abonnement Unibet Coolblue
pi_181502460
Beste dames en heren, ik zit met een vraag.

Ik kwam deze powerbank tegen:

https://afbeeldinguploaden.nl/image/EWxHIoIW

Ik wil graag een mini powerbank welke je in je portemonnee kan stoppen, vrij plat zodat je het niet merkt, welke je mobiel even snel in 10 minuten 10-15% batterij geeft.

Daarvoor dient - meen ik - de output 1.5A of 2A te zijn, wat in de buurt komt van fast charging(anders duurt het half uur voordat je 10% heb). Echter nu al met diverse leveranciers gepraat of het mogelijk is maar elk geeft weer een ander verhaal. De één zegt dat de powerbank snel oververhit zal raken, de andere zegt dat het wel lukt - tegen een meerprijs uiteraard, en weer een andere zegt dat dat niet mogelijk is.

Mijn vraag is dus of het überhaupt wel kan wat ik wil. Dus een hoge output van 1.5-2A met een lage batterijcapaciteit(600-1000Mah). De leveranciers gebruiken hiervoor als het goed is li ion batterijen.

Als iemand mij kan vertellen waar ik op moet letten/naar kijken e.d. hoor ik het graag!

Kevin
  maandag 27 augustus 2018 @ 20:49:03 #2
169715 Mano_
Manomanoman..
pi_181505097
Een accu in je portemonnee doen lijkt me niet handig, ofwel omdat het ding te kwetsbaar is en binnen de kortste keren je letterlijk op de blaren zal zitten, ofwel omdat zo'n stugge behuizing niet bepaald comfortabel is in je kontzak.

Dat ontwerpfoutje van Samsung bij een Note-model is een goed voorbeeld van hoe kwetsbaar die dingen kunnen zijn. Niet genoeg ruimte om uit te zetten bij hogere temperaturen zorgde voor brandgevaar en een wereldwijde ban op die dingen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')