Gast, dat is toch ranzig om te zien?quote:Op dinsdag 25 september 2018 15:53 schreef hmmmz het volgende:
[..]
Denken dat je meteen ziek wordt van een (fruit) wormpje in Portugal
Dat ontken ik ook niet toch?quote:Op dinsdag 25 september 2018 16:04 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Gast, dat is toch ranzig om te zien?
Die zaken in bold vind ik niet verwijtbaar aan het restaurant.quote:Op dinsdag 25 september 2018 16:19 schreef Igen het volgende:
Tja, tegenvallers kun je op verschillende manieren hebben:
- slechte kwaliteit
- past niet bij je smaak
- personeel
- afstotend gerecht
Ik heb wel dingen als steak tartare, soep met varkenshersenen, gekookte eieren met embryo's erin etc. gegeten. Zo te lezen wordt dat al gauw afstotend gevonden, maar dat is toch vooral een kwestie van je mindset.
Bloedworst?quote:Op dinsdag 25 september 2018 16:36 schreef Postbus100 het volgende:
Het leek op een verse worst (zo'n ding wat je in een cirkel in de winkel komt), maar dan zo zwart dat hij wel verkoold leek. En het was ook niet lekker (maar geen verkoolde smaak, gewoon *ril* niet lekker). Had wel wat weg van grove leverworst en dan behoorlijk flauw van smaak.
Morcilla inderdaad, heerlijk! En dan vooral de Morcilla Vasca, met rozijnen en walnoten erdoorquote:
Nee, dat is nog weer anders, volgens mij. Maar zo klinkt het wel, he? De black pudding uit Engeland vond ik wel lekker.quote:
Ah!quote:Op dinsdag 25 september 2018 17:20 schreef flipsen het volgende:
[..]
Morcilla inderdaad, heerlijk! En dan vooral de Morcilla Vasca, met rozijnen en walnoten erdoor
een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalenquote:Op dinsdag 25 september 2018 16:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die zaken in bold vind ik niet verwijtbaar aan het restaurant.
Slecht kwaliteit of incomptent personeel wel
Inderdaad. Alles kan altijd tegen vallen. Hoeft er nog niks mee mis te zijn.quote:Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:
[..]
een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn.
In de meeste Franse restaurants zeggen ze tegen toeristen: Mais monsieur, vous réalisez, c’est cruequote:Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:
[..]
een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalen
Dat vooral.quote:Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:
een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalen
Lever is, mits met mate, ontzettend lekker. Net zoals niertjes of tong in madeirasaus. En walvis is eigenlijk net een stuk rundvlees, maar dan met klein vissmaakje (ooit geprobeerd in Groenland, ik moest het gewoon proberen ondanks dat het ethisch compleet fout is.) En wat is er mis met goed bereidde inktvis?quote:Op dinsdag 25 september 2018 14:00 schreef Harvest89 het volgende:
wat een gerechten komen hier voorbij.
Orgaanvlees, zeekomkommers, pijlstaartinktvissen, rotte haai, walvis.
Waarom stoppen mensen dat vrijwillig in hun mond?
Nee. Ik vind t ontzettend goor. Smerige bitter/zoet combinatie.quote:Op dinsdag 25 september 2018 19:47 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Lever is, mits met mate, ontzettend lekker.
Hier hetzelfde. Ben er ook mee gestopt.quote:Op dinsdag 25 september 2018 19:53 schreef Qarrad het volgende:
Voor mij is de grootste tegenvaller altijd als ik een biefstuk/steak bestel en dan zo rare als maar kan, maar dat ik dan toch een schoenzool met een spoortje grijsroze in het midden krijg. Ik bestel het dus ook nooit meer maar maak het zelf wel; te veel restaurants weten niet hoe het moet met dat stukkie vlees.
Andouillette heet dat, ik eet inprincipe alles wel, al is het maar om te proberen.quote:Op maandag 24 september 2018 19:15 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
In Frankrijk heb je ook van die horrorworsten met orgaanvlees.
Heb het zelf nog nooit geproefd en ben ook niet van plan om dat ooit te gaan doen.
Tja was is een goed restaurant. Ik ga maar weinig écht luxe uit eten (sterrenrestaurants). Maar kom ook haast nooit in cheap als steakhouses zoals je ze op het leidseplein o.i.d. vindt. Gewoon 'normale' restaurants met hoofdgerechten tussen de 20-30 euro. En het wil inderdaad nog wel eens voorkomen dat die één of twee steekjes laten vallen. Sowieso vind ik dat alles wat je in een restaurant krijgt eigenlijk gewoon zelfgemaakt moet zijn of afkomstig van een traiteur / verse (lokale) bakker. Friet moet ook gewoon zelf gesneden zijn.quote:Op dinsdag 25 september 2018 10:41 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren? .
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |