Jup, we hebben geluk gehad dat de pannen het nog best aardig deden Maar nu toch echt tijd voor wat anders. Was inderdaad de bedoeling om niet de goedkooopste te kopen aangezien we toch wel ff op inductie blijven koken (nieuw huis dus hopelijk nog best lang ).quote:Op dinsdag 4 september 2018 16:38 schreef JeMoeder het volgende:
Zorg voor pannen met een mooie dikke bodem en materiaal dat te magnetiseren is. Vaak wordt bij pannen wel aangegeven of ze geschikt zijn voor inductie. Daarnaast is het belangrijk dat de pannen helemaal vlak van onderen zijn, zodat de hele bodem contact maakt met de plaat.
Durf ook gewoon geld uit te geven aan kwaliteit, en probeer niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten
Pannen die eerder op gas zijn gebruikt kunnen net niet meer perfect glad zijn en dan kunnen er problemen ontstaan met verwarmen. Dat hoeft natuurlijk niet altijd waar te zijn, maar verbaas je niet wanneer je pannen recycled van gas naar inductie en het dan ineens niet (goed) doen.
Groothandels verkopen pannen als die eerste ook als eigen merk. En aangezien het gewoon plaatstaal is en meer niet is er kwalitatief geen verschil.quote:Op zondag 23 september 2018 17:08 schreef Posergoth6667 het volgende:
wil je consumenten spul of echte kwaliteit?
https://www.debuyer.com/en/products/carbone-plus
Zelf inbranden, werkt perfect. Wel minder geschikt voor eieren, zuur (paprika enzo) en soja. Gaan wel je hele leven mee.
Voor paprika, eieren en soja enzo is dit weer goed:
https://www.debuyer.com/en/products/choc-resto-induction
Pannen kun je het beste online of bij de makro kopen. Kost bijna niets voor professionele kwaliteit.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |