Aroma erop? Geen idee of ze dat daar doen. In principe is flamegrill taste iets dat ontstaat als het vet uit het vlees verbrandt en ik denk ook een beetj caramellisatie naast maillard. Heb je hoge temperaturen voor nodig en open vlam voor het verbranden.quote:Op woensdag 26 september 2018 21:08 schreef Aluah-Snackbar het volgende:
[..]
Ik ken die flamegrill-flavor zakjes niet. Ik weet alleen dat de BK het zo doet en dat werkt.
Dus je wilt eigenlijk weten hoe je het lekkerst je een broodje hamburger maakt van een prefab hamburger met 'cheddar' zoals bij McDonalds?quote:Op woensdag 26 september 2018 19:16 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
paneermiddel? Wat is dat?
en ei door je gehakt? Dan maak je ze dus zelf?
Ik koop meestal gewoon die runderhamburgers van de ah en doe er dan beetje zout en 4seizoenenpeper op
Die bolletjes kan je zelf maken natuurlijk, als je toch bezig bentquote:Op woensdag 26 september 2018 17:07 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
WWaar koop je die broiche bolletjes? Ik doe meestal boodschapepn bij de AH
en hoezo geen sateprikker? Ik vond dat er juist altijd zo sjiek uitzien en dan pleuren ze niet om
Veel te rood inderdaad, verder vrij standaard toch? Mayo, sla, ui, tomaat en kaas. Wissel de tomaat voor bacon en zo maak ik zequote:Op donderdag 27 september 2018 08:43 schreef SuperNeger het volgende:
Wat vinden jullie van deze?
Hij doet ook een sateprikker maar ik vind dat dikke en rode vlees echt niks
Ik vind ze echt veel te vet en echt ik kan niet bijhouden hoe vaak hij er zout en peper op doet. Ook echt op alles.quote:Op donderdag 27 september 2018 08:50 schreef Notorious_Roy het volgende:
[..]
Veel te rood inderdaad, verder vrij standaard toch? Mayo, sla, ui, tomaat en kaas. Wissel de tomaat voor bacon en zo maak ik ze
Punt is dat je gewoon wat moet experimenteren.quote:Op donderdag 27 september 2018 08:54 schreef SuperNeger het volgende:
Wel echt moeilijk hypocriet dat hij zo'n hamburger maakt als hij hier moeilijk gaat doen dat de hamburger te groot is Oja en "the meat is raw" kijk wat die zelf doet
maar goed ik denk dat het probleem is de juiste ingrediënten vinden. Dus wie komt er met een boodschappenlijstje met de juiste winkels en producten?
Nee, een Italiaanse bol is geen supermarktschuimbrood met een krokante korst waar wat 'Italiaanse' kruiden in zijn meegebakken. Een Italiaanse bol is niet zo heel bol, en van stevig niet zo luchtig deeg waar je op moet kauwen.quote:Op woensdag 26 september 2018 08:51 schreef Travok het volgende:
Wat hebben een hoop mensen het hier over Italiaanse bollen? Zover ik weet zijn dat harde bollen, daar wil je toch geen hamburger mee maken? Een hamburger hoort wat mij betreft op een hamburger bun (wel een verse, een wat oudere/drogere flikkert uit elkaar). Of beter nog, op een broiche-bolletje.
Als er een sateprikker in moet is het qua vorm als hamburger niet geslaagd. Een hamburger is een broodje met vlees dat je uit de hand kunt eten. De burger zelf hoeft ook helemaal niet zo dik te zijn, er hoeft ook geen dikke plak tomaat op. Je moet het juist een beetje plat houden, want één hap met alle lagen is gewoon de lekkerste manier van eten. Het brood wat hij gebruikt ziet er ook niet geschikt uit.quote:Op donderdag 27 september 2018 08:43 schreef SuperNeger het volgende:
Wat vinden jullie van deze?
Hij doet ook een sateprikker maar ik vind dat dikke en rode vlees echt niks
Als ik het topic zo lees komt het doordat je kant en klare burgers koopt, en er daarna extra zout, peper en kruiden op gooitquote:Op donderdag 20 september 2018 16:49 schreef SuperNeger het volgende:
Altijd als ik hamburgers maak zijn ze goor.
Zullen wij samen wat experimenteren?quote:Op donderdag 27 september 2018 09:49 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Punt is dat je gewoon wat moet experimenteren.
Dus eigenlijk zeg je gewoon dat Gordon er niks van kan?quote:Op donderdag 27 september 2018 10:23 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Nee, een Italiaanse bol is geen supermarktschuimbrood met een krokante korst waar wat 'Italiaanse' kruiden in zijn meegebakken. Een Italiaanse bol is niet zo heel bol, en van stevig niet zo luchtig deeg waar je op moet kauwen.
[..]
Als er een sateprikker in moet is het qua vorm als hamburger niet geslaagd. Een hamburger is een broodje met vlees dat je uit de hand kunt eten. De burger zelf hoeft ook helemaal niet zo dik te zijn, er hoeft ook geen dikke plak tomaat op. Je moet het juist een beetje plat houden, want één hap met alle lagen is gewoon de lekkerste manier van eten. Het brood wat hij gebruikt ziet er ook niet geschikt uit.
Zelf bak ik ze roder, ondanks minder dikte, en wat bruiner aan de buitenkant. Die uien lijken ook nergens op, grotendeels rauw met een zwart randje. Die moet je dunner snijden, ik bak ze zelf in bruine boter, ook niet alle ringen even dun zodat je nog een hint rauwe ui er doorheen hebt.
Dit doe ik gewoon beter dan hij. Maar goed, ik doe wel meer dingen beter dan Ramsay.
Dus voortaan gewoon gehakt kopen en dan zelf plat drukken?quote:Op donderdag 27 september 2018 10:38 schreef D. het volgende:
[..]
Als ik het topic zo lees komt het doordat je kant en klare burgers koopt, en er daarna extra zout, peper en kruiden op gooit
Of helemaal zelf doen, of helemaal aan de winkel overlatenquote:Op donderdag 27 september 2018 16:53 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Dus voortaan gewoon gehakt kopen en dan zelf plat drukken?
maar de winkel heeft niet "helemaal' hamburgersquote:Op donderdag 27 september 2018 18:09 schreef D. het volgende:
[..]
Of helemaal zelf doen, of helemaal aan de winkel overlaten
Neuh, maar het is een sterrenkok die een simpel gerecht heel goed wil doen, en dan een aantal verkeerde keuzes maakt.quote:Op donderdag 27 september 2018 16:53 schreef SuperNeger het volgende:
Dus eigenlijk zeg je gewoon dat Gordon er niks van kan?
Tuurlijk speelt het mee. Besef je wel hoe essentieel kruiden zijn. Daar staan en vallen gerechten mee en jij vraagt is het essentieel? Zbel, tuurlijk. Ook essentieel voor die hamburger.quote:Op donderdag 20 september 2018 18:09 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
ik doe wel altijd 4 seizoenenpeper. Heb volgens mij nooit normale zwarte peper. Zou dit mee kunnen spelen?
ok dus eigenlijk moet ik mijn molentje vullen met normale zwarte peper korrels?quote:Op donderdag 27 september 2018 18:16 schreef Jellereppe het volgende:
[..]
Tuurlijk speelt het mee. Besef je wel hoe essentieel kruiden zijn. Daar staan en vallen gerechten mee en jij vraag is het essentieel? Zbel, tuurlijk. Ook essentieel voor die hamburger.
Zeker. Midden-Oosten, Zuid-Azië snappen ze het belang van kruiden. De gemiddelde Nederlander heeft dat niet helemaal door.quote:Op donderdag 27 september 2018 18:17 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
ok dus eigenlijk moet ik mijn molentje vullen met normale zwarte peper korrels?
Ik dacht ik experimenteer gewoon een beetjequote:Op donderdag 27 september 2018 18:18 schreef Jellereppe het volgende:
[..]
Zeker. Midden-Oosten, Zuid-Azië snappen ze het belang van kruiden. De gemiddelde Nederlander heeft dat niet helemaal door.
Laat je niet gek maken. Er is helemaal niks mis met vierseizoenenpeper. Zwarte peper maakt je burger niet opeens beter.quote:Op donderdag 27 september 2018 18:19 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Ik dacht ik experimenteer gewoon een beetje
maar het kutte is ik heb nog moeilijk veel 4 seizoenen over. Op aardappelen is het bijvoorbeeld wel lekker
Ohquote:Op donderdag 27 september 2018 18:28 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Laat je niet gek maken. Er is helemaal niks mis met vierseizoenenpeper. Zwarte peper maakt je burger niet opeens beter.
Behalve dan dat het niet uit 4 seizoenen bestaat en geen echte peper is.quote:Op donderdag 27 september 2018 18:28 schreef RobinOok het volgende:
Laat je niet gek maken. Er is helemaal niks mis met vierseizoenenpeper.
Sowieso heb je toch 3 verschillende pepermolens nodig, is het nou zoveel moeite om die na elkaar te gebruiken? Die rooie meuk kun je in nummer 4 doen maar ik zou niet weten waarom iemand dat zou willen.quote:Op donderdag 27 september 2018 18:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Behalve dan dat het niet uit 4 seizoenen bestaat en geen echte peper is.
Hij maakt prima hamburgers , alleen wel om met mes en vork te eten. Ik vind ze ook wat dik en de uien zijn Nja, erg gexaramelliseerd aan de buitenkant en nog wat rauw aan de binnenkant.quote:Op donderdag 27 september 2018 10:23 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Nee, een Italiaanse bol is geen supermarktschuimbrood met een krokante korst waar wat 'Italiaanse' kruiden in zijn meegebakken. Een Italiaanse bol is niet zo heel bol, en van stevig niet zo luchtig deeg waar je op moet kauwen.
[..]
Als er een sateprikker in moet is het qua vorm als hamburger niet geslaagd. Een hamburger is een broodje met vlees dat je uit de hand kunt eten. De burger zelf hoeft ook helemaal niet zo dik te zijn, er hoeft ook geen dikke plak tomaat op. Je moet het juist een beetje plat houden, want één hap met alle lagen is gewoon de lekkerste manier van eten. Het brood wat hij gebruikt ziet er ook niet geschikt uit.
Zelf bak ik ze roder, ondanks minder dikte, en wat bruiner aan de buitenkant. Die uien lijken ook nergens op, grotendeels rauw met een zwart randje. Die moet je dunner snijden, ik bak ze zelf in bruine boter, ook niet alle ringen even dun zodat je nog een hint rauwe ui er doorheen hebt.
Dit doe ik gewoon beter dan hij. Maar goed, ik doe wel meer dingen beter dan Ramsay.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |