abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zondag 23 september 2018 @ 22:49:02 #176
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_182093711
quote:
1s.gif Op zondag 23 september 2018 22:48 schreef Doublepain het volgende:

[..]

oh watskeburt
De scheids geen hand geven na de wedstrijd
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  zondag 23 september 2018 @ 22:57:04 #177
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_182093889
quote:
99s.gif Op zondag 23 september 2018 22:49 schreef chufi het volgende:

[..]

De scheids geen hand geven na de wedstrijd
Oei oei dat kan echt niet. Vijf wedstrijden schorsing, wat jij?
  maandag 24 september 2018 @ 22:06:23 #178
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_182114105
Sorry. Het spijt me. Vergeef me. Modric is een fantastische speler, een geweldig wereldkampioenschap gespeeld, hartstikke sympathieke gozer, ik ben heel erg blij voor hem, maar dit gaat echt nergens over. Vanwege zeven wedstrijden op een toernooi? Ronaldo en Messi staan lichtjaren van de rest.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 24 september 2018 @ 22:09:31 #179
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_182114189
Ik ben al een tijdje klaar met FIFA verkiezingen of Gouden Bal. Het gaat allemaal nergens over.
pi_182114572
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 22:06 schreef Koffieplanter het volgende:
Sorry. Het spijt me. Vergeef me. Modric is een fantastische speler, een geweldig wereldkampioenschap gespeeld, hartstikke sympathieke gozer, ik ben heel erg blij voor hem, maar dit gaat echt nergens over. Vanwege zeven wedstrijden op een toernooi? Ronaldo en Messi staan lichtjaren van de rest.
Zoals je bij de awards al zag; de Wereldbeker wordt heel hoog aangeslagen, wat ronduit idioot is. Courtois, Lloris en Schmeichel als je beste keepers over een heel jaar gezien is vrij bijzonder, gerust debiel.

Ik denk dat Messi en Ronaldo zo goed zijn en zó constant dat ze slachtoffers van hun eigen succes zijn geworden. De cijfers die ze jaarlijks produceren zijn dusdanig, dat een groot deel van de mensheid het maar gewoon lijkt te vinden. Echter; awards hebben we niet nodig om spelers zoals hen te eren. Over vijftig jaar vertelt de historie dat gewoon aan je door. Misschien ben ik wat naïef, maar soit.

Desondanks vind ik het wel eens leuk dat een van de bouwstenen/architecten achter een groot elftal ook in de spotlights komt, maar dan vraag je je automatisch ook af of Sneijder en Iniesta ook geen award ontnomen zijn.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182117078
Ik heb eens beloofd om een OP of stuk te tikken voor dit topic, maar ik denk dat ik het niet anders kan brengen dan in de vorm van een kleine beschouwing per club. Nu ga ik niet alle twintig ploegen in een keer beschouwen, dus hoop ik het in maximaal vijf trapjes te brengen. Aan de hand van het spelersbudget per ploeg dalen we naar beneden.



1: FC Barcelona (633 miljoen euro aan spelersbudget)
Seizoen na seizoen brokkelt het levenswerk van Guardiola bij Barça verder af. Deze zomer verliet Don Andrés Iniesta met een kampioenschap en een beker de voordeur, op weg naar Vissel Kobe. Alleen Pique, Busquets en Messi zijn nog over van het droomelftal dat in 2011 voor de tweede keer in de periode van Guardiola’s hegemonie de Champions League binnenhaalde. Dit jaar moet weer eens hét jaar worden van de Catalanen op het Miljoenenbal. Sinds de eindzege in 2015 ging het er steeds in de kwartfinale uit. Met aankopen als Vidal, Arthur, Coutinho (kon vorig seizoen niet meedoen in de CL) en Lenglet moeten succesvolle tijden weer herleven.

De huidige trainer Ernesto Valverde opteert voor een 4-3-3 in balbezit, maar bij balverlies schakelt het over naar een 4-4-2. Alles staat in het teken van de allerbeste; Leo Messi. Momenteel ondervindt de gekozen basis nog problemen. We zien bijvoorbeeld Coutinho op het middenveld staan naast Busquets en Rakitic. Je ziet en voelt dat Coutinho een rol in de voorhoede naast Messi en Suarez meer gelegen is. Het is nog iets te zakelijk voor zijn doen. Met Arthur op het middenveld kan normaal gesproken meer stabiliteit worden toegevoegd. Dembele wordt als linksbuiten geacht het spel breed te houden, maar wordt pas echt gevaarlijk als hij mag zwerven. Wanneer Valverde dit inziet, kunnen er mooie tijden aanbreken.



2: Real Madrid (567 miljoen euro aan spelersbudget)
Cristiano Ronaldo en Zinedine Zidane zijn verdwenen, Julen Lopetegui heeft nu de sleutels in handen. Real Madrid moet onder zijn leiding weer een collectief worden, geen onemanshow. Na drie succesvolle Champions League campagnes gaf Zidane terecht aan dat hij zichzelf niet meer de juiste man vond om de Koninklijke naar nieuwe successen te leiden. In de competitie was het stroperig en was het wachten tot de CL-cyclus weer verder ging. Tot overmaat van ramp maakte ook nog eens Cristiano Ronaldo zijn vertrek naar Juventus bekend. Het was vroeg spektakel in de transferzomer, maar veel gebeurde er niet meer in Bernabeu. Thibaut Courtois, Mariano Diaz en Alvaro Odriozola werden binnengehaald, maar dat was alles. Lopetegui moet de gevestigde orde in de selectie zien te mixen met de vele jonge talenten die Real Madrid herbergt. Leidt dat tot een nieuwe titel in Spanje en een vierde Champions League op rij?

Julen Lopetegui staat aanvallend voetbal voor. Hij is niet zo variabel in zijn systemen zoals Zinedine Zidane was. Hij kiest voor een 4-3-3 met veel vrijheid voor de backs en vleugelspelers. Het wordt in meerdere varianten bewerkstelligd. Zo wordt het traditionele middenveld Modric, Kroos, Casemiro al niet meer standaard opgesteld; Casemiro, misschien wel Zizou’s lievelingsspeler, zat bijvoorbeeld tegen Bilbao op de bank. Ceballos krijgt, in tegenstelling tot onder Zidane, veel meer speeltijd terwijl Isco krankzinnig genoeg ook nog altijd niet zeker is van een basisplaats. Soms verschijnt Isco als middenvelder, soms als aanvaller. Asensio en Bale willen ook nog wel eens gerouleerd worden. De grote zekerheid lijkt Benzema te zijn Waar hij bijna 9 jaar werkte en sleurde voor Ronaldo, ontplooit hij zichzelf als een technisch frivole spits die meer doet dan alleen afwerken. Bale hoopt na een lange tijd van blessures zichzelf ook weer te hervinden. Zij het met rustpauzes, zij het met basisplaatsen aaneen.



3: Atlético Madrid (293 miljoen euro aan spelersbudget)
De Liga leek al vroeg voor de horizon verdwenen te zijn, de Champions League werd een echec; het eerste halfjaar van ‘17/18 was een drama. Toen kwam Diego Costa en met hem diepte, vrijheid voor Griezmann en meer leven in het spel van Atlético. In maart mocht er zelfs even gehoopt worden op hernieuwde titelkansen. Dat duurde maar een paar dagen, want na het puntverlies van Barça op Gran Canaria, schoot Messi de Catalanen weer op een onoverbrugbare afstand voor de mannen van Diego Simeone. Zodoende kon Atlético zich volledig toeleggen op de strijd om de Europa League die, mogen we zeggen, vrij simpel werd gewonnen. De zomer stond vooral in het teken van selectiebreedte. Met Gabi en Torres zwaaiden twee boegbeelden van de Madrilenen af terwijl Vrsaljko en Gameiro hun heil elders zochten. Met Lemar, Rodri en Jonny (uitgeleend aan de Wolves) zijn er voor de toekomst alvast geweldige investeringen gedaan. Arias, Martins en Kalinic zijn in eerste instantie selectievulling.

Tactisch blijft Atlético gewoon Atlético. Een 4-4-2, uitgaande van defensieve organisatie. Er is een tactisch veelzijdige selectie ontstaan waarmee toch zeker een gooi naar de prijzen kan worden gedaan. Jan Oblák is de onbetwiste majesteit. In de verdedigingslinie blijft de rechtsbackpositie een klein zorgenkindje. Juanfran is al drie jaar zichzelf niet meer, terwijl Arias ook nog moeite kent om te aarden. Centraal achterin moet Godin-Giménez een zekerheidje zijn. De Uruguayaanse goden lieten op het WK in Rusland al zien elkaar perfect aan te voelen. Echter moet je niet hopen dat Gimenez geblesseerd raakt, anders moet Savic de verschrikkelijke worden opgevoerd. Filipe Luis is de standaardlinksback. Verder is er Lucas Hernandez, een beoogde opvolger voor Godín die nu als multi-inzetbare joker wordt ingezet; als centrale of als linksback.

