Hier erger ik me ook vaak aan ja, Sisi is echt smerig zoet. Net zoals cola bestellen en Pepsi krijgen.quote:Op woensdag 26 september 2018 12:04 schreef Postbus100 het volgende:
Fanta vragen en Sisi krijgen (in plaats van dat ze even zeggen: het is geen Fanta, het is Sisi, is dat oké?)
Dat soort mensen zouden ze in het gevang moeten zetten.quote:Op woensdag 26 september 2018 17:41 schreef rena het volgende:
[..]
Net zoals cola bestellen en Pepsi krijgen.
Als ik een wagyu (a5 kwaliteit uiteraard) zou bestellen, dan verwacht ik dat deze tip top in orde zou zijn. Dat betekent op kamertemperatuur en het vlees moet smelten op mijn tong.quote:Op woensdag 26 september 2018 17:12 schreef RobinOok het volgende:
Bevroren carpaccio is toch geen ramp? Gewoon even blazen.
De carpaccio wordt nooit zo koud gegeten als ie opgediend wordt.
Die diepvries kant en klaar dingen is de vulling vaak (meestal) een pasta die uit gemalen inktvis zijn gemaakt.quote:Op woensdag 26 september 2018 12:42 schreef Clupea het volgende:
[..]
Misschien een vers ingevroren hele tentakel, maar die voorgefrituurde inktvisringen worden er echt niet beter van. Ik maak zelf wel eens inktvisringen van verse pijlstaartinkvis en beslag, dat is echt onvergelijkbaar met de diepvries-versie.
Maar dan krijg je nog wat je vraagt (cola). Maar als je Coca Cola bestelt en je krijgt Pepsi, kijk, dan heb je een klacht.quote:Op woensdag 26 september 2018 17:41 schreef rena het volgende:
[..]
Hier erger ik me ook vaak aan ja, Sisi is echt smerig zoet. Net zoals cola bestellen en Pepsi krijgen.
Probeer het dan nog maar eens fatsoenlijk te snijden, red je met een snijmachine ook niet.quote:Op woensdag 26 september 2018 18:08 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Als ik een wagyu (a5 kwaliteit uiteraard) zou bestellen, dan verwacht ik dat deze tip top in orde zou zijn. Dat betekent op kamertemperatuur en het vlees moet smelten op mijn tong.
Wat was het wel ?quote:Op maandag 24 september 2018 16:18 schreef Hallojo het volgende:
Een keertje prime rib besteld in de veronderstelling dat het spareribs waren
Ik zou het direct bestellen als ik het op de kaart zou zien staan.quote:Op woensdag 26 september 2018 18:21 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Probeer het dan nog maar eens fatsoenlijk te snijden, red je met een snijmachine ook niet.
Maar dat bestel je toch nooit.
Ik niet direct, kans is klein dat het echt wagyu is.quote:Op woensdag 26 september 2018 18:24 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ik zou het direct bestellen als ik het op de kaart zou zien staan.
Ik ben een kenner. Ik zie dat direct.quote:Op woensdag 26 september 2018 18:25 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Ik niet direct, kans is klein dat het echt wagyu is.
Uiteraard.quote:Op woensdag 26 september 2018 18:28 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ik ben een kenner. Ik zie dat direct.
Tuurlijk, bestel jij als kenner lekker een broodje Wagyu tonijn carpaccio joh.quote:Op woensdag 26 september 2018 18:28 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ik ben een kenner. Ik zie dat direct.
Carpaccio op een broodje eten.quote:Op woensdag 26 september 2018 18:55 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Tuurlijk, bestel jij als kenner lekker een broodje Wagyu tonijn carpaccio joh.
Cola staat voor mij ook gelijk aan coca cola Maar goed, meestal vraag ik er tegenwoordig wel naar als ik een keer cola wil, want Pepsi vind ik echt niet te drinken.quote:Op woensdag 26 september 2018 18:19 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Maar dan krijg je nog wat je vraagt (cola). Maar als je Coca Cola bestelt en je krijgt Pepsi, kijk, dan heb je een klacht.
Wat triest.quote:Op woensdag 26 september 2018 20:19 schreef stavromulabeta het volgende:
Één keer in een restaurant gegeten, waardoor ik de volgende dag gebeld werd dat ze een gang te weinig gerekend hadden en of ik het even wilde overmaken. Was mij die avond niet opgevallen en als het mij opvalt zeg ik er ook altijd iets van. Maar dat ze een dag later durven te bellen... Ondanks dat ik een fijne avond had met lekker eten, gaf me dat telefoontje toch een nare nasmaak.
Pfff, neem die 2 tientjes verlies en leef verder.
Is dit serieus?quote:Op woensdag 26 september 2018 20:19 schreef stavromulabeta het volgende:
Één keer in een restaurant gegeten, waardoor ik de volgende dag gebeld werd dat ze een gang te weinig gerekend hadden en of ik het even wilde overmaken. Was mij die avond niet opgevallen en als het mij opvalt zeg ik er ook altijd iets van. Maar dat ze een dag later durven te bellen... Ondanks dat ik een fijne avond had met lekker eten, gaf me dat telefoontje toch een nare nasmaak.
Pfff, neem die 2 tientjes verlies en leef verder.
dat is wel heel treurig.quote:Op woensdag 26 september 2018 20:19 schreef stavromulabeta het volgende:
Één keer in een restaurant gegeten, waardoor ik de volgende dag gebeld werd dat ze een gang te weinig gerekend hadden en of ik het even wilde overmaken. Was mij die avond niet opgevallen en als het mij opvalt zeg ik er ook altijd iets van. Maar dat ze een dag later durven te bellen... Ondanks dat ik een fijne avond had met lekker eten, gaf me dat telefoontje toch een nare nasmaak.
Pfff, neem die 2 tientjes verlies en leef verder.
Heel bijzonder!quote:Op woensdag 26 september 2018 20:19 schreef stavromulabeta het volgende:
Één keer in een restaurant gegeten, waardoor ik de volgende dag gebeld werd dat ze een gang te weinig gerekend hadden en of ik het even wilde overmaken. Was mij die avond niet opgevallen en als het mij opvalt zeg ik er ook altijd iets van. Maar dat ze een dag later durven te bellen... Ondanks dat ik een fijne avond had met lekker eten, gaf me dat telefoontje toch een nare nasmaak.
Pfff, neem die 2 tientjes verlies en leef verder.
Dit dus….. heb eens een keertje dinagoang voorgeschoten gekregen. Lekker aan het eten totdat iemand mij vraagt of ik wel weet wat ik aan het eten ben.quote:Op dinsdag 25 september 2018 21:30 schreef Igen het volgende:
Het is ook wel leuk om soms iets te bestellen waarvan je niet weet wat het is.
Carpacio hoort sowieso niet bevroren te zijn omdat het plat geslagen vlees is, niet van die gesneden plakjes die je overal krijt met klodders truffelmayonaise eroverheenquote:Op woensdag 26 september 2018 17:12 schreef RobinOok het volgende:
Bevroren carpaccio is toch geen ramp? Gewoon even blazen.
De carpaccio wordt nooit zo koud gegeten als ie opgediend wordt.
Wut?quote:Op donderdag 27 september 2018 04:47 schreef 111210 het volgende:
[..]
Carpacio hoort sowieso niet bevroren te zijn omdat het plat geslagen vlees is, niet van die gesneden plakjes die je overal krijt met klodders truffelmayonaise eroverheen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |