abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 1 november 2018 @ 12:38:48 #101
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_182875001
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2018 12:29 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Nee je gaf geen antwoord ,

Lees je wel eens zelf wat je post?
Als dat zo is vraag ik me af waarom je dan met iets anders komt om je punt te maken dan waar je het aanvankelijk over had

Ik zie nog steeds geen bewijs dat ik al langer als een jaar loop te roeptoeteren hier, want ik ben er net 8 maanden.
En ik zie ook nergens een quote dat ik heb gezegd dat clinton en Obama voor de midterms in de bajes zitten.

Waarom beantwoord je die niet? maar ga je andere zaken erbij halen?
"En als de aanklachten komen voor de usual suspects van comey mc cabe tot clinton Obama en dat er wat de bajes in verdwijnen."
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_182886945
Het theekransje van jullie over de termijn in november is nu wel genoeg geweest. Als jullie er niet van kunnen slapen praat het dan even in dm/pm uit alsjeblieft. Dan kan het hier weer wat meer ontopic.
  dinsdag 6 november 2018 @ 16:40:15 #103
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182980862
Waarom heeft bijna niemand in de kabelnieuwsmedia en de online experts enkele aandacht voor het samenspannen van Trump en Russen? Het was het allerbelangrijkste topic in de Verenigde Staten en het is nu al weken weggeëbd uit alle headlines.
In de alternatieve media outlets is daarentegen de afgelopen periode geen moment respijt geweest in de berichtgeving over Spygate; het grootste politieke schandaal uit de Amerikaanse geschiedenis.

Een voorbeeld hiervan en meteen een aanbeveling; het interview van George Papadopoulos voor de podcast van Dan Bongino.

De uitslag van de mid-terms verkiezingen zullen, in mijn opinie, uiteindelijk bepalend zijn of dat alle betrokkenen in Spygate verantwoordelijk worden gehouden voor de gepleegde illegale praktijken, ofschoon een aantal actoren al in het proces zitten van een federaal strafrechtelijk onderzoek.

Het laat echter onverlet dat een aantal zaken onbetwistbaar zullen blijven, ongeacht de kans dat deze saga een doofpotaffaire kan worden, zoals dat het Steele dossier in opdracht van en betaald is door de Hillary Clinton campagne en de DNC.
Zonder de informatie uit het Steele dossier en de circulair sourcing zou er geen FISA, die specifiek gericht was op Carter Page, zijn verzocht.



bron

De Russia collusion conspiracy theoristen, zoals Rachel Maddow en Seth Abramson, hebben geen steekhoudende argumenten kunnen geven hoe deze FISA Title I zich verhoudt met het feit dat Carter Page op geen enkel moment in staat van beschuldiging is gesteld met iets dat te maken heeft met de aantijging van het samenspannen met Russen en in het verlengde daarvan het illegitieme presidentschap van Donald Trump.
Over de legitimiteit van het presidentschap heeft adjunct procureur-generaal Rod Rosenstein bij twee verschillende gelegenheden ondubbelzinnige verklaringen afgelegd dat een belangrijke talking point van deze conspiracy theoristen, dat de uitkomst van de verkiezingen zijn veranderd door de inmenging van Russen, volkomen weerlegt.

16 februari 2018
13 juli 2018
Er is ook geen coherente argumentatie gegeven dat tot op de dag van vandaag in geen enkele aanklacht of plea deal bewijs van zogenaamde collusion is geleverd -er is niet eens probable cause aangetoond- of dat de autoriteiten zich niet hebben gehouden aan de Woods-procedure. Ook zijn er geen argumenten gegeven waarom het EC-document, dat de basis vormt om een contra-inlichtingenonderzoek op te starten, geen officiële inlichtingen bevatte. bron of dat in de hoogste echelons van de FBI en de DoJ van de Obama-regering talloze officials zijn ontslagen, demotie hebben gekregen, ontslag hebben genomen en onderwerp zijn van strafrechtelijk onderzoek.
Nog nooit in de Amerikaanse geschiedenis heeft dit op zo'n grote schaal plaatsgevonden.





bron

Kort gezegd; als je nu nog steeds overtuigd bent dat Donald Trump een marionet is van Vladimir Putin en hij de presidentsverkiezingen van 2016 enkel dankzij Russische hulp heeft gewonnen moet je echt professionele hulp zoeken.

Met een Adam Schiff als majority leader zal de focus van het Congres (naar verluidt eerder in het Huis dan in de Senaat) in het Trump-Rusland-onderzoek zich hoofdzakelijk richten op de president zelf in plaats van de illegale praktijken die hebben plaatsgevonden in de de departementen Buitenlandse Zaken, Jusititie en de FBI.

Het vrijgeven van een niet-geredigeerde versie van de FISA-applicatie op Carter Page noch bevindingen van FISA-overtredingen die onderzocht worden door toezichthouder Micheal Horowitz zullen, mijn inziens, niet door een bepaalde verkiezingsuitslag -en nieuwe samenstelling van het Congres- kunnen worden tegengehouden,.
Deze nieuwe details over de Russia collusion saga onthuld zullen waarschijnlijk op kort termijn worden onthuld.

In de tussentijd verwijs ik naar onderstaande filmpjes waar alle informatie uit mijn berichten in deze reeks en alle openbaar toegankelijke informatie over Spygate; hoe de meest machtige Amerikaanse departementen zijn ingezet tegen burger, president-elect en zittend president Donald Trump door hoge officials van de Obama-regering in een schandaal van buitencategorie, onder elkaar zijn gezet.


Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  dinsdag 6 november 2018 @ 16:59:21 #104
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182981271
Overigens wil ik nog toevoegen en benadrukken; Mid Year Exam en Crossfire Hurricane zijn twee verschillende onderzoeken, maar direct met elkaar verbonden.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  dinsdag 6 november 2018 @ 17:16:24 #105
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182981568
-beetje inhoudelijk blijven-

[ Bericht 83% gewijzigd door SuperHartje op 06-11-2018 23:01:21 ]
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 7 november 2018 @ 21:58:05 #106
463668 MrRatio
Never underestimate ratio
pi_183010493
Jeff Sessions gaat zijn post verlaten. De bewering is dat hij niet aan politieke spelletjes wilde meedoen, en daardoor veel mensen in bescherming leek te nemen. Eens zien of de opvolger van Jeff Sessions zichzelf niet buitenspel gaat zetten bij Russia-gate.
Environmentalism and its most extreme version, global warming alarmism, asks for an almost unprecedented expansion of government intrusion and intervention into our lives and of government control over us.
Václav Klaus
  donderdag 8 november 2018 @ 10:55:16 #107
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_183017576
Jeff Sessions forced out as attorney general

Heel bijzonder dat zulke ontwikkelingen als “constitutional crisis” worden aangeduid, terwijl volgens diezelfde Constitution deze actie van de president ondubbelzinnig is toegestaan en hij de autoriteit heeft naar eigen inzicht mutaties aan te brengen in zijn kabinet.
De DoJ -impliciet special counsel Robert Mueller- is onderdeel van de executive branche en geen onafhankelijke entiteit die buiten de regering staat.
En het is eigenlijk ook heel voorspelbaar dat Democrats en de media ineens Jeff Sessions geen racist en een marionet van Putin vinden. Ongelooflijk hoe dit voor hen werkt.

The Democratic Effort to Keep Jeff Sessions in Office

Het grootste probleem dat voortdurend drama veroorzaakte met betrekking tot Spygate tijdens de twee jaar dat Jeff Sessions aan het roer stond van de DOJ, was dat hij genoodzaakt werd zichzelf te verschonen van het toezicht houden op alle verkiezingsgerelateerde onderzoeken van 2016.
Sessions was een van de sleutelfiguren van het Trump-campagneteam en hij werd herhaaldelijk door de Democrats beschuldigd een of andere Russische agent te zijn.
De voor de hand liggende belangenverstrengeling is duidelijk; een persoon kan niet verantwoordelijk zijn voor het onderzoeken van een campagne waar hij zelf een rol in heeft gespeeld.
Een mogelijk ander probleem dat er speelt is dat het onmogelijk is voor Sessions als slachtoffer van de Spygate, het federale strafrechtelijke onderzoek waaraan hij werd onderworpen dat door Andrew McCabe werd ingesteld, vervolgingen in te stellen deze zaak.

Om deze redenen hield Sessions afstand en al deze onderzoeken werden afgehandeld door zijn adjunct procureur-generaal Rod Rosenstein.

Het vertrek van Jeff Sessions luidt een volgende fase in de saga Spygate.
De vervolgingsfase heeft een supervisor nodig die geen belemmeringen kent die Sessions parten speelden.
Om deze reden is Matthew G. Whitaker oktober vorig jaar naar de positie van chief of staff gemanoeuvreerd.
Whitaker heeft enige naam gemaakt vanwege een op-ed dat hij in juli 2016 schreef voor USA Today, waarin hij verklaarde dat hij bereid was om Hillary Clinton aan te klagen vanwege de e-mail controverse; de onverantwoorde manier waarop ze omging met vertrouwelijke en top-geheime overheidsinformatie via haar privéserver.

Killing C.I.A. Informants, China Crippled U.S. Spying Operations

The CIA's communications suffered a catastrophic compromise. It started in Iran

Spygate is een schandaal van buitencategorie waar Watergate bij verbleekt. Officials in de hoogste echelons van de inlichtingengemeenschap en Justitie hebben samengespannen om te verbergen wat Hillary Clinton veroorzaakte door het illegaal gebruik van haar privéserver.
Omdat ze zichzelf compromitteerden door haar te beschermen, zodat ze een gooi kon blijven doen naar het presidentschap, werd het voor deze officials een topprioriteit dat ze deze verkiezingen ook daadwerkelijk zou winnen.
Het ging er dus niet alleen om de bescherming van Hillary Clinton, maar ook om zelfbescherming.

Donald Trump heeft in de volgende fase een procureur-generaal nodig die geen issues heeft met verschoning of de Trump-campagne.

Catherine Herridge bericht over het ontslag van Jeff Sessions.


Herridge heeft ook bericht waarom Whitaker waarschijnlijk werd gekozen om de rol van acting Attorney General op zich te nemen na het aftreden van Jeff Sessions.
Hij was zeker niet heel bekend bij het publiek, maar is geliefd door de president en hij wordt gezien als een outsider, iemand die buiten de kring van gearriveerde FBI en DoJ officials, zoals Robert Mueller, Rod Rosenstein, James Comey en Christopher Wray, carrière heeft gemaakt.
Hij heeft sympathie voor de positie van de president en voorstander van het vrijgeven van een on-geredigeerde versie van documenten van het “Russia collusion”-onderzoek, zoals bijvoorbeeld de FISA-applicatie die gericht was op Carter Page en de FD-302 van Bruce Ohr.

Rod Rosenstein is door de benoeming van Whitaker geen supervisor meer van de special counsel Robert Mueller. Hij neemt deze rol over.
Verder heeft de nieuwe baas van Mueller zeggenschap over de begroting van het special counsel-onderzoek evenals zijn beslissingen over dagvaardingen, aanklachten en de openbaarmaking van een eindverslag. bron

Letter of resignation from Jeff Sessions
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 9 november 2018 @ 19:39:18 #108
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_183047924
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 14 november 2018 @ 17:55:15 #109
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_183147332
Office of Legal Counsel van het departement Justitie werd geraadpleegd, VOORDAT Jeff Sesions ontslag nam. bron

Justice Department: Matt Whitaker as acting attorney general appointment is proper

Full opinion memo
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 24 november 2018 @ 15:30:46 #110
463668 MrRatio
Never underestimate ratio
pi_183342627
Het is nu de stilte voor de storm.


Een grote declas komt er nu aan. Dit geeft inzicht in de vieze streken die uitgehaald zijn. Ik ben benieuwd of er daarna gevangenisstraffen uitgedeeld gaan worden.
https://www.zerohedge.com(...)ed-docs-russia-probe

https://www.zerohedge.com(...)-ordered-appear-well

De mogelijkheden zijn er, of die benut gaan worden is maar de vraag. Het geklooi rond de Awan zaak laat zien dat er een hoop slapende / incompetente / ultraliberale rechters zijn in de VS, of combinaties daarvan.

Comey wil alleen een publieke hearing. Dan kan hij natuurlijk zeggen: vanwege het geheime karakter mag ik daarover niets zeggen.
https://www.zerohedge.com(...)nds-public-testimony
Environmentalism and its most extreme version, global warming alarmism, asks for an almost unprecedented expansion of government intrusion and intervention into our lives and of government control over us.
Václav Klaus
  zondag 25 november 2018 @ 20:24:27 #111
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_183368133
Dat de campagnevrijwilliger van het Trump-team de instigatie was van het nu al ruim twee jaar durende "Russian collusion delusion"-onderzoek uiteindelijk voor slechts 2 weken naar de gevangenis zal gaan wegens een klein misdrijf (geen delict dat direct te maken heeft met de zogenaamde collusion aantijgingen, maar een dwaling na een marathon-ondervraging) zou aanleiding kunnen zijn voor enige reflectie van degenen die overtuigd zijn geweest van een samenzwering tussenTrump en Rusland.
En als je hiervan nog steeds overtuigd bent; zoek alstublieft professionele hulp!

Ex-Trump campaign adviser loses bid to delay prison sentence



Een aanfluiting van wat een rechtssysteem zou moeten zijn.

[ Bericht 2% gewijzigd door dellipder op 25-11-2018 21:30:14 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_183370703
quote:
2s.gif Op zondag 25 november 2018 20:24 schreef dellipder het volgende:
Dat de campagnevrijwilliger van het Trump-team de instigatie was van het nu al ruim twee jaar durende "Russian collusion delusion"-onderzoek uiteindelijk voor slechts 2 weken naar de gevangenis zal gaan wegens een klein misdrijf (geen delict dat direct te maken heeft met de zogenaamde collusion aantijgingen, maar een dwaling na een marathon-ondervraging) zou aanleiding kunnen zijn voor enige reflectie van degenen die overtuigd zijn geweest van een samenzwering tussenTrump en Rusland.
En als je hiervan nog steeds overtuigd bent; zoek alstublieft professionele hulp!

Ex-Trump campaign adviser loses bid to delay prison sentence

[ afbeelding ]

Een aanfluiting van wat een rechtssysteem zou moeten zijn.
Dat is toch voor meineed?
  zondag 25 november 2018 @ 22:03:58 #113
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_183371036
quote:
7s.gif Op zondag 25 november 2018 21:52 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Dat is toch voor meineed?
18 U.S. Code § 1001 of zoals ik al zojuist stelde in het bericht waarop jij regeerde "geen delict dat direct te maken heeft met de zogenaamde collusion aantijgingen, maar een dwaling na een marathon-ondervraging".
By the way gaat mijn bericht met name over de Russia colusion delusion conspiracy theoristen, zoals Seth Abramson, Rachel Maddow en hun adepten die ervan overtuigd zijn dat het presidentschap van Donald Trump niet legitiem is vanwege Russia, Russia, Russsiaaaaaa!!!
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zondag 25 november 2018 @ 22:19:33 #114
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_183371483
MI6 battling to stop Donald Trump releasing classified Russia probe documents



Is het niet een heel klein beetje bijzonder dat een buitenlandse inlichtingendienst zich bezighoudt met het in de doofpot willen houden van alle documentatie aangaande het afluisterproces (FISA, FD-302's, etc. ) van de FBI en de DoJ?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_183371514
quote:
2s.gif Op zondag 25 november 2018 22:03 schreef dellipder het volgende:

[..]

18 U.S. Code § 1001 of zoals ik al zojuist stelde in het bericht waarop jij regeerde "geen delict dat direct te maken heeft met de zogenaamde collusion aantijgingen, maar een dwaling na een marathon-ondervraging".
By the way gaat mijn bericht met name over de Russia colusion delusion conspiracy theoristen, zoals Seth Abramson, Rachel Maddow en hun adepten die ervan overtuigd zijn dat het presidentschap van Donald Trump niet legitiem is vanwege Russia, Russia, Russsiaaaaaa!!!
Dat hij voor meineed is veroordeeld doet daar verder weinig aan af, dus je triomfantelijke houding slaat nergens op.
pi_183371555
quote:
2s.gif Op zondag 25 november 2018 22:19 schreef dellipder het volgende:
MI6 battling to stop Donald Trump releasing classified Russia probe documents

[ afbeelding ]

Is het niet een heel klein beetje bijzonder dat een buitenlandse inlichtingendienst zich bezighoudt met het in de doofpot willen houden van alle documentatie aangaande het afluisterproces (FISA, FD-302's, etc. ) van de FBI en de DoJ?
Nee. Niet eens een heel, heel klein beetje. Die inlichtingendiensten willen niet dat er informatie over eventuele methodieken vrij komt.
  zondag 25 november 2018 @ 22:22:07 #117
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_183371561
quote:
1s.gif Op zondag 25 november 2018 22:20 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Dat hij voor meineed is veroordeeld doet daar verder weinig aan af, dus je triomfantelijke houding slaat nergens op.
Doet precies waar van af?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zondag 25 november 2018 @ 22:24:06 #118
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_183371610
quote:
1s.gif Op zondag 25 november 2018 22:21 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Nee. Niet eens een heel, heel klein beetje. Die inlichtingendiensten willen niet dat er informatie over eventuele methodieken vrij komt.
FVEY en GCHQ? Dit is opzienbarend nieuws dat MI-6 op de een of ander manier betrokken is bij de FISA van Carter Page, want dit stel je nu impliciet.
Dit is heel opzienbarend nieuws!
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_183371916
quote:
2s.gif Op zondag 25 november 2018 22:24 schreef dellipder het volgende:

[..]

FVEY en GCHQ? Dit is opzienbarend nieuws dat MI-6 op de een of ander manier betrokken is bij de FISA van Carter Page, want dit stel je nu impliciet.
Dit is heel opzienbarend nieuws!
Ok man.
  maandag 26 november 2018 @ 08:19:30 #120
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_183375540
quote:
0s.gif Op zondag 25 november 2018 22:35 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Ok man.
De Britse inlichtingendienst die kost wat kost wil vermijden dat alle documentatie rondom de aanvraag van een Amerikaanse bevelschrift (FISA Title I-buitenlandse spionnen), verkregen via een geheim Amerikaanse rechtbank (FISC) dat gericht was op een politieke campagne op Amerikaans grondgebied in de aanloop van de 2016 Amerikaanse presidentsverkiezingen via een tot op de dag van vandaag niet-aangeklaagde campagnemedewerker en Amerikaans staatsburger van het Trump-team, Carter Page, openbaar wordt gemaakt.
Er is geen Paragraph I, geen officiële inlichtingen in het EC-document, geen probable cause, geen bewijs na twee jaar onderzoek en blijkbaar hebben de Britten in dit schandaal een rol gespeeld.
Jouw reactie: "ok man".

Jij maakt niet eens een begin om net te doen alsof je weet waarover je het hebt.
Wel leuke poging verder.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  donderdag 29 november 2018 @ 22:45:20 #121
463668 MrRatio
Never underestimate ratio
pi_183448925
Is dit een poging om de positie van Mueller te verzwakken?
https://www.thegatewaypun(...)ead-child-sex-abuse/

Waarom probeerde de Guardian eigenlijk Wikileaks te linken aan Manafort?
https://www.thegatewaypun(...)liberately-libelous/
https://www.zerohedge.com(...)icated-assange-story

Bij DWDD was er een vrolijke stemming, een mogelijk probleem voor Trump. Ook dit loopt alweer af met een sisser:
https://www.zerohedge.com(...)y-trap-giuliani-says

Wanneer gaat het Trump-team nu eens in de tegenaanval?
Environmentalism and its most extreme version, global warming alarmism, asks for an almost unprecedented expansion of government intrusion and intervention into our lives and of government control over us.
Václav Klaus
  vrijdag 30 november 2018 @ 14:26:52 #122
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183457383
Wat gaan jullie doen als jullie verhaal onzin blijkt te zijn?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  vrijdag 30 november 2018 @ 14:28:30 #123
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183457427
quote:
2s.gif Op maandag 26 november 2018 08:19 schreef dellipder het volgende:

[..]

De Britse inlichtingendienst die kost wat kost wil vermijden dat alle documentatie rondom de aanvraag van een Amerikaanse bevelschrift (FISA Title I-buitenlandse spionnen), verkregen via een geheim Amerikaanse rechtbank (FISC) dat gericht was op een politieke campagne op Amerikaans grondgebied in de aanloop van de 2016 Amerikaanse presidentsverkiezingen via een tot op de dag van vandaag niet-aangeklaagde campagnemedewerker en Amerikaans staatsburger van het Trump-team, Carter Page, openbaar wordt gemaakt.
Er is geen Paragraph I, geen officiële inlichtingen in het EC-document, geen probable cause, geen bewijs na twee jaar onderzoek en blijkbaar hebben de Britten in dit schandaal een rol gespeeld.
Jouw reactie: "ok man".

Jij maakt niet eens een begin om net te doen alsof je weet waarover je het hebt.
Wel leuke poging verder.
Je brengt het allemaal als waarheid, maar wat doet dit topic dan in BNW?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_183457483
-beetje inhoudelijk blijven graag- :)

[ Bericht 78% gewijzigd door SuperHartje op 30-11-2018 14:54:28 ]
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  zondag 2 december 2018 @ 00:04:38 #125
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_183486356
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')