Gebakken aardappelen, yum!quote:Op zondag 26 augustus 2018 14:48 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ik wil jou avondeten
Wij eten broccoli, gebakken aardappelen en een stuk zalm
Hoe het vergeten van een letter je aardig bedoelde berichtje compleet creepy kan maken.quote:Op zondag 26 augustus 2018 14:48 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik wil jou avondeten
Wij eten broccoli, gebakken aardappelen en een stuk zalm
quote:Op zondag 26 augustus 2018 17:37 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Hoe het vergeten van een letter je aardig bedoelde berichtje compleet creepy kan maken.
Ziet er goed uit gast.quote:
Inderdaadquote:Op zondag 26 augustus 2018 17:37 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Hoe het vergeten van een letter je aardig bedoelde berichtje compleet creepy kan maken.
Doet ut niet.quote:
Nu moet ik weer denken aan iets dat ik op vakantie at: een reuzenrösti (echt wel 20 cm doorsnee ) met Zürichger geschnetzeltes. Oh wat was dat lekkerquote:Op zondag 26 augustus 2018 18:01 schreef Myraela het volgende:
Aardappelpannenkoekjes met champignonsaus.
Ja die heb ook wel eens gegeten in Zwitserland. Die is geweldig!!! Proberen na te maken thuis, maar dat lukt je niet.quote:Op maandag 27 augustus 2018 16:42 schreef MaLo het volgende:
[..]
Nu moet ik weer denken aan iets dat ik op vakantie at: een reuzenrösti (echt wel 20 cm doorsnee ) met Zürichger geschnetzeltes. Oh wat was dat lekker
* noteert om hier een recept van op te zoeken om een keer zelf te maken
Vanavond eten we pasta-ovenschotel met tomatengehaktsaus, bechamelsaus en mozzarella.
quote:Op maandag 27 augustus 2018 19:45 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Van mijn moeder gekregen. Zelf kan ik geen pasta maken.
En wat moet dat in dit topic?quote:Op maandag 27 augustus 2018 19:47 schreef houdjemond het volgende:
Ik heb zo'n bak Unox Good Pasta Carbonara eens gekregen. Kokend water erbij en klaar.
Denk ach, zo vies kan het niet zijn.. bij deze een waarschuwing in het kader van de algemene gezondheid; koop/eet dit niet
Het was heerlijk. Ze zegt altijd dat ik eens bij haar langs moet komen om te kijken hoe ze het maakt maar ik drink vaak liever een biertje. Ik ga sowieso eens proberen zelf pasta te maken.quote:
"Wat eten en drinken we vandaag"?quote:
Je kan ook een biertje drinken en ondertussen kijken hoe ze het maakt.quote:Op maandag 27 augustus 2018 19:50 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Het was heerlijk. Ze zegt altijd dat ik eens bij haar langs moet komen om te kijken hoe ze het maakt maar ik drink vaak liever een biertje. Ik ga sowieso eens proberen zelf pasta te maken.
Van Soury kan ik het hebben gelukkigquote:Op maandag 27 augustus 2018 19:51 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Zo, er vliegt er hier ff één met gestrekt been in.
Ik eet een hamburger op brood.quote:Op maandag 27 augustus 2018 19:52 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Van Soury kan ik het hebben gelukkig
En van mij? Of heb ik dat krediet niet opgebouwd omdat ik hier slechts sporadisch aanwezig ben?quote:Op maandag 27 augustus 2018 19:52 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Van Soury kan ik het hebben gelukkig
Dat kleine (vieze) bakje was toch niet je avondeten he?quote:Op maandag 27 augustus 2018 19:47 schreef houdjemond het volgende:
Ik heb zo'n bak Unox Good Pasta Carbonara eens gekregen. Kokend water erbij en klaar.
Denk ach, zo vies kan het niet zijn.. bij deze een waarschuwing in het kader van de algemene gezondheid; koop/eet dit niet
En wat moet dat... Eet smakelijk!quote:
Daar komen we vanzelf achter !quote:Op maandag 27 augustus 2018 19:56 schreef Mariocash het volgende:
[..]
En van mij? Of heb ik dat krediet niet opgebouwd omdat ik hier slechts sporadisch aanwezig ben?
Om het ontopic te houden: ik drink nog steeds rode wijn.
Proost!quote:Op maandag 27 augustus 2018 19:56 schreef Mariocash het volgende:
[..]
En van mij? Of heb ik dat krediet niet opgebouwd omdat ik hier slechts sporadisch aanwezig ben?
Om het ontopic te houden: ik drink nog steeds rode wijn.
quote:Op maandag 27 augustus 2018 20:14 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Jij ook. Ik ga er maar vanuit dat jij jezelf ook een drankje hebt ingeschonken.
Mietquote:Op maandag 27 augustus 2018 23:28 schreef SoS87 het volgende:
Amateur. Ik nam mijn eerste biertje vijf minuten voordat ik wakker werd.
Ik vul zo nog 2 grote pitas met shoarma, sla, tomaat en knoflooksaus.
Zou het eerste nemen.quote:Op dinsdag 28 augustus 2018 12:37 schreef chaoticinternetnerd het volgende:
Ik ga straks lunchen en ik twijfel tussen bruschettaplankje en een broodje zalm
quote:Op dinsdag 28 augustus 2018 14:06 schreef uniekhoorn het volgende:
Zelgemaakte tomatencremesoep met veel verse basilicum
oeh lekker! van verse tomaten of uit blik?quote:Op dinsdag 28 augustus 2018 14:06 schreef uniekhoorn het volgende:
Zelgemaakte tomatencremesoep met veel verse basilicum
Uit blik is gezonderquote:Op dinsdag 28 augustus 2018 15:27 schreef kipje1234 het volgende:
[..]
oeh lekker! van verse tomaten of uit blik?
Normaal uit blik maar nu verse.. Had nog een paar kilo gele tomatenquote:Op dinsdag 28 augustus 2018 15:27 schreef kipje1234 het volgende:
[..]
oeh lekker! van verse tomaten of uit blik?
Ik krijg zure oprispingen alleen als ik recept al leesquote:Op dinsdag 28 augustus 2018 17:28 schreef golfer het volgende:
Straks deze paella volgens recept van Gordon Ramsay, aangevuld met grote gamba's.
[ afbeelding ]
Zie ik daar nou Hela curry?quote:Op maandag 27 augustus 2018 19:45 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Van mijn moeder gekregen. Zelf kan ik geen pasta maken.
Ja. Dat had ik er zelf doorheen gegooid.quote:Op dinsdag 28 augustus 2018 21:22 schreef foodlover het volgende:
[..]
Zie ik daar nou Hela curry?
Bij de pasta?
quote:Op dinsdag 28 augustus 2018 21:23 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Ja. Dat had ik er zelf doorheen gegooid.
Ik als ik jou ergens zie posten.quote:Op dinsdag 28 augustus 2018 20:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik krijg zure oprispingen alleen als ik recept al lees
Het werd het bruschettaplankje iddquote:Op dinsdag 28 augustus 2018 12:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zou het eerste nemen.
Maar ik hou dan ook niet van plakjes gerookte zalm.
kijk even op AH site . Staan eenvoudige recepten met goede uitlegquote:Op maandag 27 augustus 2018 19:45 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Van mijn moeder gekregen. Zelf kan ik geen pasta maken.
https://www.seasonwithlove.nl/pasta-met-zalm-en-boursin/quote:Op woensdag 29 augustus 2018 01:32 schreef Ole het volgende:
[..]
kijk even op AH site . Staan eenvoudige recepten met goede uitleg
Das wel een recept voor de gevorderde kok hoor.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 01:43 schreef Ole het volgende:
[..]
https://www.seasonwithlove.nl/pasta-met-zalm-en-boursin/
deze is heel makkelijk maar erg lekker!
Wat een straf Lekker hoor!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 06:52 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Wentelteefjes gebakken als ontbijt, want gister mijn brood voor de lunch op aanrecht laten liggen
het smaakte toch anders dan vroeger ik geloof dat ik ook de korstjes eraf had moeten halenquote:Op woensdag 29 augustus 2018 07:04 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Wat een straf Lekker hoor!
Lekkerquote:Op dinsdag 28 augustus 2018 13:10 schreef MaLo het volgende:
Twee bruine boterhammen met kaas.
#kaaskop
Ok, ik weet dat dit lekker is maar het ziet er echt niet uit.quote:
Detailsquote:Op woensdag 29 augustus 2018 17:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ok, ik weet dat dit lekker is maar het ziet er echt niet uit.
Deze zojuist vast gemaakt,quote:Op woensdag 29 augustus 2018 14:36 schreef realAIVD het volgende:
En los daarvan ook een stel visballetjes met zoet-zure saus
Hollanders vinden die niet lekker.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 17:35 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Deze zojuist vast gemaakt,
losjes gebaseerd op dit recept: https://rasamalaysia.com/recipe-sweet-and-sour-fish-balls/2/
Dodo fish balls (Amazing Oriental), ontdooit en gebakken in wat olijfolie,
daarna door een mengsel van ketchup, sriracha en suiker gehaald.
Niemand heeft me ooit verteld hoe lekker die visballetjes zijn! Super veerkrachtig, heerlijk, niet vissig, gewoon ontzettend lekker.
Ik durf het hardop te zeggen: 10X lekkerder dan een schaaltje bitterballen!
Serieus? Want ze zijn mijn nieuwe lievelings, dat weet ik wel!!!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 17:40 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hollanders vinden die niet lekker.
Tsssssssk!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 17:40 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hollanders vinden die niet lekker.
Serieus. Die houden niet van de structuur. Vinden het nep smaken.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 17:46 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Serieus? Want ze zijn mijn nieuwe lievelings, dat weet ik wel!!!
Ik heb gerookte heilbot geproefd en ik vond het heerlijk!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 19:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gestoomde vis op Kantonese wijze
Normaal maak ik dit met dorade of zeebaars. Nu met heilbot. Geen groot succes. Dorade en zeebaars vind ik lekkerder.
Laatst hadden we ook heilbot, ik weet niet meer hoe klaar gemaakt, maar vond het toen ook maar zozo en dacht dat het gestoomd misschien beter tot zijn recht komt. Niet dus.
Oh ja, dat heb ik ook wel eens gegeten. Was inderdaad lekker.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 20:45 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Ik heb gerookte heilbot geproefd en ik vond het heerlijk!
LOL! Ooit was ik op een feest en niemand at die gerookte heilbot. Wij wel!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 20:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh ja, dat heb ik ook wel eens gegeten. Was inderdaad lekker.
Het gerecht ziet er anders voortreffelijk uit.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 19:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gestoomde vis op Kantonese wijze
Normaal maak ik dit met dorade of zeebaars. Nu met heilbot. Geen groot succes. Dorade en zeebaars vind ik lekkerder.
Laatst hadden we ook heilbot, ik weet niet meer hoe klaar gemaakt, maar vond het toen ook maar zozo en dacht dat het gestoomd misschien beter tot zijn recht komt. Niet dus.
Bij Robin ziet zelfs een bord stront er nog smakelijk uitquote:Op woensdag 29 augustus 2018 22:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Het gerecht ziet er anders voortreffelijk uit.
Oeh lekker... op melbatoastjes of vooral in een kiploempia uit de oven geproptquote:Op woensdag 29 augustus 2018 22:49 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Bij Robin ziet zelfs een bord stront er nog smakelijk uit
Ontopic, guilty pleasure: Mora kipsate uit zo’n bakje uit de vriezer
Toch wel die pittige?quote:Op woensdag 29 augustus 2018 22:49 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontopic, guilty pleasure: Mora kipsate uit zo’n bakje uit de vriezer
Yupquote:
Hm, ik weet niet. Volgens mij bedoel je het aardig, maar het klinkt onaardig.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 22:49 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Bij Robin ziet zelfs een bord stront er nog smakelijk uit
Juist een compliment voor sowieso fotografie-kunsten en laat ik het anders zeggen: zelfs een bord met rendang (:9) oid ziet er bij jou goed uit op fotoquote:Op woensdag 29 augustus 2018 23:28 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hm, ik weet niet. Volgens mij bedoel je het aardig, maar het klinkt onaardig.
Alsof ik dagelijks stront fotografeer of zo.
Of gewoon alleen "Dank je!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 23:44 schreef RobinOok het volgende:
Ja, sorry, weet ik ook wel!
Maar toch.
Nou ja, ik had beter niks kunnen zeggen. Of gewoon alleen "Dank je!! "
quote:Op woensdag 29 augustus 2018 23:44 schreef RobinOok het volgende:
Ja, sorry, weet ik ook wel!
Maar toch.
Nou ja, ik had beter niks kunnen zeggen. Of gewoon alleen "Dank je!! "
Ooooh, dat klinkt cool! En dan ook daar feedback geven?quote:Op donderdag 30 augustus 2018 07:32 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Mijn bedoeling is btw dat ik na mijn vakanties minimaal 1x per week van jouw site een recept ga maken
Goed plan jaquote:Op donderdag 30 augustus 2018 07:42 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ooooh, dat klinkt cool! En dan ook daar feedback geven?
