500g pakje zuurkool + scheut witte wijnquote:Op woensdag 10 oktober 2018 12:38 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Welke verhouding zuurkool-aardappel gebruik jij?
Ah ja, ik deed vroeger ook 500/700, tegenwoordig 500/650, ik wilde het toch een pietsie zuurder.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 14:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
500g pakje zuurkool + scheut witte wijn
700g geschilde aardappelen
100-200ml warme melk
klein blikje ananas
4 jeneverbessen
8 korianderzaden
moet je wel zuinig mee zijn hoor, dat kruid overheerst heel snelquote:Op woensdag 10 oktober 2018 14:14 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ah ja, ik deed vroeger ook 500/700, tegenwoordig 500/650, ik wilde het toch een pietsie zuurder.
Jeneverbessen klinkt interessant! Ga ik ook eens proberen!
en wat wordt het vanavond?quote:Op woensdag 10 oktober 2018 16:37 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch was curry noedelsoep.
Net een liga en limo.
Weet ik nog niet. Eet vanavond bij m'n ouders dus is nog een verrassingquote:
Eh, wat ik vanavond ga proberen (met een klein fotoverslagje hier), uit pure nieuwsgierigheid, omdat iedereen er zo vol van is, is Unox Goodpasta. Dus dat wordt een review.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 17:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Weet ik nog niet. Eet vanavond bij m'n ouders dus is nog een verrassing
Wat jij?
soms heb ik ook zo'n trek in zo'n ultra vette dikke hamburgerquote:Op woensdag 10 oktober 2018 17:50 schreef golfer het volgende:
Straks: gebraden Black Angus burgers, salade, fungi ravioli en een wildsaus met gemengde paddenstoelen.
Mes en vork.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 17:59 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
soms heb ik ook zo'n trek in zo'n ultra vette dikke hamburger
maar in de praktijk wordt het dan ook weer zo'n zooitje
kan maar beter een slabbertje om doen ofzo
ik krijg trek, ik ga deze week weel wat hamburger broodje shit doen, koop ik die diepvries angus burgersquote:
Die zijn eevvveeenttuuueeel te doen, heb ze ook gehad. Maar als je ze van de slager hebt gehad, dan lust je de diepvrieshamburgers niet meer.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 18:09 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik krijg trek, ik ga deze week weel wat hamburger broodje shit doen, koop ik die diepvries angus burgers
zijn best goedkoop
ik vouw van bakpapier wel een hoesje, zodat ik kan knoeien
Je houdt wel van hamburgers hequote:Op woensdag 10 oktober 2018 17:09 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Eh, wat ik vanavond ga proberen (met een klein fotoverslagje hier), uit pure nieuwsgierigheid, omdat iedereen er zo vol van is, is Unox Goodpasta. Dus dat wordt een review.
Verder een broodje hamburger.
Vanmiddag was het gewoon mijn lunchbox: volkorenboterhammen met kaas en boterhamworst.
Ja, ben gek op hamburgers, dat is na de gehaktbal/aardappels/sperziebonen mijn favoriet, vooral omdat je daar je eigen dingen mee kunt doen.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 18:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je houdt wel van hamburgers he
Good Pasta jaren geleden ooit gehad en vond het een kleffe chemische zooi in een veels te klein bekertje. Hoe vond jij het?
Ik kreeg zojuist prakkie spinazie, ei, saucijs en stoofpeertjes. Toe wat chocoladevla.
Als ik de doodstraf zou krijgen (gaat nooit gebeuren, want ik ben erg braaf, uche uche), dan zou ik als galgemaal willen een enorme echte Amerikaanse hamburger, twee stuks met vers gesneden lekker geurende grote frieten en heel veel bier, zodat ik straal bezopen naar de elektrische stoel zou gaan. Ik snap trouwens niet waarom ter doodveroordeelden dat niet doen. Het is toch beter dat je half bewusteloos van de drank de laatste schok van 3200 volt krijgt?quote:Op woensdag 10 oktober 2018 18:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je houdt wel van hamburgers he
Good Pasta jaren geleden ooit gehad en vond het een kleffe chemische zooi in een veels te klein bekertje. Hoe vond jij het?
Ik kreeg zojuist prakkie spinazie, ei, saucijs en stoofpeertjes. Toe wat chocoladevla.
Ze mogen volgens mij geen alcohol kiezen.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 18:44 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Als ik de doodstraf zou krijgen (gaat nooit gebeuren, want ik ben erg braaf, uche uche), dan zou ik als galgemaal willen een enorme echte Amerikaanse hamburger, twee stuks met vers gesneden lekker geurende grote frieten en heel veel bier, zodat ik straal bezopen naar de elektrische stoel zou gaan. Ik snap trouwens niet waarom ter doodveroordeelden dat niet doen. Het is toch beter dat je half bewusteloos van de drank de laatste schok van 3200 volt krijgt?
Dit ontmoedigt me wel, want ik ben gewend aan zelfgemaakte spaghetti, met vers vlees en een groentemix, dus ik vrees het ergste. Ik denk dat ik het maar laat zitten.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 18:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Good Pasta jaren geleden ooit gehad en vond het een kleffe chemische zooi in een veels te klein bekertje.
Kun je jezelf niet bewusteloos eten?quote:Op woensdag 10 oktober 2018 19:00 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Ze mogen volgens mij geen alcohol kiezen.
Denk het nietquote:Op woensdag 10 oktober 2018 19:02 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Kun je jezelf niet bewusteloos eten?
Het is een straf hè? Het is de bedoeling dat je die ondergaat. Als je bewusteloos zou zijn stellen ze de executie uit.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 19:02 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Kun je jezelf niet bewusteloos eten?
Dat is het eerste wat ik ga maken straks van jouw site. Zooooo lekker!quote:Op woensdag 10 oktober 2018 19:36 schreef RobinOok het volgende:
Aubergines boerenstijl met rijst. Altijd lekker.
die aubergines bij de reguliere supermarkt zijn niet zo geschikt om te bakken, ze moeten wat groener zijn om te bakkenquote:Op woensdag 10 oktober 2018 19:36 schreef RobinOok het volgende:
Aubergines boerenstijl met rijst. Altijd lekker.
Speak for yourself.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:00 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
die aubergines bij de reguliere supermarkt zijn niet zo geschikt om te bakken, ze moeten wat groener zijn om te bakken
echt zonde maar het is echt heel moeilijk om daar een soort vlees achtig produkt van te bakke, het wordt te zacht
die aubergines moeten om te bakken veel minder zacht zijn
je gaat het eerst wat uitdrogen met zout, zodat het wat uitdroogtquote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Speak for yourself.
Groene aubergines klinkt niet als iets wat ik hoef.
Ga jij Robin nu vertellen hoe ze iets moet bereiden?quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:12 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
je gaat het eerst wat uitdrogen met zout, zodat het wat uitdroogt
dan probeer je ze wat aan te bakken
als die aubergine te los en te slap is, bakt het niet goed, maar wordt het een drapje
de truuk is om er een soort vegatarische tournedos van te maken, dat lukt alleen als de aubergine jong is, dan blijft ie z'n vorm en struktuur houden, tijdens grillen of bakken
Ja joh, ga jij lekker je aubergine uitdrogen met zout.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:12 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
je gaat het eerst wat uitdrogen met zout, zodat het wat uitdroogt
dan probeer je ze wat aan te bakken
als die aubergine te los en te slap is, bakt het niet goed, maar wordt het een drapje
de truuk is om er een soort vegatarische tournedos van te maken, dat lukt alleen als de aubergine jong is, dan blijft ie z'n vorm en struktuur houden, tijdens grillen of bakken
ik zou niet weten waarom niet, op kook gebied ben ik opgegroeid in de slagerijquote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:17 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ga jij Robin nu vertellen hoe ze iets moet bereiden?
Oh, dat verklaart het misschien.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:29 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
op kook gebied ben ik opgegroeid in de slagerij
Want zij weet alles ? Denkt ze misschien wel, maar zie haar vooral een grote mond hebben, en niks van een ander aannemen. Met haar gespam van die waardeloze site er nog bij ook.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:17 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ga jij Robin nu vertellen hoe ze iets moet bereiden?
dat is sushi, is het nietquote:
Ik heb alles wat ik weet van koken ooit van iemand aangenomen. Ik heb het koken niet uitgevonden. Maar bullshit vreet ik niet.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:34 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
en niks van een ander aannemen.
Dit soort bullshit. Echt, rillingen over mijn rug, wat een gelul. Blablablablabla.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:36 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik maak mijn eigen indonesische sushi, lempers
hoeveel uur per dag sta jij gemiddeld te koken dan?quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dit soort bullshit. Echt, rillingen over mijn rug, wat een gelul. Blablablablabla.
1quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:54 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
hoeveel uur per dag sta jij gemiddeld te koken dan?
Sushi is voor mensen die een beetje interessant willen doen.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:36 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
dat is sushi, is het niet
eeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuwww
echt zo overschat, ik weet het niet, sushi, weetje
en ik ben niet eens indo, maar ik vind lemper wel de tijd waard om te maken
shhhhht, ik maak mijn eigen indonesische sushi, lempers
ongeveer 5x lekkerder
ja want als ik goed voor mijzelf of kinderen zou willen zorgen, wil ik iets betere aandacht voor etenquote:
Teringlijers ja, die kutjappen.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:57 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Sushi is voor mensen die een beetje interessant willen doen.
Ik eet dat regelmatig, alleen dan een tartaartje ipv een speklapje.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:06 schreef Myraela het volgende:
Ik had vanavond gekookte aardappels met jus, spinazie met ei en een speklapje. Zo lang geleden, zo lekker.
Kijk dit bedoel ik dus, even interessant doen, want speklapjes zijn voor de mindere mensen, en jij bent beter, dus jij moet even zeggen dat je er Tataar bij eet.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik eet dat regelmatig, alleen dan een tartaartje ipv een speklapje.
Speklapje aten wij nooit, dus dat zit niet in mijn comfortfoodsysteem.
Oehquote:Op dinsdag 9 oktober 2018 23:17 schreef RobinOok het volgende:
Wij aten stamppot zuurkool met rookworst. De eerste van het seizoen.
Maak het niet zo persoonlijk joh. Smaken verschillen. Dit geldt voor iedereen hier.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:13 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Kijk dit bedoel ik dus, even interessant doen, want speklapjes zijn voor de mindere mensen, en jij bent beter, dus jij moet even zeggen dat je er Tataar bij eet.
Ja dat post ik dus niet meer, want dan krijg je hier meteen een baksteen in je bek, want dat had je anders moeten doen.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Maak het niet zo persoonlijk joh. Smaken verschillen. Dit geldt voor iedereen hier.
En wat at jij vandaag Fokker?
Lekkerquote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:17 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Ja dat post ik dus niet meer, want dan krijg je hier meteen een baksteen in je bek, want dat had je anders moeten doen.
Maar als je het echt wil weten, spaghetti carbonara, lekker makkelijk.
Whoehahahaha! Verder alles goed?!quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:13 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Kijk dit bedoel ik dus, even interessant doen, want speklapjes zijn voor de mindere mensen, en jij bent beter, dus jij moet even zeggen dat je er Tataar bij eet.
Ja, vond ik ook jammer, ik post gewoon wat ik gegeten heb, komt er zo'n betweter overheen. En daarna nog een. Altijd hetzelfde gezeik hier.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:17 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Ja dat post ik dus niet meer, want dan krijg je hier meteen een baksteen in je bek, want dat had je anders moeten doen.
het is mogelijk om tussen rijst pasta of aardappels kokenquote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:05 schreef RobinOok het volgende:
20 minuten voor een maaltijd is mij nog nooit gelukt, denk ik. Of het moet de broodmaaltijd zijn.
Het water moet eerst koken.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:27 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
het is mogelijk om tussen rijst pasta of aardappels koken
iets anders tekoken wat binnen 20 minuten bijmekaar komt
Ja. Ik vind ze eigenlijk niet te doen.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:45 schreef uniekhoorn het volgende:
En ik had wat kastanjes gekookt en wat gepoft... Tis en blijft droog he?
Vind gewone afhaalchinees ook niet zoveel aan. Te zoet. De nasi en bami vind ik eigenlijk het lekkerst.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:39 schreef MaLo het volgende:
spinazie met aardappels en een runderlapje is mijn lievelingseten
Ot: we hadden afhaalchinees. Vind ik niks aan. De soep was wel heel lekker.
of niet meer zoveel bestellen (zonde!) of mij uitnodigenquote:
Wat heb je zelf aan te bieden?quote:Op donderdag 11 oktober 2018 10:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
of niet meer zoveel bestellen (zonde!) of mij uitnodigen
Zaden heb ik altijd op voorraad.quote:Vanmiddag meerzaden beschuiten met zachtgekookte eitjes.
Mja ik heb het laatst met biologische pindakaas gemaakt, maakte weinig uitquote:Op donderdag 11 oktober 2018 13:01 schreef christmastsunami het volgende:
ik heb volgens mij de beste truuk voor huisgemaakte pindasaus gevonden
die pindakaas kopen zonder toevoegingen, 100% pinda, zonder palmolie, of verdikkingsmiddelen en extra suikers
als je van die standaard pindakaas van calve ofzo, pinda saus maakt met wat water sojasaus knoflook en peper
dan smaakt de eerste hap lekker, maar al snel wordt het nogal heftig en valt het als een steen op je maag
ik denk de palmolie
maar met die 100% pinda pindakaas lukt het wmb wel
ik moet eigenlijk ook es onderzoek doen naar soja sausquote:Op donderdag 11 oktober 2018 13:31 schreef Karzai het volgende:
[..]
Mja ik heb het laatst met biologische pindakaas gemaakt, maakte weinig uit
ot broodje haring met ui en zuur en een heineken
ik heb die aflevering ook gezien jaquote:Op donderdag 11 oktober 2018 13:39 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik moet eigenlijk ook es onderzoek doen naar soja saus
ik ben me laatst rot geschokken toen , de keuringsdienst v waarde' ff een aantal merken liet onderzoeken
ik dacht dat ik wist waarover ik het wist over sojasuas, ik kan altijd het mis gehad hebben
er zijn een paar dingen die me niet bevallen
1 traditioneel mengt men die gefermenteerde bonen met tarwe?, dat is probleem 1
ik wil weten of het waar is dat soja saus traditioneel gemengt werd met tarwe
2 dat versnelde proces mbv zoutzuur
3 hoe en wie en wat , beschrijft het produktie proces
ketjap is het 'indonesische' woord/gramaticaquote:Op donderdag 11 oktober 2018 13:59 schreef Karzai het volgende:
wat is trouwens het verschil tussen ketjap en sojasaus?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |