leuk bijgerecht maar niet zo op zichzelf staand denk ikquote:Op maandag 17 september 2018 18:55 schreef Lonaa het volgende:
Oh!
https://www.ah.nl/allerha(...)van-yotam-ottolenghi
willik.
Oui! Tu!quote:
Als ik op zaterdagmiddag ga en ze hebben geen karbonades meer in de winkel en de machine waarmee karbonades worden gesneden al schoon, hakken ze met de hand een aantal. Krijg je ook karbonades van een pondquote:Op maandag 17 september 2018 19:08 schreef Pietverdriet het volgende:
Karbonade (3 cm dik, gehaald bij een goede slager) met bloemige aardappels, spuiten en een rozemarijn-zwartebessen saus.
Nom nom nom. AGV kan zo gruwelijk lekker zijn.
quote:Op maandag 17 september 2018 19:07 schreef morgane het volgende:
De shakskuka van Ottolenghi is hier altijd een groot succes als er mensen komen eten
Nee als iemand moi zegt, zeg je vriendelijk moi terug. Of niks, maar dan ben je een lulquote:
quote:Op maandag 17 september 2018 19:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
Was opvouwen Maar belofte maakt schuld. J is vandaag met glittersokken van mij naar zijn werk gegaan.
Ik denk bij inscannen niet aan een plaatje, wat heb je nou aan een plaatje.quote:
Dikke karbonade zijn veel beter. Dunne karbonade zijn al uitgedroogd voordat je ze bruin hebt. Mooie doorregen dikke blijven mals en sappig.quote:Op maandag 17 september 2018 19:12 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Als ik op zaterdagmiddag ga en ze hebben geen karbonades meer in de winkel en de machine waarmee karbonades worden gesneden al schoon, hakken ze met de hand een aantal. Krijg je ook karbonades van een pond
quote:Op maandag 17 september 2018 19:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
Was opvouwen Maar belofte maakt schuld. J is vandaag met glittersokken van mij naar zijn werk gegaan.
Yep, denk hetquote:Op maandag 17 september 2018 19:17 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik denk bij inscannen niet aan een plaatje, wat heb je nou aan een plaatje.
Maar mischien loop ik te ver op de techniek uit.
Dat leren ze bij het vak "bevroren vlees zagen met de lintzaag" niet meer op de NL slagersvakopleiding...quote:Op maandag 17 september 2018 19:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dikke karbonade zijn veel beter. Dunne karbonade zijn al uitgedroogd voordat je ze bruin hebt. Mooie doorregen dikke blijven mals en sappig.
Doorgaans komen koffiegerelateerde hoofdpijnklachten juist naar voren bij het acuut stoppen met koffie. Niet andersomquote:Op maandag 17 september 2018 19:27 schreef RobinOok het volgende:
Morgen eens geen koffie drinken, kijken of mijn koppijn daar van komt of toch gewoon van werk.
(Op vakantie 3 kopjes gedronken in 2 weken. Op werk drink ik 6 dubbele espresso's of meer op een ochtend)
Goeie slagers zijn weer in opkomst, die kunnen het welquote:Op maandag 17 september 2018 19:29 schreef fietsie het volgende:
[..]
Dat leren ze bij het vak "bevroren vlees zagen met de lintzaag" niet meer op de NL slagersvakopleiding...
Daar oefenen ze alleen in doorschijnend-dun.
Mooi, bedankt! Dan gaat het plan niet door.quote:Op maandag 17 september 2018 19:29 schreef Molo het volgende:
[..]
Doorgaans komen koffiegerelateerde hoofdpijnklachten juist naar voren bij het acuut stoppen met koffie. Niet andersom
Slager zoekt vrouw?quote:Op maandag 17 september 2018 19:30 schreef Molo het volgende:
[..]
Goeie slagers zijn weer in opkomst, die kunnen het wel
Mooi vak
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |