abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 19 september 2018 @ 11:05:13 #76
426093 Gentianella
dat is een bloem!
pi_182001649
Interessant topic! Vinden jullie dat dit ook geldt voor een pak? Ik dacht dat mannen (starters in ieder geval) gewoon elke ronde het zelfde pak droegen, met een ander overhemd eronder. Ik heb binnenkort ook een 2e gesprek en was datzelfde van plan bij mijn (dames)pak, maar door dit topic twijfel ik.

En natuurlijk gefeliciteerd MevrouwPuff! (Ik maak in ieder geval uit je laatste berichtje op dat je bent aangenomen? :) )
  woensdag 19 september 2018 @ 12:17:48 #77
478185 PiyeReloaded
Still the king of Kush
pi_182003273
Persoonlijk probeer ik mijn kledingkast zo vorm te geven dat alles wat erin hangt er goed uitziet. Het doel is om op de dag zelf niet lang na te hoeven denken over wat ik pak. Gevolg is dat ik waarschijnlijk niet eens zou weten wat ik op een specifieke dag aangetrokken heb, dus dan kan het makkelijk gebeuren dat je bij twee sollicitatiemomenten hetzelfde draagt. Ik zou me er niet druk om maken.

quote:
1s.gif Op woensdag 12 september 2018 22:15 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Onzin. Ook bij een man zou het me opvallen.
Zeker bij nettere evenementen is de dresscode voor mannen zo dat je al snel een vergelijkbare outfit aantrekt. Bij white of black tie is het zelfs precies hetzelfde, want afwijken is zeker niet gewenst. Bij vrouwen is de dresscode daarin wat losser, maar staat er tegenover dat je er sneller op wordt aangekeken als je meermaals hetzelfde draagt. Zeker omdat het vaak opvallende jurken zijn, dus dat valt op.

Ik denk echter dat deze dame weinig zicht heeft op de mannelijke kant en daardoor het privilege een beetje overschat. Ik zou namelijk aan de andere kant stellen dat je bij een beetje net evenement als man in een goed zittend pak hoort aan te komen (en er ook op aangekeken wordt als je dat niet doet), wat flink in de prijs loopt, terwijl veel vrouwen een vrij goedkoop jurkje kunnen dragen.
pi_182005642
Wat een gezever zeg. Ik heb een stuk of 10 overhemden, maar weet ik veel wat ik een paar weken geleden aan had. Hierop iemand beoordelen is wel heel erg sneu.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')