Met klapstuk had, denk ik, niemand geweten wat het precies was.quote:Op donderdag 6 september 2018 14:43 schreef Sigaartje het volgende:
Misschien wel handig als je het gewoon klapstuk noemt.
Bridget is Amerikaans. Maar ja, je bent een voetballer.
Ja en nee, brisket snijden ze vaak de vetlaag weg die wel op / tussen klapstuk zitquote:Op donderdag 6 september 2018 14:43 schreef Sigaartje het volgende:
Misschien wel handig als je het gewoon klapstuk noemt.
Bridget is Amerikaans. Maar ja, je bent een voetballer.
Ok sorry dan. Ik moest het opzoeken. Ik kende het hele woord niet.quote:Op donderdag 6 september 2018 15:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
Qua barbecue is brisket gewoon een normaal woord
Ik zou in geen geval een stoofpot of rendang van je vlees maken. Langer verhitten betekent dat het alleen maar droger wordt.
Beef jerkey is toch alleen gedroogd? Niet verhit.quote:Op vrijdag 7 september 2018 12:21 schreef Gripper het volgende:
Je zou kunnen proberen om een paar plakken tot beef jerkey te verwerken. Drogen in de hetelucht oven op 50 graden met de deur op een kier.
Wie weet is het smakelijk.
Op BBQ fora worden de afsnijdsels van een brisket nog wel eens tot krokante blokjes gebokken, om erbij te serveren. Maar een hele brisket tot droge brokken reduceren wil je toch ook niet.
Dan, niks. Aan de structuur van de slang te zien gaat het om een flexibele RVS slang. Die kunnen heel wat hebben.quote:Op woensdag 12 september 2018 11:52 schreef Gripper het volgende:
Komt jouw gasslang nou van bovenaf, en dan achter het fornuis langs? En als daar nou eens een hete pan tegenaan staat ofzo?
Is bij mij ook zo hoor. En mijn fornuis heeft ook zo’n opstaande rand aan de achterkant dus een pan komt daar echt niet tegenaanquote:Op woensdag 12 september 2018 11:52 schreef Gripper het volgende:
Komt jouw gasslang nou van bovenaf, en dan achter het fornuis langs? En als daar nou eens een hete pan tegenaan staat ofzo?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |