abonnement Unibet Coolblue
pi_181657276
*O* 38 weken Luna! Schiet al mooi op :)

Helsinki, ik hoop dat de krampen in ieder geval iets doen. Anders voelt het zo nutteloos lijkt mij.

Ik vind alles mbt lakentjes en dekentjes ook maar onnodig ingewikkeld. Ook met de TOG waarden, slaapzakjes, warmte in huis. Wij hebben 2 setjes in huis gehaald en we zien het wel. Als het warmer/meer/anders moet dan komen we daar vanzelf wel achter En dan is het zo bij gehaald. De kraamzorg zal hier vast mee helpen toch? ;) Het enige waar ik nog mee zit is een kruik. Die hebben we nog niet in ons bezit.

Eerste, echte officiele verlofdag *O* wat een gek idee dat iedereen in mijn omgeving vandaag weer aan het werk is (veel leraren ;)) en dat ik in badjas op de bank zit.
Ben benieuwd wanneer de verveling toe gaat slaan :D Het is zo stil in huis.
pi_181657379
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2018 08:48 schreef VenusFlyTrap het volgende:
Luna, wat een mooie mijlpaal! Bijna bijna bijna!
Is het kamertje nu af of moeten nog de laatste puntjes op de I worden gezet?
Er staan nog losse onderdelen van de box, die moeten we nog in elkaar zetten, en beide oma's gaan nog iets fröbelen voor de kamer (een mobile en een schilderijtje), maar verder is het nu af. :)
  maandag 3 september 2018 @ 09:11:09 #103
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181657403
VFT, er is ook een ledikantje van de IKEA dat mensen gebruiken als co-sleeper. Misschien is dat nog een optie? Kun je hem daarna gewoon in het kamertje zetten :). Mocht de wieg niet geschikt zijn, that is.

Ik hoop dat het voorwerk is, ja! Maar ik denk niet dat ze even zullen checken of er al iets gaande is vanmiddag, toch? Vrijdag had ze het wel over een inwendig onderzoek maar wilde ze me eigenlijk niet meer pesten dan ze al had gedaan die dag en dat was voor mij prima want het leek me ook helemaal niet nodig.

Peace, verlof *O*. Badjasboks!

Even iets wat me sinds een paar dagen opvalt: mijn polsen doen eigenlijk vreselijk veel pijn. Hebben meer hier last van? Ik houd vocht vast dus ik dacht dat dat er wel wat mee te maken zou kunnen hebben. Ik vraag er vanmiddag in ieder geval ook nog wel even naar :).
  maandag 3 september 2018 @ 09:31:04 #104
319308 Tink89
To live is to dance
pi_181657716
Helsinki, het kan carpaal tunnel syndroom zijn, bekend zwangerschapskwaaltje... Zeker als je vocht vasthoudt.

En het hele lakentjesgebeuren vind ik ook maar ingewikkeld. Wij hebben vooralsnog drie moltons, drie katoenen hoeslakentjes, een deken en drie witte ledikantlakentjes. En dan is manlief nog een merinowollen deken aan het haken.

Voor in de wandelwagen hebben we een wieghoeslakentje en een paar wat kleinere dekentjes van m'n moeder gekregen. En voor in de maxi cosi een voetenzak waar de riempjes doorheen kunnen.

Zo, en nu ga ik beginnen aan een babymutsje breien. Gisteren was wat drukker dan goed voor me was, dus vandaag kom ik de bank niet af. Even bijkomen.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_181662357
Zo, goedgekeurd bij de vk. Baby ligt blijkbaar goed diep. ^O^ Mijn uithoudingsvermogen valt me wel steeds meer tegen nu, moet van het minste of geringste een half uur uithijgen. :')
  maandag 3 september 2018 @ 14:25:44 #106
342418 VKV
Plausibel
pi_181662892
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2018 14:00 schreef lunapuella het volgende:
Zo, goedgekeurd bij de vk. Baby ligt blijkbaar goed diep. ^O^ Mijn uithoudingsvermogen valt me wel steeds meer tegen nu, moet van het minste of geringste een half uur uithijgen. :')
Fijn dat ie er al goed voor ligt!

Uithoudingsvermogen, wat is dat? Ik vraag me inmiddels af of m'n conditie wel toereikend is voor een bevalling :P

Ben blij als ik over een tijdje weer normaal kan wandelen, dat mis ik nog het meeste. Nu wisselen na een paar stappen gevoelens als "ik moet plassen", "volgens mij valt de baby er zo uit" en "ik ben kapot!" elkaar af :')

Ohja, volgens mij nemen de hormonen in mijn lijf per dag exponentieel toe. Net een kort bevallingsfilmpje gekeken en keihard janken :@
pi_181663655
Tip van flip trouwens, ik had in de winter onze baby gewoon lekker in de voetenzak in de wandelwagen bak liggen, stuk makkelijker dan dat gefrot met die dekentjes ^O^. En bij veel wandelwagenmatrasjes lukt het ook wel om er een aankleedkussenhoes omheen te doen ipv er speciale (en dure..) hoeslakentjes voor te moeten aanschaffen.

Haha VKV mooi en heel treffend omschreven! :P. +1 op jankbuien trouwens, tranendal bij filmpje van ontmoeting ouder kindje met verse baby. Waarom kijk ik die videos ook :’).

Ik begin het wachten nu een beetje beu te worden omdat ik niet zoveel meer te doen heb om af te strepen, en word zo steeds zenuwachtiger voor de bevalling (ik weet ineens weer best goed hoeveel pijn die rugweeën deden en m’n conditie is echt ruk nu tov die 1e keer :X) dus ik heb zoiets van kom nu maar gewoon dan ben ik er vanaf :P.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_181664820
Ik heb voor in de wagen twee gebreide soort van slaapzakjes. En om de matrasjes doe ik denk ik gewoon aankleedkussenhoezen.

Voor beddengoed moet ik verder ooo nog op pad. Pff lijstje met wat nog te kopen wordt steeds langer haha! Komt goed in mn verlof!

Vanmorgen op de fiets naar een vriendin geweest, bij elk hobbeltje kwam er aardig commentaar vanuit mn buik haha!
pi_181664960
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2018 14:25 schreef VKV het volgende:

[..]

Ben blij als ik over een tijdje weer normaal kan wandelen, dat mis ik nog het meeste. Nu wisselen na een paar stappen gevoelens als "ik moet plassen", "volgens mij valt de baby er zo uit" en "ik ben kapot!" elkaar af :')

Hahaha dit ja :') bowlingbal tussen de benen gevoel.

Luna, Fijn dat hij al startklaar ligt!

Mijn dagje gaat nog verrassend snel! Vanochtend lekker aangerommeld in huis en dingen geregeld, na de lunch even geslapen en daarna mijn opa en oma op bezoek gehad O+ Die kijken er ook naar uit om overgrootouders te worden, zo schattig. En straks komt manlief al weer thuis en vanavond zwemmen met een vriendin. Ik mag niet klagen ;)

Morgenochtend een hele ochtend in het ZH. Eerst naar de anesthesist, daarna een echo en naar de vlos. Ben benieuwd of ik daarna nog een keer moet komen voor een check of dat de eerstvolgende keer bij de bevalling zal zijn :)
  maandag 3 september 2018 @ 17:04:29 #110
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181665916
Hier ook weer een sticker! *O*. Baarmoedermond is wat zachter maar de boel moet nog naar voren komen. Dus nog niet aan het bevallen :P.
pi_181667172
Hoera voor de weekwissels en stickers *O*

Ik heb nu voor wieg/co-sleeper:
1 passend hoeslaken en 2 ledikant hoeslakens die met lakenspanners er vast omheen passen en 2 ledikant lakentjes. En een aantal fleeche dekentjes en omslagdoeken. Als het niet genoeg is, koop ik wel bij. Eerst maar eens zien hoe het loopt.

Voor de kinderwagen bak heb ik dan 1 molton en hoeslaken die ik niet om het matras van de wieg heen krijg :+ en aankleedhoezen heb ik ook er 3 van ofzo en een (grote) hydrofiel kan je er ook nov omheen vouwen toch? O-)

Gelukt met het babymutsje Tink? Wat schattig dat jouw man breidt O+

Fijn van je dag Peace!

Ik ben ook weer goed gekeurd vandaag. Baarmoedermond is al wat zachter en heb 2 cm ontsluiting al, dus die is al in de pocket :7 Uiterste houdbaarheidsdatum meegehad, was even slikken (en huilen), maar gezien mijn medische status het beste.

En nu ga ik lekker uiteten met man *;
pi_181667246
Hier nog altijd misselijk :W
Donderdagochtend de eerste echo, man wat ben ik zenuwachtig!
  maandag 3 september 2018 @ 20:03:35 #113
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_181669587
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2018 18:23 schreef Flav het volgende:
Hier nog altijd misselijk :W
Donderdagochtend de eerste echo, man wat ben ik zenuwachtig!
Misselijkboks :W Maar nu vakantie, toch? Spannend die eerste echo! Was dit nou de termijnecho of een vroege echo?

Ik heb hier de positiebroeken van zolder gehaald :X Mijn buik was nog wat slap waardoor de meeste broeken al wat strak zaten, maar nu pas ik dus nog maar in één broek.. Met 9 weken... :N
Ben ook extreem verkouden en hoest m'n longen uit m'n lijf. En dreumes is ziekig dus niemand sliep vannacht in huize stroopwafel. Man, dan voel je die hormonen wel extra zeg.. Pfff.. Hopelijk snel beter.
pi_181669933
Oh Stroop, ziekte (zelf of huisgenoten) en zwanger is zo'n rotcombi! Sterkte :* Ik had in februari de combinatie van misselijkheid/spugen en de griepgolf die door het huis waarde, dat was ook echt niet leuk.
  maandag 3 september 2018 @ 21:38:21 #115
456899 VenusFlyTrap
vind alles leuk
pi_181671806
Griep en zwanger lijkt me zwaar klote! Beterschap!

Helsinki bedankt voor de tip! Heb je ook een naam van het ledikantje? Nog niet helemaal thuis in de Ikea baby spullen.

Ik haal na mijn werk het moeders voor moeders krat op (bij mijn schoonouders ivm het niet hebben van een tuin) had de koerier hem op zijn zijkant neergezet. Dus de vloeistof is er een beetje uit gedrupt. Heel handig dat ze lek-dicht zijn not. Morgen ff bellen of het wel nut heeft om mijn bijdrage te doen.

Zwanger en uithoudingsvermogen gaan echt niet samen. Vorig jaar een halve marathon gelopen en dit jaar ivm een knie blessure veel gefietst. Nu ben ik al buiten adem als ik de trap op loop.
Ik tennis nu 1u per week, vroeger sportte ik 5-10 uur. Zodra ik weer energie heb ga ik weer fietsen en zeker ook zwemmen. Hopelijk nog tijdens de zwangerschap
pi_181677404
Vft Volgens mijn de meeste Ikea ledikantjes Wel. Even controleren of je een van de zijkanten eraf kan halen en of het dan nog stevig zou staan, kon bij ons ledikant van 27 jaar oud ook :) (dus dat het ledikantje niet op de zijkanten leunt, als het ware) tegen het bed aan geschoven, frame vastgezet met spanbanden en matras er weer op.

Prima cosleeper zo en ze hoeven niet meer te wennen aan slapen in een groot ledikant omdat ze dat al vanaf het begin af aan gewend zijn :P ^O^
pi_181677612
Google ‘s op ikea gulliver co sleeper oid ;). Het is iig de gulliver.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
  dinsdag 4 september 2018 @ 09:02:33 #118
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181678287
Die bedoelde ik inderdaad!

Beterschap stroopwafel :*.
  dinsdag 4 september 2018 @ 09:52:56 #119
319308 Tink89
To live is to dance
pi_181678846
Het mutsje is op zich gelukt, maar ik heb blijkbaar nogal strak gebreid, want het past echt nooit op een babyhoofdje. Ukkies knuffels hebben dus ook vast een muts en ik ga opnieuw beginnen in een maatje of twee groter. En dan ook een bijpassend vestje maken, zo rustgevend, breien. Ik voel me nuttig zonder harde buiken :D manlief haakt trouwens, dat kan ik dan weer niet.

Beterschap voor de zieken! Da's idd een rotte combi. En fuchs (waar autocorrect steeds fuck van maakt _O- ) ik kan me voorstellen dat zo'n uiterste datum confronterend is. Je weet wel dat het beter is zo, maar toch....

Ik droomde vannacht dat ukkie veel te vroeg geboren werd en ik helemaal niks klaar had. Geen vluchttas, geen babykleertjes, geen lakentjes, niks. En dus heb ik nu heel erg de neiging om die dingen te gaan regelen, maar de nieuwe wasmachine is er nog niet, dus ik kan niet wassen -O-
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  dinsdag 4 september 2018 @ 10:45:48 #120
456899 VenusFlyTrap
vind alles leuk
pi_181679806
Dames bedankt voor de tips, ik ga zoeken.

Tink, wat een nare droom!
Lijkt me een hele leuke afleiding om te breien.
pi_181680260
Conditie, wat is dat? _O- zodra het weer mag en kan na de bevalling ga ik wel weer lekker sporten. Ik ben nu af en toe echt een bejaarde haha.

Tink wat leuk dat je aan het breien bent en je man aan het haken. Ik kan alleen sjaals breien, en haken kan ik ook al niet haha.

Venus, wij hebben het gulliver ledikant ook staan als co sleeper. Ben er nu al super blij mee!

Hier lekker aan het niksen. Even van genieten dat kaylee weer naar school is. De baby's trappelen er intussen vrolijk op los!
pi_181680658
quote:
1s.gif Op maandag 3 september 2018 20:03 schreef Stroopwafelmeisje het volgende:

[..]

Misselijkboks :W Maar nu vakantie, toch? Spannend die eerste echo! Was dit nou de termijnecho of een vroege echo?

Ik heb hier de positiebroeken van zolder gehaald :X Mijn buik was nog wat slap waardoor de meeste broeken al wat strak zaten, maar nu pas ik dus nog maar in één broek.. Met 9 weken... :N
Ben ook extreem verkouden en hoest m'n longen uit m'n lijf. En dreumes is ziekig dus niemand sliep vannacht in huize stroopwafel. Man, dan voel je die hormonen wel extra zeg.. Pfff.. Hopelijk snel beter.
Gelukkig vakantie ja *O*
Vroege echo, over 2 weken de termijnecho.

Hier ook weer opnieuw positiebroeken besteld, vorige zijn gesneuveld haha.
Hopelijk komen ze vandaag want dat elastiekje zit ook niet meer lekker, eigenlijk al vanaf 4 weken }:|
pi_181681494
:* voor de misselijke meiden en de onzekere periode. Ik duim voor je donderdagochtend Flav! En fijne vakantie.

Beterschap Stroop. Griep sucks, zeker als je zwanger bent. Ik had t met 12 weken en herstel duurde echt lang (ben heel lang moe geweest) en dan had ik nog niet eens een ander kind rondlopen.

Mijn conditie was al niet heel goed, dus ben daardoor niet echt beperkt. Mn lijf gaat meer protesteren onder het gewicht nu en last van heup, rug en voet.

Dat is geen leuke droom Tink. Ik dacht op die termijn altijd maar dat je dan nlg een poosje in het ziekenhuis bent en er dus geen noodzaak is voor de spullen in huis te hebben. Wanneer komt je wasmachine? O en je mutsje _O-

Lekker aapie, geniet ervan!
pi_181682865
Brrr ik heb zo mijn eerste vroege echo! Dan kan het baby nummer 4 zijn, dat afwachten went nooit 🙄
pi_181682932
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 september 2018 14:10 schreef Kleurdoos het volgende:
Brrr ik heb zo mijn eerste vroege echo! Dan kan het baby nummer 4 zijn, dat afwachten went nooit 🙄
Ohh! Vandaag! :o Spannend, ik duim!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')