abonnement Unibet Coolblue
  maandag 1 oktober 2018 @ 00:03:14 #276
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182244384
quote:
1s.gif Op zondag 30 september 2018 23:49 schreef Prego het volgende:

[..]

jammer, nog steeds geen antwoord.

[..]

Misschien omdat het er verder geen zak toe doet?
  maandag 1 oktober 2018 @ 02:08:39 #277
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182245932
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 00:03 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Misschien omdat het er verder geen zak toe doet?
Ja maar ik ben ook wel eens in Frankrijk geweest! Het komt wel dichtbij zo :{
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  maandag 1 oktober 2018 @ 10:12:32 #278
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_182248185
quote:
13s.gif Op zondag 30 september 2018 23:27 schreef golfer het volgende:
Dat je in het kader van de restaurantweek naar een voor jou onbekend restaurant gaat en dan denkt dat men juist dan extra hun best zal doen om de gasten weer terug te laten komen. En wat blijkt: er is geen enkele keuze, menu staat vast en is niet bespreekbaar geen aanvulling mogelijk en van zeer matige kwaliteit.
Ja, dit inderdaad. Moest er lang over nadenken, maar dit zal hem voor mij ook wel zijn. Wij hadden dit met Mooii in Rotterdam. Het eten was niet heel bijzonder en we kregen enorm het gevoel dat wij niet gewaardeerd werden, omdat we meededen aan de Restaurantweek. Erg jammer, wij gaan daar dus ook nooit meer naar terug.
pi_182248868
In Spanje een carpaccio van tonijn. Maar die was zo uit de vriezer, ijskoud en slijmerig en gewoon vies. Daarna een paella die stonk naar vuilnis. :r

Toen maar langs de McDrive gereden.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  maandag 1 oktober 2018 @ 11:04:56 #280
208890 June.
Seriously?
pi_182249102
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:16 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Proef jij zoveel verschil dan?
Ik proef ook duidelijk verschil hoor, hoewel ik sisi ook nog wel te pruimen vind.

Echte teleurstellers zijn: Pepsi krijgen als je coca cola besteld. Of Lipton icetea bestellen en da nestea krijgen.
Shine bright like a diamond.
pi_182252561
quote:
1s.gif Op zondag 30 september 2018 23:49 schreef Prego het volgende:

[..]

jammer, nog steeds geen antwoord.

[..]

Sorry, over het hoofd gezien. Het was in Duinkerke bij patisserie Boutteau aan het place Jean-Bart. Naast de prijs van dat colaatje is overigens die hele stad klachtwaardig, wat een grafstad.

(ik zie nu overigens op google maps dat ze veel slechte recensies hebben, maar goed we hadden honger en liepen hier direct uit de parkeergarage naar binnen :') )

[ Bericht 8% gewijzigd door itchycoo op 01-10-2018 14:03:56 ]
  maandag 1 oktober 2018 @ 16:01:26 #282
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182255021
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 10:12 schreef vinnypassy het volgende:
Wij hadden dit met Mooii in Rotterdam. Het eten was niet heel bijzonder en we kregen enorm het gevoel dat wij niet gewaardeerd werden, omdat we meededen aan de Restaurantweek. Erg jammer, wij gaan daar dus ook nooit meer naar terug.
Ah, brings back memories. Lang verhaal kort: in Argentinië heeft iedereen meerdere bijnamen, mijn vrouw en ik noemen elkaar daarom "Mooi" (don´t ask). In Buenos Aires vond ik een tentje dat Mooi heette, dus daar een keer geluncht als verrassing, was érg leuk. Toen we in NL waren vond ik dus ook deze Mooii in Rotterdam (waar mijn broertje woont en mijn ouders vlakbij woonden), dus daar natuurlijk ook heen. Fikse tegenvaller, lunch was wel erg gewoontjes en vooral de bediening stond me niet aan. Ook geen fooi achtergelaten :N
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_182255574
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 13:58 schreef itchycoo het volgende:

[..]

Sorry, over het hoofd gezien. Het was in Duinkerke bij patisserie Boutteau aan het place Jean-Bart. Naast de prijs van dat colaatje is overigens die hele stad klachtwaardig, wat een grafstad.

(ik zie nu overigens op google maps dat ze veel slechte recensies hebben, maar goed we hadden honger en liepen hier direct uit de parkeergarage naar binnen :') )
die recensies zijn niet om naar huis te schrijven idd _O-
Ik stelde trouwens die omdat ik dacht aan een « piège à touristes ». Dat die bestaan in een stad als Duinkerke wist ik niet :P ik zou er nog niet dood gevonden willen worden.
pi_182257384
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 16:26 schreef Prego het volgende:

[..]

die recensies zijn niet om naar huis te schrijven idd _O-
Ik stelde trouwens die omdat ik dacht aan een « piège à touristes ». Dat die bestaan in een stad als Duinkerke wist ik niet :P ik zou er nog niet dood gevonden willen worden.
Hele dure drankjes niet of verstopt op een aparte kaart zetten is idd wel een bekende toeristentruc, waar ik doorgaans wel op bedacht ben en altijd even check voordat ik een restaurant binnen ga. Bij deze uit de kluiten gewassen bakkerij had ik het niet verwacht :P In o.a. Parijs kun je daar overigens goed op inspelen en op mooie plekken goedkoop uit eten te gaan, zolang je maar bereid bent om water te drinken. :)
  maandag 1 oktober 2018 @ 18:00:28 #285
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182257586
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 17:51 schreef itchycoo het volgende:
In o.a. Parijs kun je daar overigens goed op inspelen en op mooie plekken goedkoop uit eten te gaan, zolang je maar bereid bent om water te drinken. :)
En vooral niet op het terras gaan zitten :X Gewoon aan de bar eten :Y
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_182272603
quote:
13s.gif Op zondag 30 september 2018 23:27 schreef golfer het volgende:
Dat je in het kader van de restaurantweek naar een voor jou onbekend restaurant gaat en dan denkt dat men juist dan extra hun best zal doen om de gasten weer terug te laten komen. En wat blijkt: er is geen enkele keuze, menu staat vast en is niet bespreekbaar geen aanvulling mogelijk en van zeer matige kwaliteit.
Dat dus. Gelijk ook de laatste keer geweest dat ik aan soortgelijke acties mee heb gedaan. Porties zijn waren vaak ook nog eens kleiner dan normaal.
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 13:54:08 #287
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_182272652
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 13:51 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

Dat dus. Gelijk ook de laatste keer geweest dat ik aan soortgelijke acties mee heb gedaan. Porties zijn waren vaak ook nog eens kleiner dan normaal.
Ik heb volgens mij een goede handvol restaurants bezocht waarbij het slechts eenmaal tegenviel. Bij de andere 5 zou ik wel teruggaan, dus daar is het wel geslaagd. Eén tegenvaller hoeft dus zeker geen reden te zijn om niet meer mee te doen.
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 15:24:27 #288
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182274187
Wij gaan elke week uit eten, maar met restaurantweek blijven we thuis. :D
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 15:30:49 #289
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_182274329
ik vind geforceerde lag, of zon troela serveerder/ster geen idee waar die het over hebben.

een blikje drinken krijgen zonder glas

vies bestek.

vlees niet goed gebakken, of helemaal niet vragen hoe ik het graag zou willen.

vieze vloer met etensresten, schilderijtjes aan de muur waar je het stof op ziet zitten.

ik kan nog wel even doorgaan
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 15:37:42 #290
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182274463
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 15:30 schreef cherrycoke het volgende:
ik vind geforceerde lag,
Wasda?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182274497
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 15:37 schreef golfer het volgende:

[..]

Wasda?
Dat de serveerster expres wacht voordat ze iets serveert.
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_182274627
Ergens gegeten dit weekend, helaas gereseveerd.
Rekening gevraagd en een verkeerde rekening gekregen, dit aangegeven aan de ober maar die vertelde dat het wel klopte.

Betaald en de dag later telefoontje gekregen of ik nog even terug wil komen om extra te betalen (42 euro)

Vriendelijk verteld dat ik het aangegeven heb aan de ober, en als ik ooit nog in de buurt ben wel kom betalen. (restaurant zit kleine 40 minuten van mijn huis af)

Neem gewoon je verlies of adequaat personeel
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 17:03:15 #293
130803 Gripper
Get a grip
pi_182275967
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 15:46 schreef JaafkeJunior het volgende:
Ergens gegeten dit weekend, helaas gereseveerd.
Rekening gevraagd en een verkeerde rekening gekregen, dit aangegeven aan de ober maar die vertelde dat het wel klopte.

Betaald en de dag later telefoontje gekregen of ik nog even terug wil komen om extra te betalen (42 euro)

Vriendelijk verteld dat ik het aangegeven heb aan de ober, en als ik ooit nog in de buurt ben wel kom betalen. (restaurant zit kleine 40 minuten van mijn huis af)

Neem gewoon je verlies of adequaat personeel
Zo tenenkrommend he, als restaurants dat doen, voor die paar tientjes. t is hun fout en je hebt t notabene aangegeven. Mij is het ook een keer overkomen. Werd de week erna gebeld, "ja we zijn vergeten 2 wijn arrangementen te rekenen, kunt u nog even 80 komen aftikken"

Ik wist bijna zeker dat dat niet zo was, dus de beroerdste niet, ben er langs gefietst, t zat toch vlakbij. Hij zag meteen bij binnenkomst dat ie mij niet moest hebben, maar dat de schuldige een wat oudere heer met een gezelschap van 6 moest zijn geweest, die het volgens zijn zeggen makkelijk kon lijden om nog wat te komen bijbetalen. Kreeg als verontschuldiging een fles lekkere wijn mee voor de moeite van het langskomen :)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_182276693
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 17:03 schreef Gripper het volgende:

[..]

Zo tenenkrommend he, als restaurants dat doen, voor die paar tientjes. t is hun fout en je hebt t notabene aangegeven. Mij is het ook een keer overkomen. Werd de week erna gebeld, "ja we zijn vergeten 2 wijn arrangementen te rekenen, kunt u nog even 80 komen aftikken"

Ik wist bijna zeker dat dat niet zo was, dus de beroerdste niet, ben er langs gefietst, t zat toch vlakbij. Hij zag meteen bij binnenkomst dat ie mij niet moest hebben, maar dat de schuldige een wat oudere heer met een gezelschap van 6 moest zijn geweest, die het volgens zijn zeggen makkelijk kon lijden om nog wat te komen bijbetalen. Kreeg als verontschuldiging een fles lekkere wijn mee voor de moeite van het langskomen :)
Ik begrijp best dat die smiley aan het eind voor de lekkere fles wijn was, maar je hebt toch wel duidelijk gemaakt dat je er ondanks die fles wijn nooit meer komt omdat het een onsympathieke bende is, hè?

Restaurants die blunderen en vervolgens per telefoon hun klanten schofferen, dat is toch wel het meest bizarre dat ik ooit gehoord heb. Onvoorstelbaar dat er hier meerdere mensen zijn die een soortgelijk verhaal weten te vertellen.

Persoonlijk heb ik ook wel slechte ervaringen:
Een kipsalade die bestond uit een halve ijsbergsla met 4 dunne plakjes gerookte kip erover gedrapeerd, geen dressing. Ik werd er niet vrolijk van.
Oh, en bij Hotel New York koos ik eens voor de avocado salade, dat bestond uit ijsbergsla en avocado, gigantisch bord, maar alleen maar ijsbergsla met avocado. Tja...

maar dat was het wel zo'n beetje
pi_182278383
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 15:30 schreef cherrycoke het volgende:
een blikje drinken krijgen zonder glas

Een blikje krijgen ken ik alleen maar in een snackbar.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182278790
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 16:20 schreef Gripper het volgende:
Onbeschoft personeel. :D
BIjna standaard in Nederland. Of iig onattent personeel. altijd moet je de aandacht van ze zoeken ipv dat ze wat vaker uit zichzelf zouden langskomen.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 23:52:54 #297
456432 Kamina
Tenacious!
pi_182284801
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 19:37 schreef RipCity het volgende:

[..]

BIjna standaard in Nederland. Of iig onattent personeel. altijd moet je de aandacht van ze zoeken ipv dat ze wat vaker uit zichzelf zouden langskomen.
Nederlandse bediening schijnt hier internationaal berucht om te zijn.
1 + 1 = blauw
pi_182287446
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 17:46 schreef realAIVD het volgende:

[..]

Ik begrijp best dat die smiley aan het eind voor de lekkere fles wijn was, maar je hebt toch wel duidelijk gemaakt dat je er ondanks die fles wijn nooit meer komt omdat het een onsympathieke bende is, hè?
Omdat dit eigenlijk een tè mooi verhaal is om niet te delen:

Dat restaurant was van een echtpaar. Hij was altijd van de grote verhalen en poeha, zij wat meer op de achtergrond. Toen we er na het wijnarrangement-incident weer kwamen eten (want ze kookten wel gewoon fucking lekker altijd) was hij er niet, en vroegen we: waar is de patrón vanavond?

Zegt ze: ik heb m eruit gezet. Hij bleek al tijden met van alles te rommelen en de kantjes er vanaf te lopen, en deed dat zo overtuigend dat zelfs wij altijd dachten dat hij de drijvende kracht was. In werkelijkheid was zij de stille kracht, dus heeft ze zowel het huwelijk als het zakelijke partnerschap beëindigd.

2 of 3 heel succesvolle jaren later heeft ze het restaurant gesloten, omdat ze zelf ook wel toe was aan iets anders en de hele tent verkocht. Zijn we nog in de afscheidsweek wezen eten.
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  woensdag 3 oktober 2018 @ 09:16:28 #299
10524 ASSpirine
I say goodday
pi_182287893
Haha, eerste waar ik ook aan dacht was andouilette.
Wij bestellen vaak de lokale specialiteiten of iets specialers.

Orgaanvlees is doorgaans geen probleem, maar met andouilette hadden we beiden moeite om het op te eten.
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
pi_182322717
Na 3 weken pasta en pizza in Italië, had ik wel eens weer zin in aardappeltjes, groente en vlees toen ik uit eten ging. Ik blij dat het woord steak herkende op de Italiaanse kaart, want een biefstukje leek mij heerlijk. Meh, wat viel het tegen dat ik toen een karbonade geserveerd kreeg. Als ik iets niks aan vind is het wel een karbo...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')