abonnement Unibet Coolblue
pi_181716259
Ik wil de moed opgeven..

Maar ben nogsteeds verliefd 😕
pi_181717367
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 17:50 schreef SuchKnife het volgende:
Naja ik zag haar de week ervoor nog en toen was alles nog zo echt, ik weet dat ze vanaf de dag ervoor er over nadacht want ze ging naar haar vriendin voor een second opinion omdat ze niet wist wat ze moest doen..

Ik begrijp dat jullie zeggen dat ik dr niet meer als vriend moet hebben... Maar ik kan niet zonder haar.. Ik loop nu soms rond met de gedachten van “Ik heb een vriendin” terwijl dat niet zo is. Ja is heel raar uit te leggen maar van binnen weet ik dat het uit is en dat doet me pijn. Alleen overdag geloven mijn hersenen gewoon niet dat het uit is waardoor ik steeds denk dat het niet uit is.

Nee het is niet zo dat ik dat werkelijk denk, maar mijn gevoel geeft aan alsof me hart niet gebroken is en er niets aan de hand is. En als ik echt erover nadenk dan besef ik het pas weer en weer. En ik de avond kickt alles in.

Het is zo stom. Sorry voor het zoveel herhalen van dit, maar ik weet het gewoon niet meer. Het liefst wil ik echt tegen niemand meer praten irl. Alleen maar muziek luisteren en hopen dat ze me terug appt.

Ik ben van plan om haar deze week nog te zien en haar kleine lievelings dingetjes te geven waar ze echt van hield in ruil voor mijn spullen (ik weet ik kan me spullen gwn krijgen zonder wat te geven maar ik wil haar gewoon bedanken dat er iemand met mij wilde hebben).

Ik ga niks proberen want ik weet dat ze me niet meer wilt maar ja..
We weten hier allemaal uit persoonlijke ervaring precies hoe je je voelt. Is normaal, en ook helemaal niet erg of zwak oid. Hoort er bij, en gaat ook vanzelf weer over.

Heel veel sterkte, we leven met je mee.
"Pools are perfect for holding water"
  Spellchecker woensdag 5 september 2018 @ 23:40:19 #54
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181718064
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 22:36 schreef SuchKnife het volgende:
Ik wil de moed opgeven..

Maar ben nogsteeds verliefd 😕
Dat heeft tijd nodig meneer ....
Sterkte daarmee!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')