oranjevogel1 | woensdag 26 september 2018 @ 09:33 |
hoe doen die fastfood tenten dat eigenlijk? Kun je dat ook thuis doen? | |
robijntjestralendwit | woensdag 26 september 2018 @ 09:36 |
Ja dat kan met een ring die je op de pan kan zetten. | |
robijntjestralendwit | woensdag 26 september 2018 @ 09:36 |
Of deze: | |
itchycoo | woensdag 26 september 2018 @ 10:17 |
Ik moet dan altijd weer aan deze denken: | |
robijntjestralendwit | woensdag 26 september 2018 @ 10:24 |
| |
Takadanobaba | woensdag 26 september 2018 @ 10:39 |
Gewoon zo'n bakring ja, wel even een beetje invetten anders plakt je ei vast. | |
Weltschmerz | woensdag 26 september 2018 @ 10:44 |
En niet in een pan met een anti-aanbaklaag gebruiken lijkt me. | |
realAIVD | woensdag 26 september 2018 @ 10:48 |
Ik heb er gewoon een klein pannetje voor, want ook op een boterham is een gebakken ei van beperkte omvang leuker dan zo'n ding dat je halve bord beslaat | |
vinnypassy | woensdag 26 september 2018 @ 15:43 |
Als het echt nodig is, duw ik na 30 seconden in de pan met een spatel het licht gestolde eiwit iets naar binnen. Dat vormt dan een randje, wat het niet gestolde eiwit tegenhoudt, waardoor het ei ook (aardig) vorm houdt. | |
SuperNeger | woensdag 26 september 2018 @ 16:20 |
Gewoon een heel klein pannetje | |
MissGiraffe | dinsdag 2 oktober 2018 @ 10:16 |
Of in de oven: Kun je er ook lekker veel maken en dan invriezen | |
Rickocum | woensdag 24 oktober 2018 @ 20:43 |
ik moest heel hard lachen. |