Goeie tip.quote:Op zondag 9 september 2018 15:53 schreef Mortaxx het volgende:
Pizzabodem volgende keer 2 minuten voorbakken. Zag er wel lekker uit!
Je kan de pizza's ook bakken op een omgekeerde bakplaat die je voorverwarmd in de ovenquote:Op zondag 9 september 2018 16:10 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Goeie tip.
Ik ga het over een paar weken opnieuw doen. Ik vond het leuk om te doen en het smaakte naar meer. De kruidencombinatie was lekker en er zat al knoflook in de tomatenpuree.
Lekker!quote:Op maandag 1 oktober 2018 14:55 schreef Sigaartje het volgende:
Ik werk vanmiddag thuis, heb een eeeeennooorrrrmee voorraad bami in de vriezer, waarvan een bakje wat minder, dus ik denk weet je wat?
Daar ga ik eens een paar heerlijke bamiblokken van maken.
[ afbeelding ]
Lastig woord he, bouillon.quote:Op donderdag 27 september 2018 14:28 schreef govie het volgende:
Ik heb nog een tip voor de noobs als mij!
Ik maak graag soepen en gebruik eigenlijk altijd boelionblokjes ook al is dat niet zo lekker als echte boelion trekken of kopen, maar dat kost 10x meer ofzo en dat heb ik er niet voor over. Nou had ik gisteren uiensoep weer gemaakt maar ipv rundbouillionblokjes, kippenbouillionblokjes+1tlepel vissaus+1tl appelazijn gebruikt als substituut en dat was inderdaad lekkerder dan rundbouillionblokjes.
Ik ben er op gekomen door deze video van serious eats, die zegt dat als je geen echte rundbouillion hebt, je beter af bent met kantenklare-kippenbouillion en mijn geval dus kippenboelionblukskes.
Het zag er goed uit, maar ik had het in de oven gedaan bij 230 graden voor 20 minuten, maar de blokken zaten na de oven vastgeplakt in de aluminium bakquote:
Ah, ik dacht dat je het ging frituren! Was al benieuwd hoe de vorm zich zou houden, want het lijkt me best lastig om er een stevig blok van te maken.quote:Op maandag 1 oktober 2018 16:10 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Het zag er goed uit, maar ik had het in de oven gedaan bij 230 graden voor 20 minuten, maar de blokken zaten na de oven vastgeplakt in de aluminium bak
Dus ik heb het met mes en vork eruit moeten eten. Het was wel heel lekker!
(Ik heb geen frituurpan)
Wat je moet doen: de bami was hier bevroren. Door de bloem heenhalen, helemaal aan alle kanten, dan door het ei, aan alle kanten en dan door de paneermeel, aan alle kanten.
Toen de voorverwarmde oven in.
Er is op ieder forumtopic altijd wel een spelling-autist te vinden.quote:
Ik heb ook zelden zo vaak een woord verkeerd gespeld zien worden, op meerdere manieren zelfs.quote:Op maandag 1 oktober 2018 16:42 schreef govie het volgende:
[..]
Er is op ieder forumtopic altijd wel een spelling-autist te vinden.
boeljon.. daar word ik gek vanquote:Op maandag 1 oktober 2018 16:53 schreef Durmada het volgende:
[..]
Ik heb ook zelden zo vaak een woord verkeerd gespeld zien worden, op meerdere manieren zelfs.
Ik had het ook de eerste poging express gedaan, de andere twee zijn weer anders. Toch vein dad ick medestaanders hebt.quote:
Soep is altijd goed en lekker! Ik vind zelf uiensoep stiekem de beste soep die er is omdat het echt tiefusgoedkoop en makkelijk is. Van 2 kilo van de appiehappie voor ¤1,69, maak ik drie volle pannen uiensoep. Erg tasty is met simpel geroosterd broodstukjes in de soepschaal met guirerrekaas er op. Zolang de uien niet aanbranden dan doe je het niet fout, periodiek checken met een eierwekker en klaar is klara! Andere soepen zijn wat dieper van smaak maar dan moet je wel even de tijd nemen qua bereiding.quote:Op zaterdag 29 september 2018 15:41 schreef Captain_koek het volgende:
Heb net een ah verssoep pakket gemaakt, aanbieding. Voor 2 euro ruim een liter soepvan verse groenten!
Smaakt prima en handig voor kookkneusjes als ik!
Ga het vaker proberen
quote:Op maandag 1 oktober 2018 17:05 schreef govie het volgende:
[..]
Ik had het ook de eerste poging express gedaan, de andere twee zijn weer anders. Toch vein dad ick medestaanders hebt.
De quote die je wist die zou komenquote:Op maandag 1 oktober 2018 17:11 schreef govie het volgende:
[..]
Soep is altijd goed en lekker! Ik vind zelf uiensoep stiekem de beste soep die er is omdat het echt tiefusgoedkoop en makkelijk is. Van 2 kilo van de appiehappie voor ¤1,69, maak ik drie volle pannen uiensoep. Erg tasty is met simpel geroosterd broodstukjes in de soepschaal met guirerrekaas er op. Zolang de uien niet aanbranden dan doe je het niet fout, periodiek checken met een eierwekker en klaar is klara! Andere soepen zijn wat dieper van smaak maar dan moet je wel even de tijd nemen qua bereiding.
Surequote:Op maandag 1 oktober 2018 17:05 schreef govie het volgende:
[..]
Ik had het ook de eerste poging express gedaan
Sommige zitten alleen in topics om te zeiken en voegen nooit wat toe. Alleen bezig met vorm, als sletjes zonder inhoud. Post eens wat nuttig...quote:Op maandag 1 oktober 2018 17:14 schreef maily het volgende:
[..]
[..]
De quote die je wist die zou komen
Dat gaat niet werken, de oven producten uit de winkel zijn al voorgebakken. Nu gooi en een bevroren blok bami in de oven en de panneer is is niet bevroren, de ei en het vocht van de bevroren blok bami gaat dus samen smelten met de panneer en plakken. Voorbakken is de oplossing, eens met de opmerking dat het gaat ruiken maar dan zou de vetpan buiten zetten een oplossing zijn. In het vorige huis had ik een losse berging in de tuin met stroom daar zette ik de pan altijd neer.quote:Op maandag 1 oktober 2018 16:10 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Het zag er goed uit, maar ik had het in de oven gedaan bij 230 graden voor 20 minuten, maar de blokken zaten na de oven vastgeplakt in de aluminium bak
Dus ik heb het met mes en vork eruit moeten eten. Het was wel heel lekker!
(Ik heb geen frituurpan)
Wat je moet doen: de bami was hier bevroren. Door de bloem heenhalen, helemaal aan alle kanten, dan door het ei, aan alle kanten en dan door de paneermeel, aan alle kanten.
Toen de voorverwarmde oven in.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |