abonnement Unibet Coolblue
pi_181828162
@Exode:
Sowieso dat we dit jaar de zorgkosten kunnen opvoeren dit jaar.. Redelijk wat dingen waarbij er kennenlijk een eigen bijdrage is i.p.v. het eigen risico. Plus wat gekke dingen zelf overkomen kennelijk, dus duur jaar! :P Scheelt dat we daar qua kleine wel rekening mee hebben gehouden.

@Loj:
Geboortegewicht hadden we hier het geluk dat ze op dag 6 ongeveer het gewicht alweer behaald had. Even wat afgevallen in de eerste dagen ( ~ 6%) maar het zat er zo weer aan. Geen idee wat ze nu weegt, maar of m'n spieren worden moe, of ze wordt toch wel zwaarder al! :P

Zijn hier inderdaad vooral nog heel erg zoekende qua troosten/laten huilen.. 't lastige is dat als we haar helemaal niet willen laten huilen ze echt 24/7 bij ons op de nek zit. Ze huilt in onze armen nog minimaal een 3-5 uur per dag en zodra we haar neerleggen ook sowieso. 't is nu soms even testen of ze dan na een paar minuten huilen wel gewoon inslaapt of wat er handig is..

In elk geval in de komende dagen/weken nog weer afspraken staan met de chiropractor, verpleegkundige van het consultatiebureau en eventuele doorverwijzing naar de huilpoli o.i.d.

--

Afgelopen nacht weer van 20u - 6u met een verdrietige baby in de armen gezeten. Samen slapen lukte helaas niet. Om 6u afgegeven aan m'n vriendin te gaan werken en zojuist thuis gekomen bij ... een verdrietige baby.. 't is wat.

Wat een prachtige foto's allemaal! O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')