abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182159189
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Er was al het frietje softijs. En nu is er de frikandel carpaccio. Het is de nieuwste creatie van cafetaria 't Huus 2.0 in Veenendaal.

Hij moet nog op de nieuwe menukaart verschijnen maar aan de Zandstraat in Veenendaal is hij al te krijgen: anderhalve frikandel, flinterdun gesneden, met mayo-curry saus, tomaat, komkommer en andere ingrediënten. ,,Hij valt onder de salades’’, vertelt eigenaar Nina Visser van 't Huus 2.0.

Nieuwe dingen verzinnen
Wie met het idee kwam, weet ze niet meer. ,,Erg, hè? We hebben wel vaker met zijn allen overleg om nieuwe dingen te verzinnen. Het idee voor de frikandel carpaccio bedachten we in de zomer. Toen hebben we ook die foto gemaakt. Afgelopen vrijdag hebben we hem op Facebook gezet en in het weekeinde al gelijk de eerste exemplaren verkocht.’’ De frikandel carpaccio kost 5,75 euro en kan voor de liefhebber ook met een ander sausje bereid worden.

Jeanine en Angelique maken deze maandag een frikandel carpaccio in de zaak: Jeanine: ,,We vinden het leuk om allerlei nieuwe dingen uit te proberen. Sommige schotels slaan aan, anderen niet. Ons publiek vindt het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen.’’

Frietje softijs
De zaak scoorde twee jaar geleden al een hit met een frietje softijs die vooral onder jongeren goed aansloeg. Nina Visser: ,,Vaak vragen klanten om iets anders of iets aparts. Dan doet deze combinatie het goed, dan dagen ze elkaar ook uit om het te proberen." Het idee kwam toen van een medewerkster die wist van iemand uit Zweden dat ze daar friet met roomijs eten.

Het frietje softijs staat overigens ook nog steeds op de menukaart. ,,Dat was onze topper uit 2016 en zo staat hij ook op de kaart. Die wordt niet zo heel veel meer verkocht, maar we maken hem nog steeds als klanten dat willen.’’
Bron

42209446_2204417889804577_5037304079026487296_n.jpg?_nc_cat=1&oh=76a39386db7af0ffaa56155ec5b31fbe&oe=5C298E34
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul.
pi_182159220
Gatverdamme.

Snackbars zoeken wel op vreemde wijze publiciteit zeg.
"Overdrijven is ook een kunst!" ~ Kapitein van een veerpont.
Hier schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ik vind robijntje echt een aanwinst!
  donderdag 27 september 2018 @ 09:18:10 #3
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_182159259
Met een chai latte erbij uiteraard. En als je een knotje in je haar hebt krijg je korting.
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
  donderdag 27 september 2018 @ 09:18:27 #4
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_182159262
registreer om deze reclame te verbergen
dubbel
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
pi_182159284
5,75 voor anderhalve frikandel. :').

Bedrijven met x.x in de naam. :').

Frikandel als salade op de kaart zetten. :').
And so is the past
pi_182159499
quote:
15s.gif Op donderdag 27 september 2018 09:20 schreef nogeenoudebekende het volgende:
5,75 voor anderhalve frikandel. :').

Bedrijven met x.x in de naam. :').

Frikandel als salade op de kaart zetten. :').
eenzelfde verbazing had ik.
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul.
pi_182160957
registreer om deze reclame te verbergen
Dit is wel het ultieme bewijs dat carpaccio werkelijk tot tokkiegerecht verworden is :')
pi_182160995
quote:
,,Hij valt onder de salades’’
:D _O-
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_182162763
Tsja..Veenendaal lol..
pi_182162819
En dan zeggen dat wij geen mooie eetcultuur hebben
The smell of piss is so strong it smells like decent bacon
pi_182164050
Goed dat je in de snackbar nu ook voor gezonde opties kunt gaan.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
pi_182164354
Wat is de volgende stap? Frikandel sushi?
pi_182164579
Sinds wanneer is carpaccio überhaupt een salade?
pi_182165102
quote:
,,Hij valt onder de salades’’, vertelt eigenaar Nina Visser van 't Huus 2.0.
persoonlijk zou ik 'm indelen onder het restafval.
pi_182166494
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 14:50 schreef Mutsaers__78 het volgende:
Sinds wanneer is carpaccio überhaupt een salade?
Ongeveer sinds het moment dat een iced pumpkin spiced decaf soy frappucino "koffie" werd denk ik.
pi_182167848
quote:
10s.gif Op donderdag 27 september 2018 14:39 schreef Farenji het volgende:
Wat is de volgende stap? Frikandel sushi?
https://www.google.com/se(...)hi&ie=utf-8&oe=utf-8

:'(
pi_182169152
giphy.webp
pi_182169291
quote:
gatverdamme....

IkBG1Rz.jpg

sushi is lekker en er is nergens zo'n grote frikandel (speciaal) fan te vinden als ik,
maar die korrels rijst zijn gewoon nog zichtbaar rauw van binnen....! :r :r :r
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')