Ben je ziek?quote:Op woensdag 29 augustus 2018 20:41 schreef krakkemieke het volgende:
Pannekoek. zodat ik niet hoef te kauwen.
Lekker vissig dagjequote:Op donderdag 30 augustus 2018 19:24 schreef mascara-klodder het volgende:
Na het ontbijt om een uur of 11 een broodje Unox vd Jumbo, daarna gebakken mosselen met ravigottesaus vd markt om 13.00 uur.
Later thuis een haring vd markt meegenomen.
Nu vers stokbrood met oa gerookte zalm, warm gerookte makreel en roomkaas
Vis Heerlijk!quote:Op donderdag 30 augustus 2018 19:24 schreef mascara-klodder het volgende:
Na het ontbijt om een uur of 11 een broodje Unox vd Jumbo, daarna gebakken mosselen met ravigottesaus vd markt om 13.00 uur.
Later thuis een haring vd markt meegenomen.
Nu vers stokbrood met oa gerookte zalm, warm gerookte makreel en roomkaas
hoe krijg je pannenkoek weg zonder te kauwen dan?quote:Op woensdag 29 augustus 2018 20:41 schreef krakkemieke het volgende:
Pannekoek. zodat ik niet hoef te kauwen.
Wasda?quote:Op vrijdag 31 augustus 2018 11:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmorgen thee en tros druiven.
Vanmiddag B.O.S.S. meal
quote:
Yep! Met friet en garlic buttermilk mayoquote:Op vrijdag 31 augustus 2018 14:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
"B.O.S.S.
Alleen voor échte bazen
Ga voor de B.O.S.S. en geniet van heerlijke Original Recipe Filet, Texan BBQ sauce, Pepermayonaise, vers gesnipperde uitjes, frisse ijsbergsla en als finishing touch de Monterey Jack Cheese."
En dan een meal, dus zal wel met friet en alles zijn.
In één x doorslikken.quote:Op vrijdag 31 augustus 2018 11:25 schreef kipje1234 het volgende:
[..]
hoe krijg je pannenkoek weg zonder te kauwen dan?
OT: meloen en een paar dropjes
Klinkt goed hoor! Extra knoflook weer denkquote:
Was het ook... en natuurlijk bijbesteld een schaaltje knoflook en sambal olie.quote:Op vrijdag 31 augustus 2018 23:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klinkt goed hoor! Extra knoflook weer denk
Ik heb nu tuc salt & pepper en limo.
Nicequote:Op vrijdag 31 augustus 2018 23:46 schreef emmyemmy2 het volgende:
Net kilo pulled beef gemaakt. Je moet iets op vrijdagavond
Paar stukjes van gesnoept
Deel van bief gaat morgen op nacho's, de rest in de vriezer
Gems? Een gierst gevoerde?quote:Op zaterdag 1 september 2018 17:35 schreef golfer het volgende:
Straks: gebakken kabeljauwhaas en gegrilde little gems.
Oh, kropromanesco met een hipster naamquote:
Volgens mij betekent gem allang het hart van een krop sla?quote:
Krakkemieke, dit is de slowchat nietquote:Op zaterdag 1 september 2018 20:11 schreef krakkemieke het volgende:
Ik was vandaag op het jaarlijkse cultureel festival, namens de woensdag club.
We verkochten spullen, zodat we leuke dingen kunnen doen met elkaar. Ik heb ervan geleerd dat ik dingen kan verkopen. Helemaal nieuw! en erg leuk!
Waar is de slowchat dan?quote:Op zaterdag 1 september 2018 20:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Krakkemieke, dit is de slowchat niet
Dat is verkeerd! Hij reageerd niet!quote:Op zaterdag 1 september 2018 20:35 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
CUL / [CUL SC] Fiets doet niets
Boven het reactieveld hieronder kan je zien dat dit topic Wat eten we vandaag? heet. Als iemand niet op je reageert is diegene misschien iets anders aan het doen.quote:Op zaterdag 1 september 2018 20:40 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Dat is verkeerd! Hij reageerd niet!
Ja, dat begrijp ik.quote:Op zaterdag 1 september 2018 20:43 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Boven het reactieveld hieronder kan je zien dat dit topic Wat eten we vandaag? heet. Als iemand niet op je reageert is diegene misschien iets anders aan het doen.
Lekker.quote:Op zaterdag 1 september 2018 20:45 schreef wollah het volgende:
Net kapsalon besteld over 30 minuten lekker kanen
Hell yeah!!quote:Op zaterdag 1 september 2018 21:19 schreef foodlover het volgende:
Biefstukje, champignons, stokbrood om te dippen in het braadvet. Zelfgemaakte peperroomsaus, Buttergemüse, aardappeltjes uit de oven met iets gerookt paprikapoeder erdoor, komkommersla. Erbij een flesje Valpolicella. Wat mij betreft een feestmaal.
Eens! Ik vind die van de VS ook niet lekker en die van AH welquote:Op zondag 2 september 2018 10:52 schreef Sigaartje het volgende:
Om een klein beetje bij te dragen aan een wat betere wereld eet ik een paar dagen per week vleesloos.
Gisteravond weer vegetarische hamburgers met sla ui en komkommer in een volkorenbroodje. Normaal heb ik die van het AH - merk, die zijn gewoon lekker.
Maar uitverkocht, dus dit keer van de Vegetarische Slager. Mooie verpakking maar wat een tegenvaller. De hamburgers zien er uit als een ronde stoeptegel. De smaak: het neppe straalde er van af. Het proefde alsof ze met nepmiddeltjes de smaak in de buurt wilden helpen. Ik vond er niks aan.
Maak ze dan niet!
Had ik niet verwacht van zo’n merk.
Haaienvinnensoepquote:Op zondag 2 september 2018 19:15 schreef uniekhoorn het volgende:
Haaienvinnensoep. Tjaptjoy en Peking eend
Zit geen haai in.quote:
Wel dus.quote:
Een FOK!sabbatical.quote:Op zondag 2 september 2018 22:15 schreef Ruislip het volgende:
Waar is die gast gebleven die altijd sigaren rookte en op maandagmiddag 12 uur aan de champagne met kreeft zat? Ik mis hem
Weet dat het in NL van kippenvellen gemaakt wordt. De prijs is ook gelijk aan kippensoep (3-4 euro). Zouden er echt (een heel kleine hoeveelheid) haaienvinnen inzitten dan was de soep al rond de 15 euro geweest.quote:Op maandag 3 september 2018 01:00 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Wel dus.
https://www.dierbewustlev(...)sen/haaievinnensoep/
Begrijp me goed, ik ben geen activist, en ook geen vega(nist). Maar kennelijk wordt het nog steeds van die beesten gemaakt.
.quote:Op maandag 3 september 2018 00:25 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Zit geen haai in.
Maar het was allemaal erg lekker
quote:Op maandag 3 september 2018 13:05 schreef JaafkeJunior het volgende:
Danone Hüttenkwark
WAT FUCKING GOOR!!
al het nou een zelfgemaakt biertje was.. en dan was het knap...quote:Op maandag 3 september 2018 16:07 schreef SoS87 het volgende:
Zelfgemaakte falafel. Als snack bij een biertje later.
Ben je vegatirisch?quote:Op maandag 3 september 2018 18:30 schreef _Hestia_ het volgende:
Pastasalade met komkommer, rode tomaat, rode en oranje cherrytomaat, gele paprika, bosui, mais, vruchtencocktail, walnoten en een sausje van Remia mayolijn en chilisaus
Ik ben vegetariër daarom viel het me opquote:Op maandag 3 september 2018 18:34 schreef _Hestia_ het volgende:
[..]
Ik ben vegetariër en eet vegetarisch (en overwegend veganistisch al)
[ afbeelding ]
Oke Had mn tekst gekopieerd uit een vega-groep, vandaar dat die mayolijn er ook zo expliciet bij stond haha.quote:Op maandag 3 september 2018 18:39 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik ben vegetariër daarom viel het me op
aha... zie je wel...quote:Op maandag 3 september 2018 18:42 schreef _Hestia_ het volgende:
[..]
Oke Had mn tekst gekopieerd uit een vega-groep, vandaar dat die mayolijn er ook zo expliciet bij stond haha.
Ik had het gister al gemaakt en ook gegeten, dus hoefde nu alleen maar het bakje met de rest uit de koelkast te pakkenquote:Op maandag 3 september 2018 18:46 schreef FANN het volgende:
[..]
aha... zie je wel...
ik doe het zelf niet zo ingewikkeld
Ik heb snijbonen gegeten en gebakken aardappeltjes en één of ander sausje
dus was niks sjieks, maar best lekker
als het maar lekker is....quote:Op maandag 3 september 2018 18:52 schreef _Hestia_ het volgende:
[..]
ik had pas ook een rijstprutje met alleen rijst, koude mais en kidneybonen met chilisaus
en dan wil ik bij jou etenquote:Op maandag 3 september 2018 20:03 schreef realAIVD het volgende:
Pandanrijst, roergebakken witte kool met een gochujang sausje, zwarte bonen fritters en Koreaanse radijs/lente-ui salade
[ afbeelding ]
Ik ben geen vegetariër, maar het zou niet veel moeite kosten ;-)
mooi zo en wie weet...quote:Op maandag 3 september 2018 20:17 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ok, 't was best lekker...en je bent welkom hoor
Ik heb er nog wat ui doorheen gedaan, ben gek op ui.quote:Op maandag 3 september 2018 19:37 schreef Sigaartje het volgende:
Bakje macaroni van de slager voor een paar euro.
Ik ga het zo uittesten. Ben benieuwd.
[ afbeelding ]
De vegetarische braadworst van de Vegetarische slager vond ik erg goed. Bijna niet van echt te onderscheiden.quote:Op maandag 3 september 2018 18:55 schreef FANN het volgende:
[..]
als het maar lekker is....
vegetarische braadworstjes zijn ook lekker
die van Good-Bite die zijn de lekkerste...
Die van de Veg. slager vond ik minder lekkerder dan die van Goodbitequote:Op maandag 3 september 2018 22:55 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
De vegetarische braadworst van de Vegetarische slager vond ik erg goed. Bijna niet van echt te onderscheiden.
De vegetarische gehaktballetjes in satesaus vam Unox vond ik minder. Een keer geprobeerd.
Ja maar meer nog de tjap tjoyquote:Op maandag 3 september 2018 22:51 schreef foodlover het volgende:
Chinees van de overkant want eens in de zoveel tijd trek in babi pangang. Ik moet toch eens zelf babi pangang leren maken, incl rode saus en zelfgemaakte atjar...
Maar echt, hoe kunnen ze dit op de markt brengen? Ziet er uit als yoghurt die ver over datum is en smaakt echt echt ranzigquote:Op maandag 3 september 2018 13:05 schreef JaafkeJunior het volgende:
Danone Hüttenkwark
WAT FUCKING GOOR!!
Die rare natte brokken..alles was vies.quote:Op dinsdag 4 september 2018 00:15 schreef Durmada het volgende:
[..]
Maar echt, hoe kunnen ze dit op de markt brengen? Ziet er uit als yoghurt die ver over datum is en smaakt echt echt ranzig
Lekkerquote:Op dinsdag 4 september 2018 19:28 schreef Bienelientjee het volgende:
Plak gammon, met gebakken ei, patatjes en erwten
Ik heb volgens mij nog nooit pompoen gehad.quote:Op dinsdag 4 september 2018 23:28 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik had als avondeten pompoensoep
Aan je smiley te zien was het niet lekker ....quote:Op dinsdag 4 september 2018 23:28 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik had als avondeten pompoensoep
Alleen een rookworst of at je er nog wat bij?quote:Op woensdag 5 september 2018 07:25 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Gisteravond rookworst van de HEMA gegeten. Nu bak koffie en een glas water.
Witte puntjes, voor de rest niks. Wil niet te veel offtopic gaan maar heb de alcohol gisteravond laten staan, effe goed gegeten en ben nu weer 100 procent helder.quote:Op woensdag 5 september 2018 07:53 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Alleen een rookworst of at je er nog wat bij?
Goed zo. Het kan geen kwaad om af en toe even helder te zijn.quote:Op woensdag 5 september 2018 07:54 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Witte puntjes, voor de rest niks. Wil niet te veel offtopic gaan maar heb de alcohol gisteravond laten staan, effe goed gegeten en ben nu weer 100 procent helder.
quote:Op woensdag 5 september 2018 07:54 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Witte puntjes, voor de rest niks. Wil niet te veel offtopic gaan maar heb de alcohol gisteravond laten staan, effe goed gegeten en ben nu weer 100 procent helder.
quote:
Alvast smakelijkquote:Op woensdag 5 september 2018 16:17 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Ik ga straks garnalenkroketten halen. Bij die vistent maken ze die dingen al 70 jaar zelf, enorm lekker.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |