Nooit van gehoord Welke smaak is het?quote:Op maandag 1 oktober 2018 15:25 schreef -Phineas- het volgende:
?
Kan er niks vinden op inet en mn cornetto is geel
Is het toevallig een bananencornetto?quote:Op maandag 1 oktober 2018 15:25 schreef -Phineas- het volgende:
?
Kan er niks vinden op inet en mn cornetto is geel
Nope heb hem wel opgegeten. Hij smaakte raar maarja. Ik had honger.quote:Op maandag 1 oktober 2018 15:38 schreef Kopiko het volgende:
[..]
Is het toevallig een bananencornetto?
Dit, het kan ranzig worden en uitdrogen of allebei. Oxidatie kan de gele kleur geven, je heoft het niet eens te proeven. Maar als het ranzigheid is merk je dat wel, vies maar zeker niet gevaarlijk.quote:Op maandag 1 oktober 2018 15:45 schreef Jordy-B het volgende:
Ijs kan een beetje ranzig worden, maar dat duurt wel even. Het kan niet beschimmelen in de vriezer, want schimmels groeien niet bij zulke vriestemperaturen.
Ik heb dus een duidelijk ranzige ijsje gegeten. Leuk, maar wat doe je anders dan als je trek hebt en er is niks in huisquote:Op dinsdag 2 oktober 2018 22:01 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Dit, het kan ranzig worden en uitdrogen of allebei. Oxidatie kan de gele kleur geven, je heoft het niet eens te proeven. Maar als het ranzigheid is merk je dat wel, vies maar zeker niet gevaarlijk.
Helemaal niks behalve één bejaarde cornetto?quote:Op woensdag 3 oktober 2018 00:14 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Ik heb dus een duidelijk ranzige ijsje gegeten. Leuk, maar wat doe je anders dan als je trek hebt en er is niks in huis
Wat is eigenlijk een gangbare temperatuur voor dat ding? De mijne kan geloof ik van -17 tot -25 of iets in die richting, dus ik heb hem maar gewoon ongeveer in het midden gezet op -21.quote:Op maandag 1 oktober 2018 15:45 schreef Jordy-B het volgende:
want schimmels groeien niet bij zulke vriestemperaturen.
Dan bestel je gewoon wat wat een of andere gare harie op een scootertje netjes bij je thuis komt afgeven.quote:Op woensdag 3 oktober 2018 00:14 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Ik heb dus een duidelijk ranzige ijsje gegeten. Leuk, maar wat doe je anders dan als je trek hebt en er is niks in huis
http://101bespaartips.blo(...)stellen-op-18-c.htmlquote:Op woensdag 3 oktober 2018 00:20 schreef vosss het volgende:
[..]
Wat is eigenlijk een gangbare temperatuur voor dat ding? De mijne kan geloof ik van -17 tot -25 of iets in die richting, dus ik heb hem maar gewoon ongeveer in het midden gezet op -21.
Boh gek, dat scheelt zeker een euro per maand ik ga meteen op staan, helemaal naar de garage lopen en dat ding op -18 instellen.quote:Op woensdag 3 oktober 2018 00:31 schreef Adames het volgende:
[..]
http://101bespaartips.blo(...)stellen-op-18-c.html
ik lig niet wakker van je keuzequote:Op woensdag 3 oktober 2018 00:35 schreef vosss het volgende:
[..]
Boh gek, dat scheelt zeker een euro per maand ik ga meteen op staan, helemaal naar de garage lopen en dat ding op -18 instellen.
Ik vind het wel best.
Wat daar staat is niet helemaal correct. De regel is, ten minste -18. Kouder heeft wel degelijk zin. Bij -18 zijn bacteriën niet meer actief, maar sommige enzymen wel. Daarom staat mijn vriezer op -26.quote:Op woensdag 3 oktober 2018 00:31 schreef Adames het volgende:
[..]
http://101bespaartips.blo(...)stellen-op-18-c.html
Ik dacht dat ranzig worden oxidatie van vetten was?quote:Op dinsdag 2 oktober 2018 22:01 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Dit, het kan ranzig worden en uitdrogen of allebei. Oxidatie kan de gele kleur geven, je heoft het niet eens te proeven. Maar als het ranzigheid is merk je dat wel, vies maar zeker niet gevaarlijk.
Is ook zo, Maar soms oxideren andere ingredienten eerst.quote:Op woensdag 3 oktober 2018 06:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik dacht dat ranzig worden oxidatie van vetten was?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |