Champignons zijn wel voornamelijk water natuurlijk.quote:Op zaterdag 29 september 2018 23:22 schreef Ghostbuster het volgende:
Ik heb nog nooit iets geschud uit de vriezer
Nooit aan gedacht je kan het net iets in laten vriezen en dan schudden zeker?quote:
Die eet ik gelijk op altijd en ik koop ze voorgesnedenquote:Op zaterdag 29 september 2018 23:23 schreef mootie het volgende:
[..]
Champignons zijn wel voornamelijk water natuurlijk.
Schudden brengt veel teweeg, zo blijkt maar weer eens.quote:Op zaterdag 29 september 2018 23:23 schreef Ghostbuster het volgende:
[..]
Nooit aan gedacht je kan het net iets in laten vriezen en dan schudden zeker?
Eiwitjesquote:Op zaterdag 29 september 2018 23:24 schreef Gooddeal het volgende:
Hebben jullie daar geen last van, als je vlees invriest, en je gaat het bakken, dat je dan allemaal van die flubbertjes in de pan krijgt?
Kan het niet zo goed uitleggen, soort van die grijze bubbeltjes.
Gas hoger zetten, je temperatuur is te laag.quote:Op zaterdag 29 september 2018 23:24 schreef Gooddeal het volgende:
Hebben jullie daar geen last van, als je vlees invriest, en je gaat het bakken, dat je dan allemaal van die flubbertjes in de pan krijgt?
Kan het niet zo goed uitleggen, soort van die grijze bubbeltjes.
Tadaaa.quote:Op zaterdag 29 september 2018 23:24 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Schudden brengt veel teweeg, zo blijkt maar weer eens.
Is dat het?quote:Op zaterdag 29 september 2018 23:25 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Gas hoger zetten, je temperatuur is te laag.
Of vlees te koud.
Ja, bah, dan zie je die grijze bubbeltjes.quote:Op zaterdag 29 september 2018 23:25 schreef mootie het volgende:
[..]
Eiwitjes
Tartaartjes hebben dat altijd heel erg.
Het is niet mijn soort muziek maar dat wist je al... Maar als vader zie je dat toch andersquote:
Zeker weten, laat het vlees eerst tegen kamertemperatuur aankomen voor je bakt, en je zult zien dat het dan meevalt.quote:
Doe ik altijd even lekker warm wordenquote:Op zaterdag 29 september 2018 23:27 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Zeker weten, laat het vlees eerst tegen kamertemperatuur aankomen voor je bakt, en je zult zien dat het dan meevalt.
quote:Op zaterdag 29 september 2018 23:27 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Zeker weten, laat het vlees eerst tegen kamertemperatuur aankomen voor je bakt, en je zult zien dat het dan meevalt.
Mijn smaak is ook breder en extremer dan de jouwe.quote:Op zaterdag 29 september 2018 23:27 schreef chufi het volgende:
[..]
Het is niet mijn soort muziek maar dat wist je al... Maar als vader zie je dat toch anders
Ik hoor het nog wel.quote:
Vlees moet altijd even dichtschroeien, doe je dat niet dan....te koud vlees of/en te laag vuur dus, combi....krijg je grijze bubbeltjes....quote:
Maar met ingevroren vlees is dat erger.quote:Op zaterdag 29 september 2018 23:33 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Vlees moet altijd even dichtschroeien, doe je dat niet dan....te koud vlees of/en te laag vuur dus, combi....krijg je grijze bubbeltjes....
En als ik nu uit mijn nek lul zal ik het zeker ooit te horen krijgen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |