Lijkt mij ook. Een voetbalkantine waar ze tarbot, paarse bloemkool of drooggerijpte picanha klaarmaken heb ik ook nog nooit gezien geloof ik.quote:
Denk dat het 3 jaar geleden is dat dit gebeurde.quote:Op maandag 8 oktober 2018 18:59 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Niet geheel met je eens, maar ben dan als ex werknemer ook een beetje bevooroordeeld.
Wanneer was je er voor het laatst? Laatste jaren zijn ze een behoorlijke metamorfose aan t ondergaan. En het assortiment in de winkels is aangepast aan de lokale markt. Terwijl er nog veel meer te leveren is (binnen 24u).
Blijkbaar.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:05 schreef Bramito het volgende:
[..]
Dat is dan ook de doelgroep en jij bent dat niet.
Maar wanneer was je er dan voor het laatst? Want dan is er al wat tijd overheen gegaan voordat ze je pas intrekken..quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Denk dat het 3 jaar geleden is dat dit gebeurde.
Die valt in de meest karige categoriequote:Op maandag 8 oktober 2018 19:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Apeldoorn, zit 250 meter van de Hanos
Eerst garen in de oven voor 40 minuten op 220 graden.... Daarna 10 minuten in de frituurpan.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:14 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Hoe frituur je een halve kip? Klinkt lekker, maar ik snap niet hoe dat moet. Een hele kip doormidden hakken en dan in de frituurpan doen? Overdwars of in de lengte? En hoe lang dan?
3 jaar geleden, kaart werd ingetrokken toen ik afrekende.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:19 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Maar wanneer was je er dan voor het laatst? Want dan is er al wat tijd overheen gegaan voordat ze je pas intrekken..
Oh op die manier, ik weet het verhaal achter de stilte hier ook nietquote:Op maandag 8 oktober 2018 19:13 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ik volg haar zoon op FB. Verder buitenstaander, behalve dat ik haar hier altijd graag mocht en vaak tegenkwam in diverse topics. Ze was ook altijd actief betrokken bij mijn vakantiepleegkinderen. Veel aan haar adviezen gehad.
Ah. Bijzonderquote:Op maandag 8 oktober 2018 19:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
3 jaar geleden, kaart werd ingetrokken toen ik afrekende.
Nou, paniek op de beursvloer bij Sligro!quote:
Op die manier, ik dacht dat je een groot brood bedoelde wat ook zo heettequote:Op maandag 8 oktober 2018 19:16 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Meest lekkere wat ik qua vis heb gegeten. Dat was in Belgie 20 jaar geleden. Het was geen hele vis, dat niet maar het was voortreffelijk.. Het was in een restaurant die 5 soorten water op tafel had staaN
Kaiserbroodjes uit Oostenrijk zijn ontzettend veel keer lekkerder dan de AH of Lidl kaiserbroodjes
Goed gegrilde goede kipquote:Op maandag 8 oktober 2018 19:20 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Eerst garen in de oven voor 40 minuten op 220 graden.... Daarna 10 minuten in de frituurpan.
Maar een disclamer, dit heb ik al in geen 15 jaar meer gedaan. Voor de halve gefrituurde kip ga ik naar de cafetaria. Hee kip daarintegen doe ik in de oven bij 220, 40 minuten, omdraaien en nog 20 minuten. Met in de ovenschaal wat vastkokende kriel, wortel, ui, knoflook
Das ook wel bijzonder. Wie wat was je weer voornemens vaker te komen, weten hun niet. Hoe lang was je er toen niet geweest?quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
3 jaar geleden, kaart werd ingetrokken toen ik afrekende.
Dat vond ik dus ook, wel laten afrekenen en daarna zeggen dat ik niet welkom meer ben.quote:
Waarom dan?quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat vond ik dus ook, wel laten afrekenen en daarna zeggen dat ik niet welkom meer ben.
Dat klopt, maar ik was onderweg naar de Hanos, daar kom ik iedere 6-8 weken, en stopte daar ook even.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:23 schreef Anthraxx het volgende:
Duiven is toch veel dichterbij ipv Apeldoorn?
Maar dan stop je, in het eerste scenario, dus een hele kip in je frituurpan?quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:20 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Eerst garen in de oven voor 40 minuten op 220 graden.... Daarna 10 minuten in de frituurpan.
Maar een disclamer, dit heb ik al in geen 15 jaar meer gedaan. Voor de halve gefrituurde kip ga ik naar de cafetaria. Hee kip daarintegen doe ik in de oven bij 220, 40 minuten, omdraaien en nog 20 minuten. Met in de ovenschaal wat vastkokende kriel, wortel, ui, knoflook
Die waar ik werkte is ook zo qua winkel. satteliet vestiging van Vlissingen. Maar enige winkel die op zondag open is.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:20 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Die valt in de meest karige categorie
Beperkte non-food afdeling en vers alleen op bestelling.
Ik kwam niet vaak genoeg. Vriendin van me had dat vorige week ook.quote:
Geen ideequote:Op maandag 8 oktober 2018 19:23 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Das ook wel bijzonder. Wie wat was je weer voornemens vaker te komen, weten hun niet. Hoe lang was je er toen niet geweest?
Dat lag heus geenszins aan jou maar aan al die andere nare en gemene mensen in de grote wereld. Pak ze, Piet!quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat vond ik dus ook, wel laten afrekenen en daarna zeggen dat ik niet welkom meer ben.
2 halve kippenquote:Op maandag 8 oktober 2018 19:25 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Maar dan stop je, in het eerste scenario, dus een hele kip in je frituurpan?
Ik vind dit fascinerend. Ik denk niet dat een kip in mijn frituurpan past.
Ik zal eens kijken bij ons cafetaria (maar vast geen bio-kip, dus weer lichte probleempjes daaromtrent )
Ziet er lekker uitquote:Op maandag 8 oktober 2018 19:28 schreef Kreator het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heerlijk simpel. Goede smaken, goddelijk naanbrood.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |