Wat sneu. Wel redelijke timing zo net na het seizoenquote:Op vrijdag 5 oktober 2018 16:27 schreef FranticDJ het volgende:
Pf. Strandpaviljoen waar ik altijd kwam leveren staat in lichterlaaie
Hun mixed grill was altijd vrij goed.. en anders dan het standaard 4-talquote:Op vrijdag 5 oktober 2018 16:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wat sneu. Wel redelijke timing zo net na het seizoen
De grill staat wel erg hoog nu te branden.quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 16:39 schreef FranticDJ het volgende:
Hun mixed grill was altijd vrij goed.. en anders dan het standaard 4-tal
pun was ook intendedquote:Op vrijdag 5 oktober 2018 16:52 schreef golfer het volgende:
[..]
De grill staat wel erg hoog nu te branden.
Je hebt niet overwogen er gewoon aan het werk te gaan en terloops je bankrekeningnummer te droppen?quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 16:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wat sneu. Wel redelijke timing zo net na het seizoen
Ik ben een sollicitatie aan het schrijven, voor het eerst in 17 jaar. Toch gek, om mezelf zo aan te prijzen. Nou ben ik natuurlijk geweldig maar normaal gesproken hoef ik dat niet heel actief op anderen over te brengen. Dat gaat doorgaans vanzelf.
Een “nagelmevrouw” in een dorp verderop, doet mooie biogel lak nagels. 🤪quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 15:52 schreef Isabeau het volgende:
AnneX, wat zijn je nagels netjes gelakt Doe je dat zelf?
Verder niks met schoenen.
Of wenkbrauwen.
Desgewenst of daarvoor gevraagd. Niet uit mijzelf.quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 17:14 schreef AnneX het volgende:
Succes lucky met schrijven.
Golfer geeft evt. goede adviezen.
Seizoen is toch voorbij?quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 17:17 schreef FranticDJ het volgende:
Damn
[ afbeelding ]
Lijkt me toch bizar. Je levenswerk op een half uur te zien verdwijnen.. Voor de brandweer ook een lastige plek om te bereiken.
Sowieso 1 van de lastigste om met normale wegvoertuigen te bereiken. Aantal heel korte haakse bochten kort achter elkaar met weinig ruimte etc.
Zijn hele jaar open. Is wel wat meer dan die 'frietketen' bij Zandvoort enzo, dit zijn complete restaurants waarbij er al een paar genomineerd zijn voor sterren.quote:
Komt wel goed. Het is niet dat het om een echte, echte baan gaat. Gewoon iets voor een paar uur er week er bij. Als ik het niet word, zal ik er niet wakker van liggen.quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 17:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Desgewenst of daarvoor gevraagd. Niet uit mijzelf.
Zoals eerder gezegd, als je je linkedin goed bijhoudt.. Dan gewoon in LinkedIn op export drukkenquote:Op vrijdag 5 oktober 2018 17:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Komt wel goed. Het is niet dat het om een echte, echte baan gaat. Gewoon iets voor een paar uur er week er bij. Als ik het niet word, zal ik er niet wakker van liggen.
Ik schrijf makkelijk, de brief was binnen een half uur geschreven. Dat cv is wel een ding. Ik vind het eigenlijk de moeite niet om er een gigantisch werk van te maken. Vroeger was het gewoon een opsomming in Word waarbij je je vaardigheden met tabjes tentoonspreidde. Nu moet het blijkbaar allemaal fancypancy zijn. Ik heb een sjabloon uit Word gehaald, daar een opsomming in gezet en verder kijken ze voor uitgebreide omschrijvingen maar op LinkedIn.
Dat leek een goede tip maar in zo'n export staat niet alles in wat er op mijn LinkedIn staat. De cursussen bijvoorbeeld niet. En weer wel de commerciėle omschrijvingen van mijn bedrijven. Als ik een selectie voor die export zou kunnen maken, zou het briljant zijn.quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 17:53 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Zoals eerder gezegd, als je je linkedin goed bijhoudt.. Dan gewoon in LinkedIn op export drukken
Hm kan volgens mij wel met wat externe sites? Heb me er eigenlijk nooit echt in verdiept omdat ik m'n cv gewoon bij houdt in een word document en in mindere mate op linkedinquote:Op vrijdag 5 oktober 2018 17:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat leek een goede tip maar in zo'n export staat niet alles in wat er op mijn LinkedIn staat. De cursussen bijvoorbeeld niet. En weer wel de commerciėle omschrijvingen van mijn bedrijven. Als ik een selectie voor die export zou kunnen maken, zou het briljant zijn.
2x jaquote:Op vrijdag 5 oktober 2018 18:05 schreef Kreator het volgende:
Moussaka in de oven. Nog 45 minuten wachten...
Zou ik dat afgekoeld in de koelkast kunnen zetten en morgen weer eten? Of invriezen zelfs.
Als je het invriest, en dan weer ontdooit, om het morgen te eten neem je me dunk te rigoureuze conserveermaatregelen.quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 18:05 schreef Kreator het volgende:
Moussaka in de oven. Nog 45 minuten wachten...
Zou ik dat afgekoeld in de koelkast kunnen zetten en morgen weer eten? Of invriezen zelfs.
Ok, dan wacht ik wel een paar dagen.quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 18:11 schreef fietsie het volgende:
[..]
Als je het invriest, en dan weer ontdooit, om het morgen te eten neem je me dunk te rigoureuze conserveermaatregelen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |