Ja joh, ga mensen ontmoedigen iets nieuws te leren of om lekker op hun manier te koken...quote:Op zondag 2 september 2018 18:21 schreef vredesdruif het volgende:
Op je 62-tigste nog moeten leren hoe te koken... Gehaktkruiden 'mengen' met een mes. Dacht t niet.
Dit.quote:Op zondag 2 september 2018 18:21 schreef vredesdruif het volgende:
Op je 62-tigste nog moeten leren hoe te koken... Gehaktkruiden 'mengen' met een mes. Dacht t niet.
Ik heb daar een reden voor. Natuurlijk was ik mijn handen voor het koken, maar ik raak het eten aan tijdens het koken alleen als het nodig is. Hygiëne vind ik erg belangrijk.quote:Op zondag 2 september 2018 18:21 schreef vredesdruif het volgende:
Op je 62-tigste nog moeten leren hoe te koken... Gehaktkruiden 'mengen' met een mes. Dacht t niet.
Onzin. De kruiden blijven er gewoon op liggen. Heb ik ook wel eens gedaan. Toen was ik 10 en ik heb het daarna nooit meer gedaan, aangezien ik van fouten leer.quote:Op zondag 2 september 2018 20:05 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik heb daar een reden voor. Natuurlijk was ik mijn handen voor het koken, maar ik raak het eten aan tijdens het koken alleen als het nodig is. Hygiëne vind ik erg belangrijk.
Daarnaast
Met een mes mengen bereik je met de kruiden veel beter alle delen van het gehakt, met kneden lijkt me dat veel minder.
En, hou op over mijn leeftijd, jij bereikt die ook op een moment.
Dit gaat niet over leeftijd, dit gaat over niet willen leren, want het is al HEEL erg goed en zorgvuldig en l-a-n-g-z-a-a-m uitgelegdquote:Op zondag 2 september 2018 20:05 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Met een mes mengen bereik je met de kruiden veel beter alle delen van het gehakt, met kneden lijkt me dat veel minder.
En, hou op over mijn leeftijd, jij bereikt die ook op een moment.
Wat is je probleem?quote:Op zondag 2 september 2018 20:18 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Dit gaat niet over leeftijd, dit gaat over niet willen leren, want het is al HEEL erg goed en zorgvuldig en l-a-n-g-z-a-a-m uitgelegd
en ik doe de quote nog een keer:
Met een mes mengen bereik je met de kruiden veel beter alle delen van het gehakt, met kneden lijkt me dat veel minder.
Dit is zo ongelofelijk vreemd! Vooral aangezien 10 mensen het je in meerdere topics hebben uitgelegd.
Totaal geen probleem om zelf een topic aan te maken hoor, maar doe dat lekker binnenshuis als je geen enkele behoefte hebt om naar andere mensen te luisteren.
Maak je eigen plee scheurkalender, dat is vast ontzettend leuk voor je!
quote:
Dit is een forum. Als hier dingen worden besproken mag er ook kritiek zijn. Als je daar niet tegen kan moet je hier wellicht niet komen.quote:Op zondag 2 september 2018 20:25 schreef Smallish het volgende:
Jezus, wat een zuurpruimengedoe weer. Jongens, ga ergens anders lopen zaniken. Niks anders te doen?
Sigaartje, laat even weten hoe het gaat met De Pizza? Ben serieus benieuwd!
Opbouwende kritiek is prima. Afzeiken is iets anders. Wie de schoen past enzo...quote:Op zondag 2 september 2018 18:21 schreef vredesdruif het volgende:
Op je 62-tigste nog moeten leren hoe te koken... Gehaktkruiden 'mengen' met een mes. Dacht t niet.
Iemand afzeiken om zijn leeftijd heeft niets te maken met een discussiequote:Op zondag 2 september 2018 20:34 schreef vredesdruif het volgende:
[..]
Dit is een forum. Als hier dingen worden besproken mag er ook kritiek zijn. Als je daar niet tegen kan moet je hier wellicht niet komen.
Leeftijd heeft er wel degelijk mee te maken. Hij hamert er steeds op dat ie het van huis uit niet heeft meegekregen. Was ie dan 55 toen ie op zichzelf ging wonen? Dacht t niet.quote:Op zondag 2 september 2018 20:49 schreef Friday12 het volgende:
[..]
Iemand afzeiken om zijn leeftijd heeft niets te maken met een discussie
En zeker geen discussie die in dit topic thuis hoort
Maar wat heeft dat met dit topic te maken? Een beginner is een beginner ongeacht leeftijd toch? Wie weet heeft hij wel iemand die altijd kookte of at hij afhaal/magnetron maaltijden? Maar dat maakt nog steeds niet uit.quote:Op zondag 2 september 2018 20:52 schreef vredesdruif het volgende:
[..]
Leeftijd heeft er wel degelijk mee te maken. Hij hamert er steeds op dat ie het van huis uit niet heeft meegekregen. Was ie dan 55 toen ie op zichzelf ging wonen? Dacht t niet.
Dat bepaal jij? Er zijn mensen die dit soort topics leuk vinden. En niet zitten te wachten op gezanik van lui die kennelijk niets anders te doen hebben dan eindeloos commentaar te leveren.quote:Op zondag 2 september 2018 20:52 schreef vredesdruif het volgende:
[..]
Leeftijd heeft er wel degelijk mee te maken. Hij hamert er steeds op dat ie het van huis uit niet heeft meegekregen. Was ie dan 55 toen ie op zichzelf ging wonen? Dacht t niet.
Ik las 'Nee, Daar is hij weer'. Even mn lensjes schoonmaken brb.quote:
Open je eigen topic-reeks.quote:Op zondag 2 september 2018 21:26 schreef Aluah-Snackbar het volgende:
[..]
Ik las 'Nee, Daar is hij weer'. Even mn lensjes schoonmaken brb.
Ik ben ook benieuwd. Ik kan al wel wijsneuserig vertellen dat het nóg makkelijker kan. Gewoon een lekkere brood en dan beleg wat je wilt. Drinken erbij. Serieus wat is daar mis mee. Zakje aardappelpartjes voor 1.35 met ui/spek of gemarineerd. Een lapje vlees erbij uit de super. Of een tosti. Proteinbar of cupasoup na. easypeasy
Een hoop users (waaronder ik) vinden je topics leuk. Gewoon doorgaan en je niks aantrekken van afzeikersquote:Op zondag 2 september 2018 21:19 schreef Sigaartje het volgende:
Koken is iets persoonlijks. Je bouwt geen brug waar duizenden mensen per dag over heen moeten.
Mijn eten is nog steeds een stuk beter dan een magnetronbak uit de supermarkt heb ik gemerkt.
En of ik dat met een mes doe of met vingers, het smaakt heel goed.
Maar je mag roepen wat je wilt hoor.
Mee eens. Het is duidelijk dat TS geen chef is, en voor veel mensen zal het niet leerzaam zijn, maar het is juist leuk om iemand in zijn ontdekkingstocht bezig te zien. Ik geniet juist van dit soort topics. Sigaartje brengt wat leven in de brouwerij hier.quote:Op zondag 2 september 2018 21:31 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Een hoop users (waaronder ik) vinden je topics leuk. Gewoon doorgaan en je niks aantrekken van afzeikers
Laat gaan, ik vind je topics leuk!quote:Op zondag 2 september 2018 20:05 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik heb daar een reden voor. Natuurlijk was ik mijn handen voor het koken, maar ik raak het eten aan tijdens het koken alleen als het nodig is. Hygiëne vind ik erg belangrijk.
Daarnaast
Met een mes mengen bereik je met de kruiden veel beter alle delen van het gehakt, met kneden lijkt me dat veel minder.
En, hou op over mijn leeftijd, jij bereikt die ook op een moment.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |