Meh.quote:Op maandag 8 oktober 2018 13:03 schreef marcb1974 het volgende:
Gewoon een heel goede appel- of perentaart anders?
Warm fruit =quote:Op maandag 8 oktober 2018 13:03 schreef marcb1974 het volgende:
Gewoon een heel goede appel- of perentaart anders?
Dit vind ik echt horror.quote:Op maandag 8 oktober 2018 13:03 schreef Mo_Muffin het volgende:
[ afbeelding ]
[..]
Deze man, zo lekkerrrr....
Tarte tatin?quote:
Ook al geen buddies.quote:
Als je goed kijkt dan zie je dat het gebruik van gelei minimaal is, er zit namelijk al banketbakkersroom onder.quote:
Wacht, hoe vaak eet jij die?quote:
Ik was altijd de enige in ons gezin wie niet dol was op Mokkaquote:
Appeltaart gaat nog wel, maar ik ben niet zo dol op fruitstukjes en dergelijken.quote:
Je krijgt ze bij een goede bakker ook zonder gelei, gewoon met vers fruit, op bladerdeeg en gele room.quote:Op maandag 8 oktober 2018 13:05 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Dit vind ik echt horror.
Dat geglaceerde (?) fruit
Alsof je baby's op sterk water eet.
Unieke sneeuwvlokjes zijn wequote:
De laatste keer is inmiddels al weer een tijdje terug.quote:
Mijn beeld van jou wordt zo wel steeds duidelijkerquote:Op maandag 8 oktober 2018 13:07 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
De laatste keer is inmiddels al weer een tijdje terug.
quote:Op maandag 8 oktober 2018 13:06 schreef AlwaysHappy het volgende:
[..]
Ik was altijd de enige in ons gezin wie niet dol was op Mokka
Dat zijn eigenlijk drie dingen waar ik niet wild van wordquote:Op maandag 8 oktober 2018 13:06 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Je krijgt ze bij een goede bakker ook zonder gelei, gewoon met vers fruit, op bladerdeeg en gele room.
quote:Op maandag 8 oktober 2018 13:08 schreef marcb1974 het volgende:
[..]
Mijn beeld van jou wordt zo wel steeds duidelijker
Bohhhhhhquote:
Goeie GIF welquote:
Het smaakt toch helemaal niet meer naar fruit? Het heeft een andere structuur ook.quote:Op maandag 8 oktober 2018 13:11 schreef Arch-Indar het volgende:
Maar even zonder gekheid…
Wat is er mis met Perzik uit blik?
Er is toch niks lekkerders dan zo;n glad glimmend stuk fruit je keel in voelen glijden. Heerlijke frisse smaak ook altijd, wel uit de koelkast natuurlijk.
Daar mag je mij echt voor wakker maken hoor, zo'n blik.
Goed voor vlaai van te maken, maar om zo te eten toch te chemisch.quote:Op maandag 8 oktober 2018 13:11 schreef Arch-Indar het volgende:
Maar even zonder gekheid…
Wat is er mis met Perzik uit blik?
Er is toch niks lekkerders dan zo;n glad glimmend stuk fruit je keel in voelen glijden. Heerlijke frisse smaak ook altijd, wel uit de koelkast natuurlijk.
Daar mag je mij echt voor wakker maken hoor, zo'n blik.
Maar in je vlaai is het dan toch ook chemisch?quote:Op maandag 8 oktober 2018 13:13 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Goed voor vlaai van te maken, maar om zo te eten toch te chemisch.
quote:Op maandag 8 oktober 2018 13:11 schreef Arch-Indar het volgende:
Maar even zonder gekheid…
Wat is er mis met Perzik uit blik?
Er is toch niks lekkerders dan zo;n glad glimmend stuk fruit je keel in voelen glijden. Heerlijke frisse smaak ook altijd, wel uit de koelkast natuurlijk.
Daar mag je mij echt voor wakker maken hoor, zo'n blik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |