abonnement Unibet Coolblue
  maandag 24 september 2018 @ 10:59:01 #101
478185 PiyeReloaded
Still the king of Kush
pi_182099336
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2018 09:09 schreef Coeus het volgende:

[..]

Het gaat niet om ‘afkopen’. Zoals ik er al bij schreef: puur een tip om haar zich thuis te laten voelen. Als je gaat samenwonen in een al ingericht huis is het vaak lastig het je eigen te maken. Als je haar de boel laat schilderen en inrichten zal ze zich wellicht meer thuis en meer welkom voelen.
Ik zou het haar wel lekker met haar eigen pinpas laten doen en een beetje een kader schetsen, dat je inderdaad geen knalroze huis terugkrijgt.
pi_182099662
Ik weet het niet hoor, hoe vaak horen we partners ook niet klagen over dat ze dit soort dingen alleen moeten doen? Welkom als executive interieurdesigner dan ja, hier moneyz schatje, nou klaar met mauwen en veel plezier hè :W Ik zie het eindresultaat straks wel...
:N

Daarnaast ook niet eens de analyse ts zichzelf vergeten zou zijn. Voor wie laat hij zijn goede vriendschap eerst verwateren zonder uitleg te geven? Ex dacht dat hij niks meer om d'r gaf en dan roept hij eerst nog dat het allemaal de schuld zou zijn van zijn huidige vriendin. Dat is conflictvermijding en de schuld afschuiven, alsof hij zelf niet actief heeft meegewerkt en heul iets anders dan alleen maar lopen pleasen naar beide dames toe.
Maar goed, benieuwd of ts überhaupt nog terug komt voor een update..
pi_182099713
Overigens ook best een risico als ze je terug zou willen pakken ja. Zit je straks met een tyfuslelijke inrichting waar je niet meer terug op kan komen, want dan houdt je niet genoeg van d'r/het is toch ook haar huis :'( Of als het echt een gehaaide tante is, volledig budget opmaken aan totale lelijkheid en dan bedanken voor de eer zodat je er alleen tegen aan mag kijken tot je weer voldoende centjes hebt _O-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')