abonnement Unibet Coolblue
pi_182130541
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 20:29 schreef vencodark het volgende:

[..]

Nog geen poging gedaan hem op de rug te dragen? Zal we al kunnen toch?
Oh, dat doe ik nu meestal ook wel, maar ik was in mijn eentje met 'm op een hele drukke beursvloer met felle lichten en harde geluiden, dus ik wilde 'm graag in het oog en in kus- en knuffelbare positie houden :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_182130947
Als het kleed inderdaad dezelfde is Spees en daar lijkt het verdomd veel op dan is ie inderdaad van Jollein.

Jagar, post van je af als het helpt, al is het maar om je verhaal kwijt te kunnen. Verder sluit ik me aan bij de rest. Tips heb ik niet wel een virtuele knuffel.
pi_182134396
Leuke foto en behang exode! O+

En jij heb een leuk speelkleed Elleska :Y

Gefeliciteerd met jullie oudste OiT! *O*

Oef Spees, wat een nachten! En leuke foto en leuk pakje O+ Succes bij de osteopaat morgen.

Wat een begin van je dag mini! Fijn dat het daar wel goed ging :Y. Sliep Günther vanavond nog een keer?

Rena wat een leuke foto van jullie twee! O+ :D

Banaan had een leuke dag zo te zien! :D Hij wordt ook al groot zeg.

Welkom Luna en welpje :W Fijn dat hij het zo goed doet! Gaat het met jou ook goed? En hoe reageerde je oudste zoon?

Even rust en geen kraamvisite klinkt als een puik plan NJ ;)

Oh Jagar, ik hoop zó dat het snel beter gaat met jullie :* En hier gewoon komen spuien!

Schanu jouw dreumes bij het hek! _O- Bijzonder wat je schrijft over vlokje, het kan inderdaad best zijn dat dit een veel gevoelig meisje is. Maar volgens mij worden ze hartstikke liefdevoel opgevoed dus ze is vast wel gelukkig :)

Fuchsia wat vervelend van de hoofdpijn! Misschien komt het van de ruggenprik? (die had je gehad toch?) Althans ik heb gelezen dat het voor kan komen na een ruggenprik. Hopelijk ben je er snel vanaf! Ben je verder weer een beetje opgeknapt na de bevalling?

Ja bejaarden en baby’s! Ik heb mijn beide oma’s nog en die zijn ook zo gek met al hun achterkleinkinderen O+

En dat plassen ja _O- Helaas geen afneembare verf :X gelukkig wel een afneembare baby! Zijn gezicht en haar zaten ook helemaal onder, en hij huilde op dat moment en ik wil er niet eens aan denken of er wat in zijn mond is gekomen :')

Casper is een beetje onrustig op het moment, gisteren had ie ook een rood oortje dus morgen even bij de huisarts z’n oren laten checken. Tussen 17-19 is het ook al drama met m na een kdv of opa/oma dag. ‘’t kearlke krijgt veel prikkels momenteel geloof ik, morgen fijn een dagje thuis samen O+
pi_182137011
Jemig Jagar, wat heb jij het ontzettend pittig zeg! Respect dat je het volhoudt. Hoop dat je in NL van het weekend even goed kan bijtanken en goed idee van de slaapcoach. Verder lekker van je afschrijven hier als dat helpt om even wat druk van de ketel te halen :*

Welkom luna :W :*

NJ, dat klinkt als een goed plan om even rust in te bouwen! Fijn dat er al iets van verbetering in zit.

Fleur, hopelijk is alles goed met Casper zijn oortje. Lekker genieten van jullie dagje thuis samen!

quote:
7s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:01 schreef rena het volgende:

Fuchsia, wat balen dat je zo’n hoofdpijn hebt, drink je ook wel genoeg? Nu ja, je zal vast wel aan dat soort dingen denken als je al ervaring hebt met migraine en zo. Genoeg eten kan ook zeker helpen!
Drinken is zeker een dingetje. Vergeet het soms en kan er ook nauwelijks tegen de hoeveelheid op drinken die eruit gaat heb ik het idee. Met name ‘s nachts.

quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:35 schreef Malteser het volgende:
Fuchsia, honger is herkenbaar bij BV. Ik kan ook de hele dag eten. Bizar contrast wel met mijn zwangerschap, haha.
Jij had gewoon nog 9 maanden lekkernijen tegoed. :7

quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:39 schreef Schanu het volgende:

Fuchsia, ik heb nog geen Draakje voorbij zien komen :) Vervelend dat je weer bent opgestaan met hoofdpijn, ik hoop dat het snel minder wordt en dat het eten ook helpt! Als je al gevoelig was voor hoofdpijn, zou het mij niets verbazen als je hormonale schommelingen na de bevalling nu de trigger zijn. Hopelijk trekt het dan ook weer weg, of kan je er wat voor krijgen waardoor het overgaat of in ieder geval minder wordt!
Draakje it is then 8-)
Ik vermoed ook dat het met de hormonale schommelingen en het ontzwangeren te maken heeft. Had gehoopt het over te slaan aangezien ik in mijn zwangerschap nauwelijks hoofdpijn heb gehad. Had toen sowieso veel minder “last” van mijn hormonen als dat ik nu heb. :') Ik mag inmiddels geen “sorry” meer zeggen van mijn man O-)

quote:
3s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:17 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Fuchsia, geef je borstvoeding? Dan zou een verkeerde houding weleens voor hoofdpijn kunnen zorgen. Met flesvoeding kan dat trouwens vast ook wel zo zijn.
Ik geef inderdaad borstvoeding. Ga ook een lactatiedeskundige inschakelen, want aanhappen blijft pijnlijk en heb volgens mij ook spruw in mn rechterborst. -O- Die kan dan ook gelijk met de houding mee kijken. Dank voor de tip!

quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 23:13 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Fuchsia wat vervelend van de hoofdpijn! Misschien komt het van de ruggenprik? (die had je gehad toch?) Althans ik heb gelezen dat het voor kan komen na een ruggenprik. Hopelijk ben je er snel vanaf! Ben je verder weer een beetje opgeknapt na de bevalling?
Klopt dat ik een ruggenprik heb gehad, maar is inmiddels ook alweer 2,5 week geleden. Volgens mij zou dat dan de eerste dagen na de bevalling moeten zijn en het is gestart op dag 5 en wisselend aanwezig. Gelukkig trok het nu in de loop van de dag weg.
En lief dat je het vraagt. Op zich wel redelijk herstelt, maar wel wat last van mn knip die trekt en zag er beetje ontstoken uit, dus morgen vandaag kijkt de VK er even naar. Energielevel is ook nog niet helemaal je van het, maar dat komt denk ook door de borstvoeding en de nachten.
pi_182138215
Verstandig van het laten checken van de knip :)

Nanuke! Ik zag op de wiki dat jij nu een dreumes in huis hebt, gefeliciteerd! *O*
pi_182138869
Ik heb vannacht 1 ruk van 3.5 uur gemaakt, en daarna ook nog redelijk geslapen. Boh, zo fijn!
pi_182139245
Dat verdient wel een *O*, jagär!
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_182139248
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 09:31 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik heb vannacht 1 ruk van 3.5 uur gemaakt, en daarna ook nog redelijk geslapen. Boh, zo fijn!
Oh, dit is je zo gegund! O+

Hier een rustig dagje (alleen wat boodschappen en op de koffie bij mijn broertje), want morgen speeldate in de Efteling met een meisje van bijna twee :+

Nu overigens de derde nacht op rij die iets beter gaat met maar één keer half wakker voor een slokje tussen middernacht en een uur of zeven 's morgens.

Ik begin te vermoeden dat het probleem van de afgelopen weken misschien (mede) kwam door het te vlug afbouwen van borstvoeding. Günther eet al een tijdje tweemaal daags best een flinke hoeveelheid vast voedsel en kwam daardoor al snel twee keer per dag minder vragend naar melk over. Aangezien ik op verzoek voed heb ik geen melk opgedrongen. Maar mogelijk was -ie het ontstane gebrek toch 's nachts gaan inhalen met veel wakker en veel drinken. Sinds drie dagen bied ik nu een paar keer extra paar dag een borst aan en wellicht is het toeval, maar de nachten zijn nu ook al drie keer achtereen een stuk kalmer, dus wie weet!

Slaapt nog wel tussenin (behalve dan soms van ongeveer 21:00 tot we zelf naar bed gaan), maar omdat we dat als -ie verder rustig slaapt zelf wel heel erg knus vinden, zijn we nog niet zo gemotiveerd er wat aan te doen. :')
Let me see you stripped down to the bone
pi_182139375
Wij nemen afscheid hier, zonder verder bijlezen. Gisteren werd Dirk dan officieel 1, zondag had hij al zijn feestje. De taart was lekker, heeft rustig zitten spelen tussen alle drukte en werd helemaal blij van zijn cadeaus.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bedankt voor het luisteren naar alle drama, het aanhoren van alle frustratie en het inzicht dat het allemaal zóveel leuker wordt. Tot snel (of tot minder snel, maar zelfs dat voelt heel snel) in het dreumestopic! *O*

[ Bericht 2% gewijzigd door Nanuke op 26-09-2018 10:05:03 ]
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_182139457
Gefeliciteerd nanuke!

En dat zou goed kunnen mini. Ik probeer O ook zo vaak mogelijk overdag te laten drinken, maar de wereld is dan te interessant.

Oh, en hij slaapt al 45 minuten in z'n eigen bed! *O*
pi_182139510
Yeaaaah voor een betere nacht Jagar!!
Gefeliciteerd nanuke, een echte dreumes in huis, tot over 9 maanden :D
pi_182139683
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 10:03 schreef Jagärtrut het volgende:
Gefeliciteerd nanuke!

En dat zou goed kunnen mini. Ik probeer O ook zo vaak mogelijk overdag te laten drinken, maar de wereld is dan te interessant.

Oh, en hij slaapt al 45 minuten in z'n eigen bed! *O*
En wat goeie gekolfde flessen overdag, om zo te testen of het zijn daginname is dat voor s nachts inhalen zorgt? Of heb je dat al geprobeerd?

Wel fijn dat het zoveel beter ging vannacht!

En gefeliciteerd Nanuke!
pi_182139746
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 10:18 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

En wat goeie gekolfde flessen overdag, om zo te testen of het zijn daginname is dat voor s nachts inhalen zorgt? Of heb je dat al geprobeerd?

Wel fijn dat het zoveel beter ging vannacht!

En gefeliciteerd Nanuke!
Bedoel je overdag de melk in flesvorm aan te bieden? Nee, heb ik nog niet geprobeerd... Zou ik eens kunnen doen...

Hoe was jou nacht?
  woensdag 26 september 2018 @ 10:24:42 #114
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_182139762
Jagar, wat fijn dat je een aardige nacht had! *O*
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_182139843
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 10:23 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

Bedoel je overdag de melk in flesvorm aan te bieden? Nee, heb ik nog niet geprobeerd... Zou ik eens kunnen doen...

Hoe was jou nacht?
Ja dat bedoelde ik inderdaad.. Geen idee of het werkt hoor, maar op een gegeven moment is alles het proberen waard he :+

Mijn nacht was objectief gezien niet goed, maar hij heeft er 1 keer 2 uur tussen heeft gelaten en dat is voor zijn doen heel veel :o dus dat geeft wel hoop. Dat ie het kan.

Wel een hoop geslik en gekokhals tussendoor ook.
pi_182139879
Nog iets anders: ik heb sinds gisteren ineens behoorlijke bekkenpijn :? Lopen en zitten doet pijn, gisteren kon ik niet eens meer traplopen (naar beneden) Ik snap niet goed waar het vandaan komt, ik heb dat in de laatste weken van mijn zwangerschap helemaal niet gehad en ook niet echt in de weken na de bevalling.

Bevalling is 6 weken geleden, meer mensen die dat herkennen? Zou dat hormonaal zijn?
pi_182140089
Ik geloof dat DaD er ervaring mee heeft, maar dat was direct na de bevalling als ik het me goed herinner..
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_182140749
Gefeliciteerd Nanuke met je dreumes *O*

En Jagar, dat is wel een jompel waard *O*
En ook mini en Spees een iets betere nacht *O*
Hopelijk kunnen ze de positieve vibes vasthouden! Want slapen O+

Vervelend Spees en ook apart nu nog 6 weken later. Geen rare beweging gemaakt of heel lang in dezelfde positie gezeten waar je bekken op slot zit? Ik kan je ten zeerste aanraden om er niet mee door te lopen, maar gelijk de hulp van een bekkenfysio in te schakelen. Is echt goud waard!
pi_182140795
Snif. Geen Dirkje meer in het beebtopic. Het ga je goed, knulletje! :W
Let me see you stripped down to the bone
pi_182140800
Gefeliciteerd Nanuke! *O* Tot over een paar maandjes :)

En *O* voor Jagar, superfijn! Dat deze stijgende lijn maar doorgezet mag worden :D
  woensdag 26 september 2018 @ 11:34:14 #121
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_182140840
Nanuke *O* Gefeliciteerd, tot snel :W

Spees, niet herkenbaar helaas. Wel rot, die pijn. Ik zou inderdaad meteen een huisarts ofzo fysio bellen :)
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_182140854
Vanmorgen trouwens voor het eerst nieuw autostoeltje uitgeprobeerd (zo'n 'groep 1'-ding). Mijn babysaurus was echt met geen mogelijkheid meer in z'n eerste Maxi Cosi te proppen qua lengte en breedte. De nieuwe was een groot succes, kwartiertje blij kirrend naar buiten gekeken en daarna in slaap gevallen (de nieuwe heeft een slaapstand). We kunnen dus naar Slovenië over anderhalve week :7 ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_182140881
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 10:32 schreef Spees_Eend het volgende:
Nog iets anders: ik heb sinds gisteren ineens behoorlijke bekkenpijn :? Lopen en zitten doet pijn, gisteren kon ik niet eens meer traplopen (naar beneden) Ik snap niet goed waar het vandaan komt, ik heb dat in de laatste weken van mijn zwangerschap helemaal niet gehad en ook niet echt in de weken na de bevalling.

Bevalling is 6 weken geleden, meer mensen die dat herkennen? Zou dat hormonaal zijn?
Ik had er inderdaad last van, zoals pinquit zegt, maar bij mij begon het 24 uur na de bevalling. Heeft iets met de adrenaline van de bevalling te maken die dan uitgewerkt is. Zoals jij het nu hebt, pas na langere tijd, herken ik het dus niet.
Maar hoe dan ook zou ik direct een goede bekkenbodemfysiotherapeut zoeken. Hij/zij kan je oefeningen geven om de boel te versterken. De mijne was echt goud waard. O+. Zit het in je symfyse?

Lukt het je om achterstevoren de trap af te gaan? En dan met beide benen op een trede voordat je naar de volgende trede gaat.
Liggen kon ik alleen plat op mijn rug met een kussen onder mijn knieën. Pas toen ik na ruim vijf maanden ging trainen kon ik weer op mijn zij liggen. Dat is een heel belastende houding.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_182140887
Gefeliciteerd, Nanuke! *O*.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_182140991
Bella, wat fijn dat jullie een fijne tijd hebben in Marokko! En hopelijk gaat de terugreis inderdaad net zo goed, maar gelukkig kunnen jullie eerst nog even genieten :)

Jagar, een virtuele knuffel voor jou. Voel je alsjeblieft niet bezwaard als het je niet lukt om mee te schrijven met anderen en blijf vooral zelf van je afschrijven. Dat kan zo verlichtend werken want het moet heel zwaar voor je zijn op dit moment. :{
*O* voor het feit dat je vannacht langer door hebt kunnen slapen en ik blijf duimpjes draaien dat dit zich voortzet en dat je eindelijk wat meer aan je rust toekomt :*

Lady, alweer bijna 1 jaar, feest! Lastig de keuze wat te geven, wij hebben ervoor gekozen de familie 1 groot cadeau te laten geven en dat is een little tikes speelhuis geworden voor in de tuin. Als buitenkind vindt Jewel die echt grandioos geweldig. Ook heeft ze een Wishbone gekregen die je om kan zetten naar een hobbelgedeelte en naar een fietsgedeelte. Eerst was ze dol op het hobbelen, nu ze bijna 2 is is ze eindelijk groot genoeg om er ook zelf op te kunnen fietsen en raced ze er de hele huiskamer mee rond. Ook een grote hit dus. Zo'n wheelybug vind ik ook echt onwijs leuk O+ Maar zelf helaas geen ervaringen mee :)

Luna, welkom en gefeliciteerd met je prachtige Welpje!! O+

Minilot, dat klinkt als een heerlijke dag die jullie samen hebben gehad O+ En 12 kilo, dat is Jewel amper en die is bijna 23 maanden, jij sleept je een ongeluk joh :')

NJ, wat een goed nieuws dat de spanningen bij Spookje minder lijken te worden! Vervelend van dat spugen wel, hopelijk gaat dat snel weer over.

Fleur, hopelijk heeft Casper geen oorontsteking, succes bij de huisarts! En lekker genieten van jullie dagje samen vandaag O+

Fuchsia, ik heb gelukkig geen migraines maar wel bijna elke dag last van hoofdpijn sinds ik een jaar of 8 ben. Ik was ervoor gewaarschuwd dat dat tijdens de zwangerschappen alleen maar erger zou worden maar beide keren ben ik juist tijdens de zwangerschap volledig hoofdpijn vrij geweest. De hoofdpijn is nu, 17 weken na de geboorte van Vlokje, weer volledig terug. Ik had ook gehoopt dat het weg zou blijven als positieve nawee van de zwangerschap, maar helaas :')
Vervelend van de ontstoken knip, hopelijk kan de verloskundige je er iets voor geven!

Nanuke, gefeliciteerd met Dirk!! *O* Ik zie je wel weer in het dreumestopic ;)

Spees, wat vervelend dat je opeens zo'n last hebt van je bekken! Daar zou ik wel even mee naar de huisarts gaan als ik jou was, kan je toch niet voorzichtig genoeg mee zijn.

[ Bericht 1% gewijzigd door Schanu op 26-09-2018 12:12:29 ]
pi_182141031
Gefeliciteerd Nanuke en Dirk! :*

Jagar eindelijk een betere nacht. *O*

Mini fijn dat je ook een betere nacht hebt zo. Banaan bied ik ook wat vaker aan, soms werkt het maar meestal heeft hij wel wat beters te doen. :P
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_182141248
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 09:31 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik heb vannacht 1 ruk van 3.5 uur gemaakt, en daarna ook nog redelijk geslapen. Boh, zo fijn!
Wat fijn! Ook voor kleine O!

Nanuke, van harte gefeliciteerd met Dirk O+ *O*

Hier is mijn poppetje zich zo hard aan het ontwikkelen en ik geniet er zo van, al dat getijger, gebabbel en dat ze zo lekker zoet kan spelen O+ Gisteren bij oma had ze het ook zo goed gedaan en dutjes van 1,5 uur en 30 minuten gedaan, waar ze tot recent daar niet echt goed sliep. Begint ze er denk ik toch aan te wennen :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182141255
Nanuke, gefeliciteerd met Dirk! Dreumes Dirk O+. Tot over 7 maanden :W

Jagär, wat fijn van de nacht. En spui hier gerust. Waarom zou ik wel mogen schrijven over mijn immer goed slapende jongetje en jij niet over jouw jongetje, ook al is dat over het slechte slapen. Juist hier spuien want je moet toch ergens je hart luchten. En ik schrok van je "O is een fout en mag ik hem inruilen" maar ik kan me ook voorstellen dat geen slaap je soms wat wanhopig maakt. :*

Spees, schakel een bekkenfysio in. En tot die tijd wat DaD zegt, voet bijzetten op de trap ipv doorstappen.

Minilot, zou fijn zijn als je ontdekt hebt waar de slechtere nachten vandaan komen. Ik hoop voor jou dat de positieve ontwikkeling zich doorzet. En wat voor groep 1 stoel is het geworden?

En uhm.... zeef! Wanneer wordt dat weer beter?

BelleFleur, al bij de huisarts geweest?
pi_182141264
Nog even een _O_ voor klauterBanaan-foto's een paar pagina's terug! :D

En jeej voor de intocht van Luna in dit topic, want Luna is tof! :9 O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_182141293
Malteser, de Maxi Cosi Tobi, heel overmoedig in lichtgrijs. :7
Let me see you stripped down to the bone
pi_182141414
Jagar, wat fijn *O* Deze uurtjes heb je vast! Hopelijk een voorzichtige opmaat naar een stijgende lijn. En spui hier inderdaad gerust.

Spees, hier ook veel bekkenpijn en een bekkenfysio is idd heel prettig.

Rena, wat fijn dat ze zo goed gaat. Lekker genieten van je moppie!

Mini, hopelijk is dit inderdaad de oplossing. Een goede nacht scheelt zo veel. Ik vind Günther zo’n lekker mannetje O+

Luna, welkom met je welpje! Toffe naam, past goed bij Ketel.

LadyS, ik ben erg fan van loopfietsjes, maar weet even niet in hoeverre M daar al mee bezig is. Anders iets als een dierentuinabo, of kleertjes? Caesar krijgt hier altijd een complete najaarsgarderobe voor z’n verjaardag. Beddengoed vind ik ook een goed cadeau altijd, Caesar vindt dan helemaal tof in z’n kamer en het is een praktisch cadeau. Maar bedenk me nu dat dekbedovertrekken waarschijnlijk nog niet aan de orde zijn. Houten treinbaan is hier ook al een hit sinds z’n eerste verjaardag.

Nanuke, gefeliciteerd met Dirk!

Phi lag net ineens op haar buik in de box :o En brullen dat ze deed :')
pi_182141981
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:01 schreef minilot het volgende:
Malteser, de Maxi Cosi Tobi, heel overmoedig in lichtgrijs. :7
Hebben wij ook. :) In het rood dan. Die ligstand is heel chill!
Wel een draak om in de auto te snoeren. }:|
pi_182142032
Bedankt voor het warme welkom O+ Met mij gaat het best goed, herstel gaat best voorspoedig. Alleen héél moe, want Welpje vindt de cosleeper nog veel te ver weg van mama. Dus slaap is een zeldzame hulpbron hier vandaag. :O

Ketel reageert gelukkig heel erg goed op zijn kleine broertje, benoemt de hele tijd "baby lief" en wil heel veel kusjes geven. O+
pi_182142109
Luna O+ Welkom! Fijn dat Ketel zo goed reageert op zijn broertje.
En heel moe schrijf je, je hebt net twee dagen geleden een mega klus geklaard nadat je lijf de 9 maanden daaraan voorafgaand ook een baby heeft gebakken. En dan nu een lieve, kleine baby die je wat uren slaap kost. Nogal wiedes dat je moe bent. Maar dat komt wel weer. :* Heb je een fijne kraam?
pi_182142155
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:01 schreef minilot het volgende:
Malteser, de Maxi Cosi Tobi, heel overmoedig in lichtgrijs. :7
Dapper ;).
Hoewel, wij hebben voor Twix een Axiss (zwart) met een badstof hoes (lichtgrijs) en die hoes is nog best fris en fruitig! Maar ja, mijn peuter eet thuis al niet, in de auto evenmin, dus die hoes heeft weinig te lijden.
pi_182144144
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 13:01 schreef Malteser het volgende:

[..]
Maar ja, mijn peuter eet thuis al niet, in de auto evenmin, dus die hoes heeft weinig te lijden.
Heh, 't is meer inzake buitenluierse poep. :7 Maar goed, we maken bij lekker weer veeeeeeeel uitstapjes met de beeb naar strand, bos en Efteling en een stoeltje dat iets minder heet wordt in de zon leek ons wel handig :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_182144183
Dagje rust mislukt hier (voor mij dan). Zieken op het werk, dus net gewerkt van 6-14, even thuis luiers en voeding achter de deur gegooid en nu weer werken van 15:30-21:00.

Maar wilde toch even een positief berichtje melden! *O*

We hadden een slaapspookje! Van 21:30-05:30 ongeveer! 8 uur slaap! :o

Hebben zelf gewacht tot 23u voor een late voeding, maar toen leek ze nog zo diep weg dat we maar zijn gaan slapen. Werden pas om 5u wakker gemaakt. Ik heb denk ik 3 keer aan het bed gestaan na een (droom)huil dat ze steeds écht sliep als ik er dan bij stond. Ongelooflijk. Misschien door de chiropractor, dat het veel energie had gekost. Gisteren wel ook tussen 17 en 21 vier flessen gehad, écht clusteren denk ik.
pi_182144893
Fijn van de nachtrust NJ!

Lief dat je vraagt Malteser, oortjes waren goed! Hij is wel ontzettend verkouden inmiddels dus daar zal ie ook wel last van hebben.

Fijn van de nacht NJ!

[ Bericht 38% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 26-09-2018 21:01:01 ]
pi_182144959
Oei, ben ik vergeten Luna welkom te heten! Dus alsnog, gefeliciteerd met Welpje *O*
Wat lief van grote broer zeg! Heb je een fijne kraam? Kun je af en toe een dutje doen? Laat je maar goed verwennen!
pi_182144998
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 11:36 schreef DevilsAndDust het volgende:

[..]

Ik had er inderdaad last van, zoals pinquit zegt, maar bij mij begon het 24 uur na de bevalling. Heeft iets met de adrenaline van de bevalling te maken die dan uitgewerkt is. Zoals jij het nu hebt, pas na langere tijd, herken ik het dus niet.
Maar hoe dan ook zou ik direct een goede bekkenbodemfysiotherapeut zoeken. Hij/zij kan je oefeningen geven om de boel te versterken. De mijne was echt goud waard. O+. Zit het in je symfyse?

Lukt het je om achterstevoren de trap af te gaan? En dan met beide benen op een trede voordat je naar de volgende trede gaat.
Liggen kon ik alleen plat op mijn rug met een kussen onder mijn knieën. Pas toen ik na ruim vijf maanden ging trainen kon ik weer op mijn zij liggen. Dat is een heel belastende houding.
Ik moest symfyse even googlen :+ maar nee, het zit meer in mijn heupen en het straalt uit naar de achterkant van mijn benen en mijn stuit. Jullie hebben gelijk, ik moet maar eens een bekkentherapeut bellen. Ergens hoopte ik tegen beter weten in op 10 reacties met "dat had ik rond die tijd ook, ging vanzelf weg!" :+

Bedankt voor de tips!

Oh en wat iemand zei over lang in dezelfde houding, dat is zeker zo en vast ook de oorzaak. Omdat Ollie vanwege de onrust en pijn voornamelijk op mij slaapt, zit ik vaak heel lang een beetje onderuitgezakt. En s nachts voed ik ook half liggend half zittend en zo brengen we driekwart van de nacht door :') Of ik maak lange wandelingen met hem in de draagdoek maar daarmee loop ik misschien ook wat te hard van stapel.

Luna welkom! *O*
pi_182145153
NJ wat fijn! Zo komen er langzaam weer wat meer lichtpuntjes bij. Wel rot van je werk, dat doet dan weer weinig voor je rust.

Nanuke gefeliciteerd! Een dreumes alweer! We gaan jullie missen hier.

Jagar wat fijn dat je wat geslapen hebt! Dat maakt al zo'n verschil, hopelijk kan je dit weekend nog wat verder bijtanken.

Ziet er uit als een fijn stoeltje Mini, ga ik even onthouden ( hoewel het nog wel even gaat duren voordat onze mini er uit gegroeid is). En jeej voor de betere nachten! Hopelijk helpt meer voederen langdurig.

Luna welkom! Fijn dat alles goed gaat, minus je vermoeidheid dan. Ontlast de kraamzorg jullie goed?

Wij zijn inmiddels weer terug van vakantie, hebben het heerlijk gehad. En Kees heeft nog even een update gedraaid: hij is voor het eerst zelf gaan staan! En nu doet hij niks anders meer, maar heeft geen benul (en behoefte) hoe weer op de grond te komen. Zelf zitten doet hij sowieso nog niet. Maar nu staat hij gewoon heel lang, totdat hij per ongeluk stijl achterover omvalt. We zijn nog elke keer net snel genoeg geweest om hem op te vangen, anders had hij al lekkere smakken gemaakt :7 Wel enorm schattig dat staan de hele tijd, het wordt echt al een mannetje zo in plaats van een kleine baby O+
pi_182145586
spees in bed voeden was bij mij ook de grootste oorzaak van een pijnlijk stuitje. ik voed daarom nu snachts in een stoel. zo had ik de nachten niet willen doorbrengen maar dit is voor mij lichamelijk echt een stuk beter.
  Moderator woensdag 26 september 2018 @ 16:55:51 #143
382129 crew  Donna
pi_182146713
Spees Eend ik kreeg rugklachten een aantal weken na de bevallig. Ook van een verkeerde houding met (fles) voeden en onderuit zitten met een slapende baby op me.

Toen ik weer lekker kon wandelen en bewegen was het weer over maar heb voor de zekerheid wel even een fysio gezien. :D
pi_182148550
Applaus voor Kees, Ellie! O+ Op naar het dreumesdomein, maar dat ge-sta hè?

Overigens is Günther inmiddels definitief trager dan ik! Slome duikelaar :+ Ik liep los met achtenhalve maand. Mijn oma paste in die zomer op me omdat mijn moeder een poos in het ziekenhuis lag en mijn oma lokte me tweemaal daags van de ene naar de andere kant van de tuin met een ijsje :')
Let me see you stripped down to the bone
pi_182149070
Hoi!

Fuchs riep mij, dus ik kom mij melden met M. Sorry, ik doe niet mee met de nieuwe nicknamehype ;)

M is geboren dmv een geplande keizersnede ivm een placenta die te dicht bij de uitgang lag. Ik zag er mega tegenop en vond het spannend, maar het is me enorm meegevallen. Ja, het herstel is wel pittig, maar ik probeer zo veel mogelijk toe te geven aan de rust die ik moet pakken. Mijn man en ik zijn zo'n goed team samen O+ Ik ben mega trots op hem. Hij grijpt alles aan om te leren hoe hij M kan verzorgen, rent de benen uit zijn lijf en klaagt bijna niet.
De nachten zijn nog pittig. M heeft duidelijk een omgekeerd ritme, waardoor we tot minimaal 2 uur met een wiebelende, wakkere baby zitten. Overdag is het geen klap aan met onze comazuiper :') Maar we genieten van hem.
Ook hebben we gelijk afgeleerd om teveel mensen te laten langskomen op een dag. We zijn natuurlijk mega trots, maar ook mega moe en overweldigd. Al doende leert men.
En M is natuurlijk de meest prachtige, lieve, schattigste baby ever O+

Plaatje bij het praatje (in Z&G staan ook nog twee andere foto's)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator woensdag 26 september 2018 @ 18:51:29 #146
382129 crew  Donna
pi_182149265
Ahhh. Nog een verse baby! O+

Gefeliciteerd!
pi_182149716
Peace gefeliciteerd nog! Wat een mooi mannetje hebben jullie gemaakt O+ En de andere 2 foto's ook al zo mooi!J e klinkt best relaxed, fijn! Goed dat je het uit handen kan geven. Slapen jullie overdag lekker mee met zijn omgekeerde ritme?

quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 18:12 schreef minilot het volgende:
Overigens is Günther inmiddels definitief trager dan ik! Slome duikelaar :+ Ik liep los met achtenhalve maand. Mijn oma paste in die zomer op me omdat mijn moeder een poos in het ziekenhuis lag en mijn oma lokte me tweemaal daags van de ene naar de andere kant van de tuin met een ijsje :')
Enorm pauper van die Günther. Je hebt hem dat wel verteld toch?
pi_182149733
Schanu, dat klinkt echt pittig elke dag hoofdpijn. Zwanger zijn is dan best een goede oplossing ;) Ik had pre zwangerschap en tijdens zwangerschap niet vaak hoofdpijn en migraine. Dat had ik 10 jaar geleden vaak. Daarom ben ik nu zo verbaasd dat het zo heftig is. Zie update van de VK hieronder.

Wat klink je verliefd rena O+ Ik verheug mij ook ontzettend op die fase!

NJ *O* Die goede nacht is wel een jompel waard. Jammer dat je dan zelf elke keer wakker wordt :+

Luna wat schattig dat ketel het zo leuk vindt O+

Elliebell, wat fijn dat jullie een goede vakantie hebben gehad!

Haha mini, jouw oma :D

Hoi Peace :* :W Mijn baby (draakje) heeft serieus vandaag hetzelfde pakje aan O+
Wat fijn dat jullie zo’n goed team zijn samen. En niks mooiers als je mannen samen toch? Dan spat ik echt bijna uit elkaar van liefde *;

Update van de VK: knip is niet ontstoken, alleen stukje groei van wild vlees (laatste stukje is gaan wijken.
Hoofdpijn kan komen door het gaatje van de ruggenprik. Als dat zo is zou hoofdpijn over gaan na het drinken van cafeïne :? Mocht dat zo zijn, kan eventueel het gaatje dicht worden gemaakt bij de gyn, volgens de VK. We gaan zien hoe het zich ontwikkeld.
pi_182149930
Fuchsia, fijn dat het niet ontstoken is. Hopelijk snel beter met je hoofdpijn en anders sowieso even laten checken bij gynaecoloog?
Ik ben ook een enorme hoofdpijn klant, maar heb sinds mijn zwangerschap nauwelijks meer last. Ik was bang dat het na stoppen met borstvoeding weer terug zou komen, maar dat is vooralsnog niet het geval. Ik durf alleen niet meer aan de pil te beginnen, omdat ik toch wel echt het idee heb dat het door hormonale schommelingen komt. Daar dus nog maar eens een alternatief voor zoeken (condooms blijf ik toch naar enorm matig vinden :+ ).

Verder wilde ik nog even delen dat ik zo trots ben op mijn lieve mannetje O+ Hij had het weer super gedaan op het kdv vandaag, na 3 weken niet te zijn geweest door vakantie. Hij eet veel beter, was super blij en heeft de hele dag gezwaaid naar iedereen en alles O+
En nu zit ik op de bank, met boven een al slapende baby, die nog even een grote fles heeft weggetikt. Gelukkig kan ik nog even naar hem kijken op de babyfoon O+
pi_182150100
En als bonus nog wat kiekjes:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')