Nu Gabi voorgoed weg is, moet Simeone hernieuwde balans zien te vinden op het middenveld. Waar Cholo momenteel het meest op vertrouwt is een linie met Lemar, Koke, Saul en Rodri. Saúl heeft echter nog wat moeite om hierin te aarden. Het voordeel is dat Koke en Saúl dusdanig flexibel zijn dat ze op meerdere posities uit de voeten kunnen. Wie weet wat voor variant hij weet te verzinnen. Met Thomas Partey is er altijd nog een extra hechtpleister. Correa en Martins zijn naast Lemar de andere opties op de flanken. Griezmann heeft met Costa of Kalinic een type-Giroud om zich heen wat hem de benodigde ruimte kan bezorgen om beslissend te zijn.



4: Valencia (165 miljoen euro aan spelersbudget)
Na jaren van verval was Mestalla vorig seizoen weer eens een bron van vreugde: het bastion van de wederopstanding. De defensieve 4-4-2 apologeet Marcelino, de tacticus die eerder met Villarreal uitstekende prestaties boekte, was de architect hiervan. Bij Villarreal had hij al bewezen om van niets iets te maken. Nu moest hij het door Peter Lim en Jorge Mendes wanstaltig onderhouden Valencia herstellen. Sinds de zomer van 2012: van Pellegrino naar Valverde, naar Dukic, naar Pizzi, naar Nuno, naar Voro, naar iPad Gary, naar Ayestarán, naar Voro, naar Prandelli, naar Voro, naar Marcelino. Palermo-achtig.

De zomer van zijn komst werd een ware renovatie. Met het huren van Kondogbia werd Valencia verzekerd van een complementair duo met Dani Parejo. De toen nog PSG-huurling Gonçalo Guedes bleek een gouden greep op de linkerflank terwijl talent Carlos Soler zich aan de andere zijde opwerkte als revelatie. Rodrigo en Zaza bleken ook een geweldig spitsenduo te vormen, wat je van Zaza allerminst had durven dromen. Deze krachten verenigden zich in één elftal en eindigden op de vierde plaats, wat toegang tot de groepsfase van de Champions League gaf. Dit jaar is het de uitdaging om in de vibe van het vorige seizoen te blijven. Ploegen zullen zich beter weten te wapenen en er is een grotere aanslag op de conditie. In de breedte moeten er fatsoenlijke spelers worden gehaald waardoor het competitief kan blijven.

In het nieuwe seizoen blijven de smaken grotendeels hetzelfde. Vooral in de breedte zijn extra spelers gehaald om een dubbel weekschema dragelijk te maken. Neto blijft de onbetwiste keeper. In de achterhoede waren vorig seizoen Vezo, Murillo, Paulista, Garay, Lato en Gaya regelmatige basisklanten; Diakhaby (centrale verdediger) en Cristian Piccini (rechtsback) zorgen nu op elke positie voor dubbele bezetting. Op het middenveld werd Maksimovic aan Getafe verkocht, maar werd Wass voor slechts vier miljoen van Celta de Vigo gehaald. Zo hebben Kondogbia en Parejo met Coquelin en Wass nu ook een back-up. In de voorhoede is met Cheryshev een back-up voor Guedes gehaald, heeft Soler met Ferran nog altijd een back-up achter zich, terwijl Rodrigo het zonder Zaza moet doen. Er zullen met Gameiro, Batshuayi en Mina nog 86 gevechten komen om de erfopvolging van de verguisde, maar herrezen Italiaan.

[ Bericht 0% gewijzigd door Masterminded op 25-09-2018 09:44:35 ]
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182120260
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 01:34 schreef Masterminded het volgende:
Ik heb eens beloofd om een OP of stuk te tikken voor dit topic, maar ik denk dat ik het niet anders kan brengen dan in de vorm van een kleine beschouwing per club. Nu ga ik niet alle twintig ploegen in een keer beschouwen, dus hoop ik het in maximaal vijf trapjes te brengen. Aan de hand van het spelersbudget per ploeg dalen we naar beneden.

