abonnement Unibet Coolblue
pi_181895854
Er is een nieuw betaalsysteem op mintos, " trustly" heet het.
Ze claimen dat een storting nu slechts een paar minuten duurt, heb ff 10 euro overgemaakt om het te testen.

- edit 2 minuten later en het staat er al op!
pi_181896100
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 22:34 schreef Camogli het volgende:

[..]

ook thnx.
Bij mij zijn de betalingen inmiddels uit de wallet geboekt (zonder mailberichten), maar ik heb nog geen bijschrijvingen op mijn rekening.
NPFC ontbreekt inderdaad.
NPFC is ook binnen
pi_181897902
Zoals hier al vaak aangehaald is:
'Taxateurs veranderen taxaties onder druk' - http://nos.nl/l/2250326
pi_181897954
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 10:23 schreef djh77 het volgende:

[..]

NPFC is ook binnen
En het automatische mail systeem werkt ook weer. Kreeg net mailtje dat dat er geld gestort is naar mijn bankrekening. Nu alleen nog even wachten of het daadwerkelijk aankomt. :)
pi_181898304
Updates FNC:

• Bruidsmodeketen (C) - Openstaand: 51.11%
quote:
De incasso van augustus is geslaagd. Zoals eerder bericht hebben wij een afspraak met de ondernemer om de achterstand niet te laten oplopen. Wij hebben periodiek contact om te kijken wanneer kredietnemer het verschuldigde bedrag van de belastingsdienst zal ontvangen en daarmee de achterstand geheel zal inlossen. Tot op heden heeft de kredietnemer nog geen betaling van de belastingsdienst mogen ontvangen. Wel hebben wij afgesproken met de kredietnemer om de achterstand in deelbetalingen in te lopen vanaf begin oktober, mocht de kredietnemer dan nog geen geld van de belastingsdienst hebben ontvangen.
• Groei Manege (A) - Openstaand: 55.53%
quote:
De gemeente heeft met de kredietnemers het voortraject van het minnelijke schuldentraject doorlopen. Vanaf 11 september zullen de schuldeisers worden aangeschreven. Wij hebben nog geen concrete inhoudelijke informatie gekregen over de schuldeisers en de totale schuldenlast. Wel vernamen wij dat de totale schuldenlast circa ¤ 500.000,- bedraagt. Ook vernamen wij dat de kredietnemers gestopt zijn met de manege en beide in loondienst werken. Wij blijven aandringen bij de gemeente om ons snel meer informatie te verstrekken omtrent de schuldenpositie van de kredietnemers en het vervolg van het traject. De schuldhulpverlener van de gemeente gaf aan dat het 6 weken kan duren alvorens wij een voorstel ontvangen. Wij hebben bij voorbaat al aangegeven niet mee te werken aan kwijtingen, maar wel bereid zijn mee te denken met langdurige regelingen.
• Verbouwing Eetcafé (E) - Openstaand: 45.56%
quote:
De incasso van augustus is niet geslaagd. Hierdoor is de achterstand opgelopen tot twee termijnen. Ondanks vele pogingen hebben wij geen contact mogen vernemen van de kredietnemer. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.
• Materialen Behang & Schilderbedrijf (E) - Openstaand: 61.1%
quote:
Wij hebben de lening opgezegd en de gehele vordering opgeëist bij de kredietnemer. Op de opzegging is niet gereageerd, ook hebben wij telefonisch geen contact kunnen krijgen. Ondanks de vele pogingen en waarschuwingen hebben wij geen betaling mogen ontvangen van de kredietnemer, waardoor wij de kredietnemer bij het BKR hebben geregistreerd met een A2 codering. Indien wij deze maand geen betaling of reactie ontvangen, zullen wij de deurwaarder inschakelen.
• Vervanging Koerierbusjes (E) - Openstaand: 49.78%
quote:
De incasso van augustus is niet geslaagd. Hierdoor is de achterstand opgelopen tot twee termijnen. Inmiddels hebben wij een termijn mogen ontvangen. Wij zullen u deze zo spoedig mogelijk overmaken indien dit nog niet gebeurd is. Wij bijven het formele incassoproces volgen met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.
• Klusbedrijf Aankoop Invalzaag (E) - Openstaand 52.3%
quote:
De incasso van augustus is niet geslaagd. Wij hebben een betaling mogen ontvangen echter niet het volledige maandbedrag. We staan in contact met de kredietnemer om het restant van het maandbedrag zo spoedig mogelijk te ontvangen. Zodra wij het restant mogen ontvangen, zullen wij dit spoedig aan u overmaken.
• Onderhoudsbedrijf Hefbruggen (E) - Openstaand 100%
quote:
Wij hebben de lening opgezegd en de gehele vordering opgeëist bij de kredietnemer. Op de opzegging is niet gereageerd, ook hebben wij telefonisch geen contact kunnen krijgen. Ondanks de vele pogingen en waarschuwingen hebben wij geen betaling mogen ontvangen van de kredietnemer, waardoor wij de kredietnemer bij het BKR hebben geregistreerd met een A2 codering. Ook hebben wij een externe partij onderzoek laten doen en huisbezoeken af laten leggen. Deze partij heeft kortstondig contact gehad met de eigenaar van het bedrijf. Het enige dat werd vernomen is dat hij stelde 'failliet' te zijn. Blijkens de faillissementsregisters is dit echter niet het geval en berust dit dus niet op waarheid. Het lijkt er dus sterk op dat de kredietnemer niet de intentie heeft om de vordering terug te willen betalen. Wij hebben het dossier inmiddels overgedragen aan onze advocaat en wij kijken nu samen naar de beste stappen om te ondernemen, met uiteraard als doel om uw investering terug te krijgen.
• Schoonmaakbedrijf Nieuwe Apparatuur (D) - Openstaand 88.97%
quote:
De incasso van augustus is geslaagd. Hierdoor is de achterstand stabiel gebleven op één termijn. Wij hebben geen reactie mogen vernemen van de kredietnemer ondanks de vele pogingen hiertoe. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.
• Adviesbureau Extra Werkplekken (E) - Openstaand 95.8%
quote:
De incasso van augustus is niet geslaagd vanwege de vakantieperiode. Wij hebben een betalingstoezegging mogen ontvangen om de termijn voor de volgende incasso te mogen ontvangen. De kredietnemer gaf ook aan dat de incasso van september gewoon zal slagen. Van zodra wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij deze zo spoedig mogelijk aan u overmaken.
• Aanschaf Nieuwe Apparatuur (E) - Openstaand 96.55%
quote:
De incasso van augustus is niet geslaagd. Wij hebben reeds een deelbetaling mogen ontvangen. Wij staan in contact met de kredietnemer om het restant zo spoedig mogelijk te ontvangen. Van zodra wij het restant ontvangen hebben zullen wij dit spoedig aan u overmaken.
• Thuiszorg Nieuwe Bedrijfswagen (B) - Openstaand 100%
quote:
De incasso van augustus is niet geslaagd. De achterstand is daardoor opgelopen tot twee termijnen. Ondanks vele pogingen hebben wij nog geen contact kunnen leggen met de kredietnemer. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen, met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.
• Arbeidsbemiddeling Bureau Website (E) - Openstaand 96.55%
quote:
De incasso van augustus is niet geslaagd. Wij hebben nog geen contact mogen vernemen van de kredietnemer. Dit komt waarschijnlijk door de vakatieperiode. Wij hebben derhalve het formele incassoproces opgestart met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.
• Voorfinanciering uitzendprojecten (A) - Openstaand 35.05%
quote:
Wij hebben alle stukken overgedragen aan de deurwaarder om een dagvaarding op te stellen en uit te brengen. Wij zullen ons daarbij richten op de Borg. Het kan gebeuren dat de Borg een betalingsregeling aanbiedt, dit is nog niet gebeurd. Wij achten dit ook onwaarschijnlijk. Wij zullen, nadat wij een executoriale titel behaald hebben, beslag leggen op vermogensdelen van de Borg.
• Stucadoors (C) - Openstaand: 55.14%
quote:
Wij hebben de deurwaarder verzocht om een gerechtelijk vonnis te halen op basis van het vooronderzoek. De deurwaarder heeft op basis daarvan om aanvullende documentatie gevraagd. Wij hebben die stukken aangeleverd en de deurwaarder is ermee aan de slag gegaan. De deurwaarder is bezig met het uitbrengen van de dagvaarding. Zodra wij een executoriale titel hebben behaald bij de rechtbank, verwachten wij vervolgstappen te kunnen nemen om uw vordering te incasseren.
• Timmerwerken & onderhoud (E) - Openstaand 44.87%
quote:
De kredietnemer betaald nog steeds keurig ¤ 1.000,- per maand aan de deurwaarder voor de aflossing van de gehele vordering. De kredietnemer heeft de deurwaarder verzocht om de regeling met één maand te verlengen. Dit, omdat zijn opdrachtgevers nog niet betaald hadden. Gezien het betaalgedrag de afgelopen maanden, hebben wij ingestemd hiermee. Wij zullen in september dus nog één betaling van ¤ 1.000,- én een nieuw voorstel voor de komende maanden ontvangen. Wij hebben de deurwaarder gevraagd de betalingen scherp in de gaten te houden. Indien de voorgestelde betalingsregeling niet stipt wordt nagekomen dan hebben wij reeds toestemming gegeven om een dagvaarding uit te brengen.
• Assortimentsuitbreiding Groothandel (D) - Openstaand: 92.5%
quote:
Inmiddels heeft de gemeente zich gemeld voor een minnelijk schuldhulptraject. Wij hebben de hoogte van de vordering doorgegeven, maar hebben nog geen inhoudelijke informatie gekregen met betrekking tot de totale schuldenlast. Wij zullen contact houden met de gemeente en blijven aandringen om ons informatie te verschaffen over de schuldenpositie van de kredietnemer en het vervolg van het minnelijke schuldentraject.
pi_181898492
Lijst wordt elke maand langer bij fnc...
pi_181898610
Update FNC:


C [1%CB] Verbreden Meubelassortiment

ID: 254762707

De incasso van augustus is niet geslaagd. Hierdoor is de achterstand opgelopen tot twee termijnen. Wij hebben nog geen contact mogen vernemen van de kredietnemer. Dit komt waarschijnlijk door de vakantieperiode. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

C Nieuwe Boeketten Bloemenleverancier

ID: 997046909

De incasso van augustus is niet geslaagd. Wij hebben nog geen contact mogen vernemen van de kredietnemer. Dit komt waarschijnlijk door de vakatieperiode. Wij hebben derhalve het formele incassoproces opgestart met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

C [1%CB] Personeel & Software Kantoor

ID: 882137720

De incasso van augustus is niet geslaagd vanwege de vakantieperiode. Wij hebben een betalingstoezegging mogen ontvangen om de termijn voor de volgende incasso te mogen ontvangen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij deze zo spoedig mogelijk aan u overmaken.

D Voorraad Vlees Slagerij

ID: 791553566

De incasso van augustus is niet geslaagd wegens een opgelegde boete in combinatie met een zomer met veel minder omzet. De kredietnemer kan op dit moment niets betalen. Zij schatten dat ze binnen één maand te kunnen beginnen met terugbetalen. Wij hebben afgesproken dat we periodiek contact houden om de situatie op te volgen.


E Herstructurering Consultancybureau

ID: 173624309

De incasso van augustus is niet geslaagd. De achterstand ontstaat aangezien de kredietnemer telkens zijn facturen uitbetaald krijgt op de 25e van de maand. De kredietnemer gaf aan dat hierdoor ook de incasso van september zal mislukken, maar dat wij een betaling voor twee termijnen mogen ontvangen voor eind september. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

E [1%CB] Bedrijfswagen Isolatiebedrijf

ID: 225943194

De incasso van augustus is geslaagd. Hierdoor bedraagt de achterstand nog steeds één termijn. Wij zijn in contact met de kredietnemer en hebben een afbetalingsplan afgesproken. Het plan behelst dat de incasso's steeds zullen slagen en dat we vanaf september gedurende vier maanden steeds 1/4 van een termijn extra mogen ontvangen. Hierdoor zal de achterstand ingelost worden in december.

