abonnement Unibet Coolblue
pi_182176346
Hoi,

Allereerst: zijn er mensen bekend met een pizzaplaat van staal? Ik zit er namelijk aan te denken deze te kopen: https://bagestaalet.dk/pages/butik.

Deze bevat ook een webwinkel in Nederland (https://pizzasteel.nl/pages/shop), maar deze bevat niet de nieuwe 30x30, welke als enige in mijn knusse oven past. Het is echter niet bijster goedkoop, maar ik durf geen stalen plaat bij een staalfabrikant te bestellen, omdat ik te weinig verstand heb van voedselveiligheid en geen enkel fabrikant mij een garantie heeft kunnen bieden door eveneens een gebrek aan kennis hieromtrent.

Als mensen meer weten hierover, hoor ik het graag!

Ook viel mij op dat in nagenoeg alle recepten om Bread Flour vragen. Ik heb het dan over recepten van Amerikaanse pizzamakers, vaak Italiaans, maar in Nederland is dit bloem naar mijn weten niet verkrijgbaar, of moeilijk vindbaar. Heb tot nu telkens Italiaans '00'-bloem gebruikt, maar weet dus niet of dit een goed alternatief is. Ik heb in ieder geval zelden tarwebloem/all-purpose flour gebruikt zien worden.

Kan iemand me hierbij helpen?

Thanks!
pi_182177375
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182178202
Typo 00 is perfecte bloem. Dat is bloem van een harde tarwe met veel gluten erin. Dat zorgt voor mooie verbindindingen na de rijs.
'Correct me if i'm wrong, for I'll be quite thankful for the lesson learned.' - Author unknown, 1987
pi_182180052
quote:
TS, verplaats je vragen even naar dat topic. Daar zitten de ervaringsdeskundigen en experts :)
Spoilers!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')