En een foto als het dicht is; kun je zien hoeveel ruimte ertussen is.quote:Op zondag 16 september 2018 09:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Kan je een foto van de achter/onderkant posten, TS?
Heb die vriend van me gevraagd dit te doen en de foto door te sturen, ook van de onderkant.quote:Op zondag 16 september 2018 01:14 schreef maily het volgende:
[..]
Wat gebeurt er als je er een witte boterham tussen doet? Foto?
Er zit geen ruimte tussen als het dichtgeklapt is.quote:Op zondag 16 september 2018 09:58 schreef maily het volgende:
[..]
En een foto als het dicht is; kun je zien hoeveel ruimte ertussen is.
Leuk idee.quote:Op zondag 16 september 2018 01:08 schreef RobinOok het volgende:
Als we er hier niet uitkomen wil ik het later nog wel eens op Facebook vragen. Of misschien kun je de foto naar foodlog mailen, die vinden het vast leuk er een artikeltje aan te wijden en ik weet zeker dat het antwoord er dan gauw is.
Dat ja. Hoe komt die vriend eraan?quote:Op zondag 16 september 2018 12:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik denk dat het net zo goed iets kan zijn van een schoenmaker, boekbinder of genverbrander als iets uit de keuken btw
Hij weet niet hoe dat ding in zijn keukenla terecht is gekomen. Hij heeft met meerdere personen zijn woning gedeeld in de loop der jaren.quote:Op zondag 16 september 2018 12:10 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Dat ja. Hoe komt die vriend eraan?
Als jij me een plaatje kan laten zien van een (vintage) notenkraker die ook maar een beetje lijkt op dit ding dan geloof ik je. En ja, ik heb gezocht.quote:Op zondag 16 september 2018 12:17 schreef AlexanderC het volgende:
Ik denk ook dat het een notenkraker is
Eensch. Ik zoek me ook steeds rot.quote:Op zondag 16 september 2018 12:58 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
[..]
Als jij me een plaatje kan laten zien van een (vintage) notenkraker die ook maar een beetje lijkt op dit ding dan geloof ik je. En ja, ik heb gezocht.
Ik heb alle soorten wafelijzers al gehad, notenkrakers, knoflook -en hamburger persers maar er is gewoon niks dat op dit ding lijktquote:Op zondag 16 september 2018 12:59 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Eensch. Ik zoek me ook steeds rot.
Nee ga vooral je gang, ik wil gewoon weten waar dit ding voor is.quote:Op zondag 16 september 2018 13:01 schreef RobinOok het volgende:
Ik kan er niet meer tegen!!!! Mag ik hem al op facebook knallen? Of wil je er liever zelf/hier achterkomen?
Zou ook nog kunnen inderdaad, en dat het per ongeluk in de keukenla beland is omdat die persoon ook geen flauw idee had waar het ding voor is. Hij is iig vrij intensief gebruikt als je naar de gebruikerssporen op de hendel kijkt bijvoorbeeld.quote:Op zondag 16 september 2018 12:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik denk dat het net zo goed iets kan zijn van een schoenmaker, boekbinder of genverbrander als iets uit de keuken btw
Offtopic, maar ik vind het altijd zo gek van Facebook dat dat soort dingen 'openbaar' staan, maar dat je die niet kunt zien als je niet ingelogd bent (ik heb namelijk geen Facebook, vandaar). Wat is dan de betekenis van openbaar?quote:Op zondag 16 september 2018 13:20 schreef RobinOok het volgende:
Okay, kan het echt niet uitstaan! De vraag staat nu (openbaar) op mijn facebook, we gaan het zien. :-)
Dat je geen vrienden hoeft te zijn. ;-)quote:Op zondag 16 september 2018 13:28 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Offtopic, maar ik vind het altijd zo gek van Facebook dat dat soort dingen 'openbaar' staan, maar dat je die niet kunt zien als je niet ingelogd bent (ik heb namelijk geen Facebook, vandaar). Wat is dan de betekenis van openbaar?
En waarvoor dient dit?quote:Op zondag 16 september 2018 13:08 schreef RobinOok het volgende:
Ik kom wel in de buurt nu, op de franse google, met "brocante presse viande".
[ afbeelding ]
Nog even verder zoeken....
Oh, daar twijfel ik niet aan.quote:Op zondag 16 september 2018 13:30 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat je geen vrienden hoeft te zijn. ;-)
Maar ik zal zeker wel terugmelden mocht er iets interessants gezegd worden.
Vind je?quote:
Inferieure biefstukjes mals maken. In plaats van erop te hameren met zo'n vleeshamer. Voor een slager gaat dit sneller. Of toch hamburgers maken door er een gehaktbal in te pletten. Nou ja, dat is de theorie, ik ben nog steeds niet overtuigd.quote:
Daar staat het al op sinds gisteren, zonder succes.quote:Op zondag 16 september 2018 15:33 schreef emmyemmy2 het volgende:
Probeer het eens op reddit.com/r/whatisthisthing
Mijn "facebookvrienden" laten me ook in de steek...quote:Op zondag 16 september 2018 15:38 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
[..]
Daar staat het al op sinds gisteren, zonder succes.
Misschien is het een dom ontworpen vleespletter?quote:Op zondag 16 september 2018 16:06 schreef RobinOok het volgende:
Ik zou dan verwachten dat er een "stand" op zit. Als je nu een biefstuk ertussen legt moet je zelf maar zien hoe hard je duwt. En is de kant bij de scharnier platter dan aan de overkant ervan. Iets klopt er gewoon niet. Dat we er ook geen vinden op google geeft me ook geen goed gevoel. Maar ja, het is tot nu toe wel de meest aannemelijke optie....
Martelwerktuigquote:Op zondag 16 september 2018 16:15 schreef Postbus100 het volgende:
Plus dat je dan wel echt hele kleine biefstukjes hebt. Dat ding beslaat maar een kwart van een boterham!
Ik zou het dan logischer vinden dat het een soort van ouderwetse lijmklem ofzo is.
Ik denk een vleespletter die het formaat ook aangeeft in het restaurant. Ik denk jaren 50 of 60.quote:Op zondag 16 september 2018 16:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Misschien is het een dom ontworpen vleespletter?
Om te martelen met veel te kleine biefstukjesquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |