abonnement Unibet Coolblue
  maandag 1 oktober 2018 @ 18:10:10 #301
277627 Seven.
We are Borg.
pi_182257751
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 07:45 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Wat zeur je dan over wat mannen doen? Als powervrouw die haar eigen leven bepaalt doe je toch gewoon je ding ipv dagen lang kermen op een forum over wat mannen je allemaal aandoen?
Doe ik ook allang natuurlijk. Ik leef eigenlijk als een ambitieuze kerel, fulltime werken, kostwinner, huis gekocht op alleen mijn eigen salaris. Mijn partner deelt daarin mee door parttime te werken en zich te focussen op dingen die hij leuker vindt dan werken (hij verbouwt in zijn eentje ons hele huis). En daarnaast groeien mijn stiefdochters op met het idee dat het OK is om jezelf te zijn, zonder te moeten conformeren aan krampachtige genderrollen. Zowel mijn partner als ik voelen ons erg vrij in het uiten van minder voor de hand liggende mannelijke/vrouwelijke interesses. Hij is bijvoorbeeld veel empathischer en socialer dan ik, ik ben veel ambitieuzer. En dat vind ik nou juist zo mooi aan hem, dat hij gewoon zichzelf durft te zijn.

Ons huishouden is wel een teringbende trouwens want hij is niet 'vrouwelijk' in dat opzicht en ik ook niet, maar daar betalen we dan ook een hulp in de huishouding voor.
Resistance is futile.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')