[ afbeelding ]

1: FC Barcelona (633 miljoen euro aan spelersbudget)
Seizoen na seizoen brokkelt het levenswerk van Guardiola bij Barça verder af. Deze zomer verliet Don Andrés Iniesta met een kampioenschap en een beker de voordeur, op weg naar Vissel Kobe. Alleen Pique, Busquets en Messi zijn nog over van het droomelftal dat in 2011 voor de tweede keer in de periode van Guardiola’s hegemonie de Champions League binnenhaalde. Dit jaar moet weer eens hét jaar worden van de Catalanen op het Miljoenenbal. Sinds de eindzege in 2015 ging het er steeds in de kwartfinale uit. Met aankopen als Vidal, Arthur, Coutinho (kon vorig seizoen niet meedoen in de CL) en Lenglet moeten succesvolle tijden weer herleven.

De huidige trainer Ernesto Valverde opteert voor een 4-3-3 in balbezit, maar bij balverlies schakelt het over naar een 4-4-2. Alles staat in het teken van de allerbeste; Leo Messi. Momenteel ondervindt de gekozen basis nog problemen. We zien bijvoorbeeld Coutinho op het middenveld staan naast Busquets en Rakitic. Je ziet en voelt dat Coutinho een rol in de voorhoede naast Messi en Suarez meer gelegen is. Het is nog iets te zakelijk voor zijn doen. Met Arthur op het middenveld kan normaal gesproken meer stabiliteit worden toegevoegd. Dembele wordt als linksbuiten geacht het spel breed te houden, maar wordt pas echt gevaarlijk als hij mag zwerven. Wanneer Valverde dit inziet, kunnen er mooie tijden aanbreken.

[ afbeelding ]

2: Real Madrid (567 miljoen euro aan spelersbudget)
Cristiano Ronaldo en Zinedine Zidane zijn verdwenen, Julen Lopetegui heeft nu de sleutels in handen. Real Madrid moet onder zijn leiding weer een collectief worden, geen onemanshow. Na drie succesvolle Champions League campagnes gaf Zidane terecht aan dat hij zichzelf niet meer de juiste man vond om de Koninklijke naar nieuwe successen te leiden. In de competitie was het stroperig en was het wachten tot de CL-cyclus weer verder ging. Tot overmaat van ramp maakte ook nog eens Cristiano Ronaldo zijn vertrek naar Juventus bekend. Het was vroeg spektakel in de transferzomer, maar veel gebeurde er niet meer in Bernabeu. Thibaut Courtois, Mariano Diaz en Alvaro Odriozola werden binnengehaald, maar dat was alles. Lopetegui moet de gevestigde orde in de selectie zien te mixen met de vele jonge talenten die Real Madrid herbergt. Leidt dat tot een nieuwe titel in Spanje en een vierde Champions League op rij?

Julen Lopetegui staat aanvallend voetbal voor. Hij is niet zo variabel in zijn systemen zoals Zinedine Zidane was. Hij kiest voor een 4-3-3 met veel vrijheid voor de backs en vleugelspelers. Het wordt in meerdere varianten bewerkstelligd. Zo wordt het traditionele middenveld Modric, Kroos, Casemiro al niet meer standaard opgesteld; Casemiro, misschien wel Zizou’s lievelingsspeler, zat bijvoorbeeld tegen Bilbao op de bank. Ceballos krijgt, in tegenstelling tot onder Zidane, veel meer speeltijd terwijl Isco krankzinnig genoeg ook nog altijd niet zeker is van een basisplaats. Soms verschijnt Isco als middenvelder, soms als aanvaller. Asensio en Bale willen ook nog wel eens gerouleerd worden. De grote zekerheid lijkt Benzema te zijn Waar hij bijna 9 jaar werkte en sleurde voor Ronaldo, ontplooit hij zichzelf als een technisch frivole spits die meer doet dan alleen afwerken. Bale hoopt na een lange tijd van blessures zichzelf ook weer te hervinden. Zij het met rustpauzes, zij het met basisplaatsen aaneen.

[ afbeelding ]

3: Atlético Madrid (293 miljoen euro aan spelersbudget)
De Liga leek al vroeg voor de horizon verdwenen te zijn, de Champions League werd een echec; het eerste halfjaar van ‘17/18 was een drama. Toen kwam Diego Costa en met hem diepte, vrijheid voor Griezmann en meer leven in het spel van Atlético. In maart mocht er zelfs even gehoopt worden op hernieuwde titelkansen. Dat duurde maar een paar dagen, want na het puntverlies van Barça op Gran Canaria, schoot Messi de Catalanen weer op een onoverbrugbare afstand voor de mannen van Diego Simeone. Zodoende kon Atlético zich volledig toeleggen op de strijd om de Europa League die, mogen we zeggen, vrij simpel werd gewonnen. De zomer stond vooral in het teken van selectiebreedte. Met Gabi en Torres zwaaiden twee boegbeelden van de Madrilenen af terwijl Vrsaljko en Gameiro hun heil elders zochten. Met Lemar, Rodri en Jonny (uitgeleend aan de Wolves) zijn er voor de toekomst alvast geweldige investeringen gedaan. Arias, Martins en Kalinic zijn in eerste instantie selectievulling.

Tactisch blijft Atlético gewoon Atlético. Een 4-4-2, uitgaande van defensieve organisatie. Er is een tactisch veelzijdige selectie ontstaan waarmee toch zeker een gooi naar de prijzen kan worden gedaan. Jan Oblák is de onbetwiste majesteit. In de verdedigingslinie blijft de rechtsbackpositie een klein zorgenkindje. Juanfran is al drie jaar zichzelf niet meer, terwijl Arias ook nog moeite kent om te aarden. Centraal achterin moet Godin-Giménez een zekerheidje zijn. De Uruguayaanse goden lieten op het WK in Rusland al zien elkaar perfect aan te voelen. Echter moet je niet hopen dat Gimenez geblesseerd raakt, anders moet Savic de verschrikkelijke worden opgevoerd. Filipe Luis is de standaardlinksback. Verder is er Lucas Hernandez, een beoogde opvolger voor Godín die nu als multi-inzetbare joker wordt ingezet; als centrale of als linksback.

Nu Gabi voorgoed weg is, moet Simeone hernieuwde balans zien te vinden op het middenveld. Waar Cholo momenteel het meest op vertrouwt is een linie met Lemar, Koke, Saul en Rodri. Saúl heeft echter nog wat moeite om hierin te aarden. Het voordeel is dat Koke en Saúl dusdanig flexibel zijn dat ze op meerdere posities uit de voeten kunnen. Wie weet wat voor variant hij weet te verzinnen. Met Thomas Partey is er altijd nog een extra hechtpleister. Correa en Martins zijn naast Lemar de andere opties op de flanken. Griezmann heeft met Costa of Kalinic een type-Giroud om zich heen wat hem de benodigde ruimte kan bezorgen om beslissend te zijn.

[ afbeelding ]

4: Valencia (165 miljoen euro aan spelersbudget)
Na jaren van verval was Mestalla vorig seizoen weer eens een bron van vreugde: het bastion van de wederopstanding. De defensieve 4-4-2 apologeet Marcelino, de tacticus die eerder met Villarreal uitstekende prestaties boekte, was de architect hiervan. Bij Villarreal had hij al bewezen om van niets iets te maken. Nu moest hij het door Peter Lim en Jorge Mendes wanstaltig onderhouden Valencia herstellen. Sinds de zomer van 2012: van Pellegrino naar Valverde, naar Dukic, naar Pizzi, naar Nuno, naar Voro, naar iPad Gary, naar Ayestarán, naar Voro, naar Prandelli, naar Voro, naar Marcelino. Palermo-achtig.

De zomer van zijn komst werd een ware renovatie. Met het huren van Kondogbia werd Valencia verzekerd van een complementair duo met Dani Parejo. De toen nog PSG-huurling Gonçalo Guedes bleek een gouden greep op de linkerflank terwijl talent Carlos Soler zich aan de andere zijde opwerkte als revelatie. Rodrigo en Zaza bleken ook een geweldig spitsenduo te vormen, wat je van Zaza allerminst had durven dromen. Deze krachten verenigden zich in één elftal en eindigden op de vierde plaats, wat toegang tot de groepsfase van de Champions League gaf. Dit jaar is het de uitdaging om in de vibe van het vorige seizoen te blijven. Ploegen zullen zich beter weten te wapenen en er is een grotere aanslag op de conditie. In de breedte moeten er fatsoenlijke spelers worden gehaald waardoor het competitief kan blijven.

In het nieuwe seizoen blijven de smaken grotendeels hetzelfde. Vooral in de breedte zijn extra spelers gehaald om een dubbel weekschema dragelijk te maken. Neto blijft de onbetwiste keeper. In de achterhoede waren vorig seizoen Vezo, Murillo, Paulista, Garay, Lato en Gaya regelmatige basisklanten; Diakhaby (centrale verdediger) en Cristian Piccini (rechtsback) zorgen nu op elke positie voor dubbele bezetting. Op het middenveld werd Maksimovic aan Getafe verkocht, maar werd Wass voor slechts vier miljoen van Celta de Vigo gehaald. Zo hebben Kondogbia en Parejo met Coquelin en Wass nu ook een back-up. In de voorhoede is met Cheryshev een back-up voor Guedes gehaald, heeft Soler met Ferran nog altijd een back-up achter zich, terwijl Rodrigo het zonder Zaza moet doen. Er zullen met Gameiro, Batshuayi en Mina nog 86 gevechten komen om de erfopvolging van de verguisde, maar herrezen Italiaan.
_O_

Hopelijk zal het stuk omtrent Betis objectief blijven ;)
pi_182120285
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 09:54 schreef Doublepain het volgende:

[..]

_O_

Hopelijk zal het stuk omtrent Betis objectief blijven ;)
Uiteraard.

Quique Setién is een god en voetballiefhebber.

Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182120290
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 09:56 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Uiteraard.

Quique Setién is een god en voetballiefhebber.

[ afbeelding ]
Ik mis nog 1 speler...
  dinsdag 25 september 2018 @ 10:01:54 #185
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_182120322
_O_
  dinsdag 25 september 2018 @ 10:11:44 #186
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_182120423
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 09:57 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Ik mis nog 1 speler...
Raar dat Kaka er niet bij hangt inderdaad
pi_182125246
Isco heeft een blindedarmontsteking en ligt er een maand uit. Moet maar hopen dat hij op tijd fit is voor El Clasico, maar Sevilla en Atlético mist hij sowieso. Carvajal lijkt normaal gesproken voor de komende twee wedstrijden er ook niet bij.

Isco mis je nu op een heel vervelend moment, zeker omdat Real Madrid slim uitgespeelde kansen nauwelijks mogelijk maakt. Odriozola heeft zaterdag ook nog geen briljante indruk gemaakt. De grote tests komen eraan.

De smaken die er nu zijn, klinken als rennen en vliegen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182131906
Onbegrijpelijk dat Garitano Rulli nog week na week laat blunderen. Rayo komt dankzij Advincula op 1-1 bij Sociedad.

Deze blunder kan echt niet meer. Bring Moya. https://streamja.com/EM5b
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182133255
Alweer 1-0 voor Atlético tegen Huesca. Simpel opzetje met Costa die diepte zoekt en Griezmann die binnenprikt. Wat kan het simpel zijn.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182149673
Rust voor Alba en Luisito. Wat een verstandigheid van Valverde. Blijft alleen jammer om Coutinho op het middenveld verpest te zien worden. Ach, Butarque. Een van de grote degradatiekandidaten.

Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182149798
Vermaelen als linksback :'( Dacht dat er een leuke back aan kwam?
pi_182149822
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 19:13 schreef Frozen-assassin het volgende:
Vermaelen als linksback :'( Dacht dat er een leuke back aan kwam?
Dit smaakt eerlijk gezegd meer als een 3-4-3, maar ik denk dat je op Miranda doelt?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182149857
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 19:15 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dit smaakt eerlijk gezegd meer als een 3-4-3, maar ik denk dat je op Miranda doelt?
Jep, die mee was naar ICC in Amerika.
pi_182149994


De sympathieke Athletic Club-bandwagon mag zaterdag overigens naar Camp Nou. Wat een dolle boel.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182150589
Die La Liga reclame met die kutChinezen is slecht, zeg. Godskolere.
  woensdag 26 september 2018 @ 19:59:06 #196
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_182150637
Gemist... Hup Leganes :+
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_182150659
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 19:57 schreef Bolasie het volgende:
Die La Liga reclame met die kutChinezen is slecht, zeg. Godskolere.

Hele versie (lol).
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182150667
Aupa Athletic.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_182150853
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 20:04 schreef Bolasie het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Lekker cringen, kijk ons eens internationaal zijn.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')