D Gereedschap Railinfra Diensten

ID: 167206635

De incasso van augustus is niet geslaagd. Hierdoor is de achterstand opgelopen tot twee termijnen. Wij hebben nog geen contact mogen vernemen van de kredietnemer. Dit komt waarschijnlijk door de vakantieperiode. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

E [1%CB] Extra Consultant IT-bedrijf

ID: 464669959

De incasso van augustus is niet geslaagd. Ondanks de vele pogingen en waarschuwingen hebben wij geen betaling mogen ontvangen van de kredietnemer. De kredietnemer heeft vandaag ook aangegeven dat de betaling niet op tijd ontvangen zal worden. Wanneer de achterstand oploopt tot meer dan 90 dagen zullen we de lening opzeggen. De kredietnemer ziet wel nog een oplossing maar wij zullen de standaardprocedure volgen.

D Voorraad Tweedehands Witgoed

ID: 787768309

De incasso van augustus is niet geslaagd. Wij hebben een betalingstoezegging mogen ontvangen om de achterstand in te halen voor de volgende incasso. Wij blijven dit nauwgezet opvolgen zodat de gemaakt afspraken ook worden nagekomen.

E Adviesbureau Extra Werkplekken

ID: 7562252

De incasso van augustus is niet geslaagd vanwege de vakantieperiode. Wij hebben een betalingstoezegging mogen ontvangen om de termijn voor de volgende incasso te mogen ontvangen. De kredietnemer gaf ook aan dat de incasso van september gewoon zal slagen. Van zodra wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij deze zo spoedig mogelijk aan u overmaken.

E Personeelskosten Uitzendbureau

ID: 276664299

De incasso van augustus is niet geslaagd. Hierdoor is de achterstand opgelopen tot twee termijnen. Wij hebben een betalingstoezegging mogen ontvangen van de kredietnemer om deze volgende week te ontvangen. Wij blijven het formele incassoproces volgen met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

E Koeriersdienst BTW Bedrijfswagens

ID: 503153857
De incasso van augustus is niet geslaagd. Wij hebben nog geen contact mogen vernemen van de kredietnemer. Dit komt waarschijnlijk door de vakantieperiode. Wij hebben derhalve het formele incassoproces opgestart met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

D Groothandelaar Metaal & Autobanden Extra Voorraad

ID: 577599841

De incasso van augustus is niet geslaagd. Wij hebben nog geen contact mogen vernemen van de kredietnemer. Dit komt waarschijnlijk door de vakantieperiode. Wij hebben derhalve het formele incassoproces opgestart met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.
pi_181898795
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 13:03 schreef crowdiefunder het volgende:
Lijst wordt elke maand langer bij fnc...
Ze zijn toch wel optijd met de update?

Net ook een fles cava van ze ontvangen.
pi_181899086
Weer een KNAB probleem, 150k, 36mnd waarvan 23 betaald:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De ondernemer heeft nog een 2e KNAB lening van 75k uit 2017 en heeft in juli nog een OnePlanetCrowd lening van 350k aangevraagd maar die is niet volgekomen.
http://www.crowdfundmarkt(...)ct/Center4Energy-073
pi_181899341
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2018 13:23 schreef Tjalala het volgende:

[..]

Ze zijn toch wel optijd met de update?

Net ook een fles cava van ze ontvangen.
Nog niets gezien. Heb je ook mail gehad dat de fles eraan komt? Welke vervoerder?
pi_181899423
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 september 2018 13:41 schreef gaanmetdiebanaan het volgende:
Weer een KNAB probleem, 150k, 36mnd waarvan 23 betaald:

.......... en heeft in juli nog een OnePlanetCrowd lening van 350k aangevraagd maar die is niet volgekomen.
http://www.crowdfundmarkt(...)ct/Center4Energy-073
Het niet doorgaan van de 350k is de liquiditeitskrapte. De lening piramide bij dit bedrijf is ingestort!

[ Bericht 0% gewijzigd door NaRegenDeZon op 14-09-2018 14:36:40 ]
pi_181900106
De top 10 van week 37:
pi_181900211
Mijn update op FNC:


A
Surinaamse Afhaalrestaurant
ID: 343005987


Het afbetalingsplan behelst een daling van de achterstand met ¤ 500,- per maand. Op deze wijze zal de lening uiteindelijk volgens het normale schema zijn ingelost in november. Tot op heden wordt er netjes aan het plan voldaan. In november zal u volgens het afbetalingsplan een nieuw dubbel termijn mogen ontvangen.



B
Groei Postkantoor
ID: 400501406

Afgelopen maand heeft de Borg ook aan de betalingsregeling van ¤ 250,- per maand voldaan. Wij hebben de regeling herzien en afgesproken dat de Borg vanaf september tot en met november ¤ 300,- per maand zal betalen. Meer afloscapaciteit was er op dit moment niet, daar een aantal contracten van de Borg zijn beëindigd. In november zullen we de regeling opnieuw herzien. Het kan dan ook zijn dat we het termijnbedrag moeten verlagen of de huidige regeling moeten voortzetten. Dit doen wij uiteraard pas als er geen ruimte is voor meer aflossing. De kredietnemer dient zijn financiële situatie derhalve te onderbouwen met stukken. Indien er geen ruimte is voor een verhoging van de regeling dan zullen wij in contact blijven, zodat we een verhoging kunnen realiseren zodra hier wel ruimte voor is.
pi_181900255
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 14:01 schreef NaRegenDeZon het volgende:

[..]

Nog niets gezien. Heb je ook mail gehad dat de fles eraan komt? Welke vervoerder?
Postnl en nee had geen mail erover gehad.
pi_181900402
Gaan er méér mensen zondag naar de Barbeque in Den Haag? (Het is vlak bij paleis Noordeinde zag ik net.)
Pecunia non olet
pi_181900866
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 15:08 schreef obligataire het volgende:
Gaan er méér mensen zondag naar de Barbeque in Den Haag? (Het is vlak bij paleis Noordeinde zag ik net.)
Welke bbq?
pi_181900887
Ik ben van de week wel naar Looxs geweest (recent 2 leningen bij CCF).
Mooi pand, redelijk eten, kleine porties(!). Bediening was nog erg slecht.
Volgens de eigenaar deed de kassa/bonnensysteem het nog niet optimaal

Hopen dat het nog verbetert;)
pi_181901087
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 23:06 schreef tnhb het volgende:

[..]

In de pitch van deze PH Express zie ik staan "Pandrecht op de Bankrekening(en), Overige Rechten, Bedrijfsinventaris en Voorraad" terwijl op de site van Omroep Flevoland staat "een brief van een deurwaarder waaruit blijkt dat de inboedel onder de hamer gaat". Ik weet niet of er hier iemand in dit project zit (ik niet), maar is het GVE die hier opdrachtgever is, of een andere partij? In het laatste geval zou ik deelnemers adviseren GVE snel te informeren om het pandrecht veilig te stellen.
Zit hier nog even naar te kijken. Zit er zelf niet in. Wil wel graag weten hoe het zit.
Als ik het goed kan trasseren hebben we hier te maken met lening 15686 en 16300 van GvE van 350K (Utrecht)en 246.5K (almere)
Leningen voor Pizza Hut Delft en Gouda zijn bij GVE en ook bij CCF niet door gegaan als ik het goed nagelezen heb.
Worden de leningen van GvE nog steeds afgelost ondanks dat de winkels dicht zijn?
pi_181901312
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 15:38 schreef impact9 het volgende:

[..]

Welke bbq?
Smoked BBQ, een project van HCN, Torenstraat Den Haag.
https://goo.gl/maps/P2y3ot16vS32
Pecunia non olet
pi_181901339
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 16:04 schreef obligataire het volgende:

[..]

Smoked BBQ, een project van HCN, Torenstraat Den Haag.
Zit ik niet in, heb tot nu toe niks lopen bij HCN;)
pi_181901939
De spaanse hapjesvrouw uit Helmond heeft weer betaald (GVE) en is weer bij.
pi_181902625
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 15:52 schreef NaRegenDeZon het volgende:

[..]

Zit hier nog even naar te kijken. Zit er zelf niet in. Wil wel graag weten hoe het zit.
Als ik het goed kan trasseren hebben we hier te maken met lening 15686 en 16300 van GvE van 350K (Utrecht)en 246.5K (almere)
Leningen voor Pizza Hut Delft en Gouda zijn bij GVE en ook bij CCF niet door gegaan als ik het goed nagelezen heb.
Worden de leningen van GvE nog steeds afgelost ondanks dat de winkels dicht zijn?
Dacht dat Gouda en Delft wel zijn doorgegaan. Dit zijn deels andere leningnemers. Zie de projecten inderdaad niet meer terug. Wellicht later moment teruggetrokken.

[ Bericht 3% gewijzigd door djh77 op 14-09-2018 17:50:45 ]
pi_181903766
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2018 17:11 schreef djh77 het volgende:

[..]

Dacht dat Gouda en Delft wel zijn doorgegaan. Dit zijn deels andere leningnemers. Zie de projecten inderdaad niet meer terug. Wellicht later moment teruggetrokken.
Kwam dit tegen op een blog van crowdfunding.nl.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En trok dus de conclusie dat de projecten van GvE Pizza hut Gouda en Delft wel volgeschreven zijn bij GvE maar nooit uitgeboekt.
Daarna aankondiging bij CCF maar na commotie hier over gesloten vestigingen is dat CCF project nooit open gesteld volgens mij.
Maar als mensen het uit de eerste hand kunnen vertellen hoe het zit met Gouda en Delft hoor ik het graag.
Maar ook hoor ik graag of Utrecht en Almere van GvE nog betaald worden.
pi_181903796
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 14:00 schreef marathon2000 het volgende:
KOM overname - voor de huidige investeerders mooi dat voorlopig de continuiteit wordt gewaarborgd. Om de toekomst ambities inhoud te geven, zullen ze heel wat aan hun huidige bedrijfsvoering mogen sleutelen.
Slechter dan het nu ging kon bijna niet (tenzij ze volledig gingen stoppen).
Laten we dan hopen dat de nieuw aangetrokken manager speciaal beheer flink doorpakt. Helaas heeft hij heel wat werk liggen....

Ook ik hoop dat Kapitaal op Maat het nog een paar jaar volhoud (zodat ik al mijn projecten kan afronden en nooit meer hoef om te kijken naar deze club).

Getallen op de website kloppen niet. Ik heb een project dat al 11 maanden niets meer betaalt, maar op de website van Kapitaal op Maat nog leuk op groen staat. Deze zou echt als een default gemarkeerd moeten worden. Voor de belastingdienst heb ik deze toch echt wel als default afgeschreven.
pi_181903865
En dit lage rendement is nog tijdens een goede economische cultuur....
Op het moment dat het weer crisis wordt, zullen er vast wel meer projecten gaan omvallen.
Om met de woorden van Nout Wellink te spreken:

quote:
Het is niet de vraag óf maar wanneer nieuwe kredietcrisis uitbreekt
We hebben allemaal onvoldoende geleerd,’’ zegt Wellink in een interview met deze krant. Hij wijst op de aanhoudend lage rente, waardoor huizenprijzen hard zijn gestegen en bedrijven die eigenlijk niet levensvatbaar zijn hun tekorten makkelijk kunnen bijlenen.
https://www.ad.nl/economi(...)-uitbreekt~a8594d34/

Wat denken jullie?
Is het beter om vroeg tijdens een groeiende economische periode te investeren dan tegen het einde?

Ik kan mij voorstellen dat tegen het einde van de voorspoed je meer risico loopt dat je projecten in een crisis terecht gaan komen, met meer defaults tot gevolg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')