorden.
https://nos.nl/artikel/22(...)en-journalisten.html

quote:
Germany cracking down on armed far-right Reichsbürger Germany's government has said it confiscated firearms from hundreds of members of the Reichsbürger scene. Authorities have identified some 2,000 more people who identify with Germany's most idiosyncratic far-right group.
https://www.dw.com/en/ger(...)C3%BCrger/a-45044213">dw.com

Niet mijn OP.

Game on.
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_182431753
https://zoek.officielebek(...)rttype=1&sortorder=4

Wilders wil het geweldsmonopolie van de staat misbruiken voor islamietenvervolgingen .

quote:
Artikel 1
De islam is geen godsdienst of levensbeschouwing, maar een gewelddadige, totalitaire ideologie.

Artikel 2
1. De volgende islamitische uitingen zijn verboden:
a. moskeeën;
b. scholen;
c. koran;
d. het dragen van een boerka of een nikaab.
pi_182625685
quote:
Duitsland: Minstens 950 aanvallen op moslims in 2017
Duitse autoriteiten hebben vorig jaar minstens 950 aanvallen op moslims of islamitische gebouwen geregistreerd. Bij de aanslagen raakten 33 mensen gewond. Bijna alle aanvallen kwamen uit rechts-extremistische hoek, meldt de Neue Osnabrücker Zeitung.

De krant publiceert in haar zaterdageditie cijfers van het ministerie van Binnenlandse Zaken, meldt persbureau Reuters. Van de aanvallen waren er 60 rechtstreeks op moskeeën gericht. In sommige gevallen werd daarbij varkensbloed gebruikt.

Een vergelijking met andere jaren is niet te maken, omdat 2017 het eerste jaar is waarvoor anti-moslim geweld apart wordt geregistreerd. Aiman Mazyek, leider van de Zentralrats der Muslime in Deutschland, stelt dat het daadwerkelijke aantal aanvallen op moslims waarschijnlijk nog hoger ligt, omdat niet alle overheden nog niet zijn overgegaan op aparte registratie van geweld tegen moslims. Ook zou aangifte vaak uitblijven
.
---------------
https://www.ad.nl/buitenl(...)ms-in-2017~a2b796a2/

quote:
De Duitsers zijn vooral bezorgd om het relatief hoge aandeel mensen in die groep dat bereid is geweld te gebruiken. De Duitsers telden 12.700 mensen die zijn ‘georiënteerd op geweld’. Ook wijzen ze erop dat er bij rechts-extremisten heel regelmatig wapens worden aangetroffen.
-----------------------
https://www.trouw.nl/home(...)tot-geweld~a034d5a8/
pi_182685830
quote:
Bij een huis van de Hongaars-Amerikaanse zakenman George Soros in de staat New York is een explosief gevonden. Een medewerker van de miljardair vond het pakje in de brievenbus bij het huis, meldt The New York Times. Hij verplaatste het pakket naar een bosrijke omgeving en belde de politie.
https://nos.nl/artikel/22(...)ir-george-soros.html

Als zondebok, boeman en mikpunt is Soros heel populair bij extreemrechts en sympathisanten
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 11:24:22 #5
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_182686764
Ze drinken tegenwoordig ook al melk!!!
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_182755859
Schopje POL
ijs_beer fan!
pi_182756274
Het laatste nieuws zijn de explosieve pakketjes die iemand rondstuurde .
Een boze agressieve Amerikaan, knutselde wat amateuristische bommetjes . Men denkt een lone wolf van rechtse snit . En dat hij weet wie Soros is wijst op een interesse in extreemrechts geleuter.
Althans.... dat is het meest genoemde profiel.
Wellicht is hij geen lid van een extreemrechtse club, hooguit bezoeker van dergelijke websites.
Is hij niet extreemrechts te noemen, dan wel is hij meegesleurd in de toenemende agressie van ongenuanceerde rechtse lieden en stromingen.
pi_182762564
Het laatste nieuws.
Inderdaad wat ik eerder schreef:
Een boze agressieve Amerikaan, knutselde wat amateuristische bommetjes . Men denkt een lone wolf van rechtse snit .
Zijn agressie kreeg vorm/excuus in politieke gedrevenheid
Misschien niet extreemrechts te noemen, maar ook in die gematigder rechtse stromingen is een opbouw van agressie te zien en bij deze man ging dat over tot terreuractivisme.

quote:
De Amerikaanse politie heeft in de buurt van Miami (Florida) een man aangehouden in verband met de bompakketjes in de VS. De verdachte, de 56-jarige Cesar Sayoc, is gevonden via vingerafdrukken en dna-sporen. Op een van de pakketjes waarmee de afgelopen tijd critici van president Trump werden geterroriseerd, zat een vingerafdruk van Sayoc. Daarmee kwam de FBI de verdachte op het spoor.

Sayoc heeft een lang strafblad. Hij is meerdere keren veroordeeld voor diefstal en het dealen van anabole steroïden en zou in het verleden ook diverse terroristische bedreigingen hebben geuit, onder meer naar rechters. In 2012 woonde hij bij zijn moeder nadat hij failliet was gegaan. Sayoc werkte voorheen als winkelmanager.

Trumpposters
De politie heeft ook een busje in beslag genomen volgeplakt met pro-Trumpstickers en -posters. Ook zaten er posters voor de ramen waarbij een vizier is gericht op Hillary Clinton en CNN. Op twitter ging Sayoc ook tekeer tegen Democraten. Op foto's en filmpjes is hij te zien als fanatiek aanhanger van Trump.
https://www.ad.nl/buitenl(...)esar-sayoc~a042a628/
pi_182778717
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 21:35 schreef Bluesdude het volgende:
Het laatste nieuws.
Inderdaad wat ik eerder schreef:
Een boze agressieve Amerikaan, knutselde wat amateuristische bommetjes . Men denkt een lone wolf van rechtse snit .
Zijn agressie kreeg vorm/excuus in politieke gedrevenheid
Misschien niet extreemrechts te noemen, maar ook in die gematigder rechtse stromingen is een opbouw van agressie te zien en bij deze man ging dat over tot terreuractivisme.

[..]

https://www.ad.nl/buitenl(...)esar-sayoc~a042a628/
En die aanslag in Pittsburgh nu dus.
I´m back.
pi_182778904
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2018 20:41 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

En die aanslag in Pittsburgh nu dus.
Idem boze Amerikaan vol politieke agressie en haat.
Lekker weekje....
Het bevestigt de vraag in TT Wordt extreemrechts steeds gewelddadiger
pi_182778979
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2018 20:47 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Idem boze Amerikaan vol politieke agressie en haat. Blank 45+ Single ?
Lekker weekje....
Het bevestigt de vraag in TT Wordt extreemrechts steeds gewelddadiger

Ja, alleen in NL vooralsnog niet hè.
Moet wel zeggen dat de boel in de VS wel steeds gekkere vormen begint aan te nemen, zie ook dit topic: BNW / Qanon en de strijd van Trump tegen de Cabal.
I´m back.
pi_182843408
Er was afgelopen week nog een multi-moordaanslag met racistische motieven in Amerika.
Een geplande aanslag op bezoekers van een kerk mislukte, dus schoot hij maar 2 mensen elders dood
Dit nieuws is ondergesneeuwd in de de Nederlandse media

quote:
It was 2:44 on a sunny Wednesday afternoon, a day when many churches have midweek services. About 70 people had been inside First Baptist Church Jeffersontown for a Bible study, but it had ended by the time Bush arrived and the doors were locked.

If Bush had been there just 45 minutes earlier, "it probably would have been very different," said Pastor Kevin L. Nelson.

"We caught him on camera at the front door, after he knocked and pulled on it and banged on it, he stood there and put his hand on his gun," Nelson said, adding that he believes the gunman would have shot whoever came to the door.

"We felt that that was his attempt to make it another Charleston," he said.

A police chief in Kentucky has acknowledged the shooting deaths of two black people at a Kroger grocery store in suburban Louisville were racially motivated. Bush, who is in custody, is white, and the FBI has said it is investigating the shooting as a potential federal hate crime.
https://www.charlotteobse(...)rticle220785235.html

[ Bericht 2% gewijzigd door Bluesdude op 30-10-2018 19:58:06 ]
pi_182934077
Amerika, weer een moordpartij die men hatecrime kan noemen.
https://nordic.businessin(...)ncel-videos-2018-11/

quote:
After Tallahassee Police identified 40-year-old Scott Paul Beierle as the gunman on Saturday, multiple reports found police records of arrests for groping women and social media posts where Beierle described graphic acts of violence against women and his baseless fears about illegal immigration and interracial relationships.

Beierle identified himself as a misogynist in several videos in 2014 on a Youtube channel under the name "Scott Carnifex," Buzzfeed News first reported. In one video listed on the channel, Beierle ranted about women in interracial relationships as "whores" who had "betrayed their blood."
  zondag 4 november 2018 @ 11:21:17 #14
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_182934106
quote:
0s.gif Op zondag 4 november 2018 11:19 schreef Bluesdude het volgende:
Amerika, weer een moordpartij die men hatecrime kan noemen.
https://nordic.businessin(...)ncel-videos-2018-11/

[..]

DE KOGEL KOMT ALTIJD VAN LINKS!!!!!
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zondag 4 november 2018 @ 15:52:40 #15
480574 Smegma.
Ettert lekker onder je toompje
pi_182938562
Niet letterlijk geweld, maar het maakt wel duidelijk hoe het kan dat extreem-rechts zo actief is. Volgens de VN is er sprake van een groei van 600% aan white nationalists die hun denkbeelden openlijk uiten op Twitter sinds 2012: https://www.independent.c(...)ook-un-a8613496.html

Social mediasite Gab.ai, waar veel extreem-rechtsen naartoe zijn gegaan nadat hun account is geblokkeerd of verwijderd door Twitter is blijkbaar uit de lucht gehaald door de internetprovider GoDaddy.
pi_182970124
quote:
Het gedachtengoed en incidenteel geweld van rechts-extremisten zet de Nederlandse maatschappij onder druk. Dat schrijft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in het rapport: De golfbewegingen van rechts-extremistisch geweld in West-Europa.
https://nos.nl/artikel/22(...)se-maatschappij.html
pi_182979391
DE KOGEL KOMT WEER EENS VAN LINKS!!1
quote:
In Frankrijk zijn zes mensen gearresteerd omdat ze ervan worden verdacht dat ze een aanslag op president Macron wilden plegen. Volgens een bron dicht bij het onderzoek hadden ze een vaag en nauwelijks uitgewerkt plan voor een gewelddadige actie tegen de president. Tegen hen is een onderzoek begonnen wegens "terroristische samenzwering".

De Franse televisiezender BFM TV meldt dat de zes afkomstig zijn uit de rechts-extremistische hoek. Ze werden gearresteerd in drie verschillende delen van Frankrijk: in de Bretonse stad Rennes, in de Alpenregio ten zuidoosten van Lyon en in het noordoosten bij de grens met België, Luxemburg en Duitsland.
https://nos.nl/artikel/22(...)nslag-op-macron.html
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_182979408
Nazi’s in de rijs.
pi_182980160
quote:
8s.gif Op dinsdag 6 november 2018 15:22 schreef xpompompomx het volgende:
DE KOGEL KOMT WEER EENS VAN LINKS!!1

[..]

https://nos.nl/artikel/22(...)nslag-op-macron.html
Goed dat ze vroeg gepakt zijn. Europa zit er bovenop _O_
pi_183017891
neo-fascistisch moordplan in Spanje

quote:
De Spaanse politie heeft naar eigen zeggen een moordaanslag op de Spaanse premier Pedro Sánchez voorkomen. De politie in Catalonië maakte donderdag bekend dat de verdachte een 63-jarige man is. Hij zou de 46-jarige socialistische premier hebben willen vermoorden, omdat de regering plannen heeft het lichaam te verplaatsen van oud-dictator Franco, die in 1975 overleed. Zijn resten liggen in een groot mausoleum nabij Madrid.
https://www.telegraaf.nl/(...)op-premier-voorkomen
  zondag 11 november 2018 @ 17:13:14 #21
480574 Smegma.
Ettert lekker onder je toompje
pi_183081392
https://www.focus.de/poli(...)wehr_id_9877882.html

200 extreem-rechtse elitesoldaten van de KSK Kommando Spezialkräfte betrokken en opgepakt vanwege voorbereidingen om politieke aanslagen uit te voeren. Het plan was om linkse politici, extreem-linkse activistenhaarden en immigranten aan te vallen. De groep was uit op een 'Tag X'. Het plan kwam tot stand na het bekende "Wir schaffen das" van Angela Merkel.

Binnen dit korps van 200 man kreeg er één gewetenswroeging, hij lekte. Anderzijds was er ook een betrokkene in de inlichtendiensten die zijn geestverwanten wilde waarschuwen, dit werd tijdig ontdekt.

Het wordt wel steeds grimmiger zo.
pi_183081576
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 17:13 schreef Smegma. het volgende:
https://www.focus.de/poli(...)wehr_id_9877882.html

200 extreem-rechtse elitesoldaten van de KSK Kommando Spezialkräfte betrokken en opgepakt vanwege voorbereidingen om politieke aanslagen uit te voeren. Het plan was om linkse politici, extreem-linkse activistenhaarden en immigranten aan te vallen. De groep was uit op een 'Tag X'. Het plan kwam tot stand na het bekende "Wir schaffen das" van Angela Merkel.

Binnen dit korps van 200 man kreeg er één gewetenswroeging, hij lekte. Anderzijds was er ook een betrokkene in de inlichtendiensten die zijn geestverwanten wilde waarschuwen, dit werd tijdig ontdekt.

Het wordt wel steeds grimmiger zo.
Sorry, maar ik kan dit moeilijk geloven. 200 man. En een plan dat al jaren loopt. maar waar nog niets van uitgevoerd is? Klinkt meer als borrelpraat onder kameraden dan serieuze plannen.

Storm in glas water.
  zondag 11 november 2018 @ 17:26:06 #23
480574 Smegma.
Ettert lekker onder je toompje
pi_183081650
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 17:22 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Sorry, maar ik kan dit moeilijk geloven. 200 man. En een plan dat al jaren loopt. maar waar nog niets van uitgevoerd is? Klinkt meer als borrelpraat onder kameraden dan serieuze plannen.

Storm in glas water.
Kun je dit wat meer onderbouwen?
pi_183081899
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 17:26 schreef Smegma. het volgende:

[..]

Kun je dit wat meer onderbouwen?
Het is vrijwel uitsluitend speculatief. Zo zou Bartsch op een dodenlijst staan, die dodenlijst is dan echter weer nergens aangetroffen, usw.

Waar haal jij vandaan dat er 200 elitesoldaten opgepakt zijn trouwens?
  zondag 11 november 2018 @ 21:55:47 #25
480574 Smegma.
Ettert lekker onder je toompje
pi_183090035
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 17:39 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Het is vrijwel uitsluitend speculatief. Zo zou Bartsch op een dodenlijst staan, die dodenlijst is dan echter weer nergens aangetroffen, usw.

Waar haal jij vandaan dat er 200 elitesoldaten opgepakt zijn trouwens?
Uit een minder betrouwbare bron, wat de reden is dat ik die niet gebruikt heb, kwam naar voren dat ze opgepakt zijn. Maar wellicht was dat voorbarig.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')