Haha ok. Ja het lijkt mij ook, maar volgens Elvi valt het mee..quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:11 schreef Samzz het volgende:
[..]
Ja snap ik. Maar daar had ik nog niet over nagedacht en ik denk van wel.
De harde vragen, jij stelt ze. Als je het weet hoor ik het graag ,quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:16 schreef Samzz het volgende:
En waarom is Griekse yoghurt de ene keer zo dik als kwark en de andere keer waterig als melk ?
Ik vind het raar.quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:17 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
De harde vragen, jij stelt ze. Als je het weet hoor ik het graag ,
Geen idee, welke heb je? Ik heb die emmers van Zaanse Hoeve (light) en heb daar nooit echt last van. Al roer ik wel altijd even in de emmer voordat ik er iets uithaal.quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:16 schreef Samzz het volgende:
En waarom is Griekse yoghurt de ene keer zo dik als kwark en de andere keer waterig als melk ?
Ik ook. Wil ik een keer knoflooksaus maken en dan is het van dat halve water. Super zonde.quote:
Vind het vervelender als er zo'n laagje wei op komt te staan als je het niet ineens opeet.quote:
Zaanse Hoeve. Altijd. Die is wel het meest consistent, maar dan nog. Vorige week had ik een emmer water, deze week staat de lepel er rechtop in.quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:21 schreef Vinniiee het volgende:
[..]
Geen idee, welke heb je? Ik heb die emmers van Zaanse Hoeve (light) en heb daar nooit echt last van. Al roer ik wel altijd even in de emmer voordat ik er iets uithaal.
Gewoon even roeren.quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:23 schreef Citizen.Erased het volgende:
[..]
Vind het vervelender als er zo'n laagje wei op komt te staan als je het niet ineens opeet.
Dat heb ik met Griekse yoghurt nooit .quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:23 schreef Citizen.Erased het volgende:
[..]
Vind het vervelender als er zo'n laagje wei op komt te staan als je het niet ineens opeet.
Gewoon 1 deel havermout en 1 deel kwarkquote:Op maandag 20 augustus 2018 20:23 schreef Citizen.Erased het volgende:
[..]
Vind het vervelender als er zo'n laagje wei op komt te staan als je het niet ineens opeet.
Heb dat wel eens gevraagd aan de fabrikant. Komen ze met een lulverhaal dat het een natuurproduct is. Enz.quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:16 schreef Samzz het volgende:
En waarom is Griekse yoghurt de ene keer zo dik als kwark en de andere keer waterig als melk ?
Las laatst dat bij volle kwark in veel gevallen gewoon room toegevoegd wordt in plaats van het maken met volle melk. Wist ik ook niet.quote:
Met je auschwitzpostuur.quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:24 schreef ElDinosaur het volgende:
Gewoon magere kwark eten, stelletje dikzakken.
Waterige Griekse yoghurt bestaat niet.. dus als het waterig is wordt je opgelichtquote:Op maandag 20 augustus 2018 20:16 schreef Samzz het volgende:
En waarom is Griekse yoghurt de ene keer zo dik als kwark en de andere keer waterig als melk ?
?quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:24 schreef Elvi het volgende:
Elke spiegel die je koopt is al gebruikt.
Ja dat is melk ook. En kaas.quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:24 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Heb dat wel eens gevraagd aan de fabrikant. Komen ze met een lulverhaal dat het een natuurproduct is. Enz.
Wat een sletquote:Op maandag 20 augustus 2018 20:24 schreef Elvi het volgende:
Elke spiegel die je koopt is al gebruikt.
Oh, dat is wel vreemd.quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:23 schreef Samzz het volgende:
[..]
Zaanse Hoeve. Altijd. Die is wel het meest consistent, maar dan nog. Vorige week had ik een emmer water, deze week staat de lepel er rechtop in.
Heb ik ook. Maar ik vind Griekse yoghurt lekker.quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:24 schreef ElDinosaur het volgende:
Gewoon magere kwark eten, stelletje dikzakken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |