abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_181961552
Vind ik ook stom dat het nodig is, moet je overal aan denken :/. Ben benieuwd hoe het gesprek gaat. :)
  maandag 17 september 2018 @ 12:54:44 #277
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_181961589
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 10:40 schreef Stormqueen het volgende:
Even wat vakantiehoogtepuntjes delen hoor!

[ afbeelding ]

VLNR: Geleerd om TOET! te doen - lekker over het terras rennen - pret met mama
De grootste zandbak ooit - alles vegen - cola drinken 8-) (ja, hij lust het)
Zonsopgang bekijken met mama :O - tukkie doen tijdens het wandelen - MAÏS!!
Die TOET O+ Hij kijkt er ook bij alsof hij eigenlijk te hard duwt :D
pi_181962152
Wat een heerlijke vakantiespam SQ O+
pi_181969308
Ja, topfoto's O+ .

Y zit in z'n gooi & destroy fase. Nouja, fase fase. Dat moeten we maar even afwachten. :') .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_181969590
Oh my, ik bracht mijn dreumes net naar bed en ze gaf geen kik. Niet tijdens het verschonen, niet toen papa weg liep, niet toen ik dr boven het bed hield en niet toen ik haar in bed legde. Ze draait op haar zij en is weg :o....ze kan het dus wel! *O* weet niet wat me overkomt. Sinds vrijdag was het namelijk dramatisch met de slaapjes overdag en in de avond ging redelijk. Maar dit is een ware primeur, zo fijn!

Op de opvang had ze ook al bizar geslapen. 1,5 uur en 1u3kwartier. En bij ons altijd maar 2x 25 minuten met pijn en moeite :')

Oke, genoeg trots geweest. Nu ga ik bijlezen ;)
pi_181969885
*O* *O* *O* Nolita, voor je dreumes. Hopelijk slaapt ze lekker door tot morgenochtend!

SQ, super vakantiespam, wat een leukerd ie die Noud toch O+

Vivi, nog gelukt om het ter sprake te brengen op het KDV?
pi_181970006
Hoe gaat het met M RF? Is hij beter inmiddels?

Over knijpfruit gesproken. We kregen het bij een bestelling en die namen we mee op vakantie. Ze had het meteen door en at het netjes op. Dus wij dacht oh handig als we op pad zijn en kochten er ter plekke bij. Zaten we boven op een berg, gaven we haar het zakje. Kneep ze er dus in en alles ging ernaast het zat over haar hele romper. Vervolgens wilde ze kruipen maar ze is geen bergen gewend natuurlijk dus ze rolde een stukje naar beneden, door dat fruit. En omdat de berg naast de camping lag en ze niet meer door de luier poept had ik de reservekleding uit de rugzak gegooid om plaats te sparen :') .
We hebben het overigens nog wel geprobeerd en ze wordt helemaal enthousiast als ze zo’n zakje ziet. Jammer dat ze er alleen maar met kleine inhoud zijn. Ze zuigt er daarna nog een uur op, ze laat m niet meer los.

Wat een leuke foto’s van noud! Zo te zien heeft hij genoten!

Oeh franny idd maar afwachten of het een fase is. Bij jou was Y juist rustiger tov zijn zus toch? Grappig, had het er laatst over en vaak lijken jongetjes wat onrustiger te zijn.
pi_181971086
Hij is rustiger, als in minder achtbaanerig in z'n emoties en hij kan heerlijk observeren. De oudste stort zich met huid en haar overal in.

Goed verhaal Nolita, ik zie dat rollen door het fruit helemaal voor me. Heerlijk. Ik kan het tegenwoordig zo goed loslaten als ze vies worden. Boeit me echt niet (meer). _O- . Dat krijg je als je zulke dingen inmiddels zo'n 100 keer hebt zien gebeuren. Het gebeurt ook altijd precies dan, als je net even die reserve kleertjes niet bij je hebt etc.

Deze moet ik wel even delen.. We gingen naar de speeltuin en na afloop haalden we een ijsje (kleuter was er ook bij). Y was al moe en we deelden samen een ijsje. Maar ergens tijdens dat ijsje eten was het helemaal klaar voor hem en hakte de moeheid erin. Hij trok het echt niet meer dat ik het ijsje vasthield. Hij moest 'em in z'n knuistje krijgen. Dat lukte. Maar toen hij het ijsje eenmaal had, was hij zo moe en verdrietig dat hij er niet meer van wilde eten. Dus probeerde ik het ijsje weer terug te pakken. Dat leidde uiteraard tot dikke tranen. Toen maakte ik maar even een foto, voor later.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_181971738
Franny, die foto! :D

M is nog zieker. Wil zelfs geen yogurt meer eten en wil de hele dag netflixen en slapen.
Terecht wel want wij zijn nu ook ziek en beroerd.

Verschil is natuurlijk wel dat wij er gewoon een pak strepsils in kunnen gooien en weten dat het maar een paar dagen is. M denkt dat het einde der tijden hier is.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
  maandag 17 september 2018 @ 22:23:08 #285
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_181972726
Ik troost mezelf juist altijd met de gedachte dat een dreumes alleen maar zich deze minuut beroerd voelt, en verder niet nadenkt of zich zorgen maakt. Jacob is ook ziek en wil alleen maar hangen/drinken/piepen/slapen-op-mij, maar soms gebeurt er in zijn ogen opeens iets grappigs en moet hij grinniken. Heel overzichtelijk.
Geen yoghurt meer willen eten klinkt wel erg sneu hoor ;( .

Nolita hoera voor deze slaapvorderingen!

SQ wat fijn dat je zo'n goede vakantie had. Die maiskolven :Y) . En die zandbak O+ . Je ziet er goed uit trouwens! Ben je uitgerust?

Mooie foto Franny! En ook mooi hoe je vertelt dat die smerigheid je steeds minder uitmaakt. Neemt niet weg dat het best onhandig is soms. Rollen door het knijpfruit, _O- .

Hier wordt momenteel even ietsje minder gegooid, behalve met de bollies, maar zelfs die doet hij soms netjes in een bekertje of in de vormenstoof. En 's ochtends als hij denkt dat ik nog slaap tikt hij op mijn hoofd. Maar niet knalhard, meer wekkend.

Nog even een plaatje van gisteren, na het aanvoeren van veel argumenten had hij wat gegeten en daarna even energie. Toen zette ik hem op de grond met een doosje gedroogd fruit. Dat heeft hij eerst leeggeschud en daarna eindeloos stukjes opgeraapt. Maar het leukste vind ik eigenlijk dat hij tegenwoordig vaak met zijn voeten over elkaar zit in plaats van met gestrekte benen. Ziet er weer een stukje groter uit.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_181974302
Aww, wat gemeen Franny, zijn ijsje afpakken :D

En door de knijpfruit heen rollen :D het knijpen is hier overigens erg herkenbaar, dus hier krijgen ze ze altijd met iets van een beker of bakje er omheen, peuter ook nog.

Beterschap voor M en Jacob!

Wij zijn op vakantie! En hoewel het uitrust en tijd voor m'n man gehalte tegenvalt (ook dankzij weer fijn met de meiden op 1 kamer slapen waarbij het slapen met onderbrekingen is) maakt alleen al het buffet s avonds, waarbij je na afloop gewoon zonder schuldgevoel weg kan lopen terwijl de vloer bezaaid ligt met eten, het de moeite waard. En aangezien het resort gericht is op kleine kinderen is dit de norm. Alleen jammer dat het nog steeds erg gehaast/onrustig eten is. Er is wel een crèche voor tijdens het eten, maar aangezien ze zelf toch ook moeten eten is dat eigenlijk ook geen optie.

Het zwembad is overigens heel erg leuk, vooral de glijbaan waar ze eigenlijk nog te klein voor zijn klimmen ze continu naar toe. M'n man past er nèt op, dus die moet tig keer dat ding af met ze, maar geweldig vinden ze het! Net als de kinderdisco s avonds waar de meiden het liefst meedansen, maar aangezien ze nog niet los staan gaat dat lastig en blijft het bij enthousiast meeklappen. Dit in tegenstelling tot hun broer die graag doodstil naar dat soort dingen kijkt en de glijbaan niet meer af wil.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_181978065
Wat een leuke foto's O+

Geven jullie knijpfruit bij uitzondering of...? Ik kreeg te horen dat knijpfruit echt superslecht is voor de tanden en daarom koop ik het eigenlijk nooit, terwijl het eigenlijk wel heel erg handig is :@
Je raekt an de dinge geweun.
  dinsdag 18 september 2018 @ 08:46:10 #288
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_181978244
Klinkt heerlijk, FF, waar zijn jullie?

Heerlijke foto Fanny O+ blijven toch fantastische wezens, die dreumesen O+
pi_181979534
Messina, knijpfruit is hier een grote hit en ze krijgt er vaak wel meerdere per week (naast het gewone fruit overigens). Het is soms gewoon heel makkelijk idd, en J vindt het heerlijk. Ik wist niet dat het superslecht voor de tanden zou zijn, dus als dat zo is dan moeten wij er misschien ook maar wat mee minderen :+

FF, wat klinkt dat als een heerlijke vakantie, lekker blijven genieten! Alleen jammer van het niet echt kunnen uitrusten en dat jullie alsnog weinig quality tijd samen hebben, dat blijft zo lastig met kleine kinderen inderdaad. Hopelijk wordt dat over een paar jaar ruimschoots goed gemaakt, en hopelijk kunnen jullie daar het geduld voor opbrengen :')

Lemijn, die zithouding, te lief O+

RF, de arme zieke M, heel erg veel beterschap!

Franny, wat een geweldige foto :')

Nolita, rollend door het knijpfruit, dat zag ik even voor mij en stiekem moest ik er om lachen :')

Stormqueen, wat een geweldige foto's! O+

Onze J is enige tijd geleden op haar tanden gevallen en moest naar de spoedtandarts, vervolgens een maand lang zacht voedsel omdat de voortandjes los zaten en er toch tijdens een weekje vakantie weer 2 keer op gevallen. Ze heeft de vervelende neiging om zichzelf niet op te vangen als ze valt namelijk, en vallen doet ze regelmatig. Nu zitten de tandjes weer goed vast, alhoewel één verder naar achteren is komen te staan en iets terug naar boven is gedrukt door de klap. Maar ik merkte een paar dagen geleden dat het voortandje daarnaast nu grijs begint te worden :{ Dat wordt nu dus járen met een zwarte/grijze tand rondlopen (of 2 als de andere ook grijs wordt) of de tandarts moet alsnog willen beslissen om hem/ze te trekken (omdat er ontstekingsgevaar kan zijn) en dan heeft ze dus al een fietsenrek voor haar 2e verjaardag. Het zijn maar tanden en gelukkig is het 'maar' het melkgebitje, maar inwendig moet ik er toch een traantje om laten ;(
  dinsdag 18 september 2018 @ 10:26:57 #290
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_181979638
Wat akelig van die tanden, Schanu. Net als de littekens in het gezicht waar eerder over gepraat werd. Het hoort erbij enzo maar het is toch niet wat je wil.

Weg kunnen lopen van de zooi na het eten klinkt wel heel erg als vakantie ja! :D . Veel plezier nog FF.

Jacob heeft op een kleine onderbreking na de klok rond geslapen na gisteren al 2 dutjes van 3 uur. Dat heeft hem duidelijk goed gedaan! Hij is nu gewoon weet een koortsvrije snotfabriek. Het is een jaar geleden dat de hydrofielen zo goed van pas kwamen. Ik ben allang blij want een blije Jacob is 100x fijner dan een sneue Jacob.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_181994352
We zijn op Menorca stroop. Het 'peutereiland' volgens iedereen.

Vandaag een dagje van het resort af, 30 minuten met de bus naar de hoofdstad. Bus zat vol maar mensen stonden gewoon voor ons op :o busreis ging goed, korte wandeling daar ook tot het ging druppelen. Ergens een tentje opgezocht en toen ging het buiten los terwijl Lala binnen los ging en zowel luier, romper, jurk als kinderwagen onderpoepte. En man had de tas in gepakt, dus geen schone kleding mee :') en het was ook slaaptijd dus huilen x2 en nog steeds goot het buiten en de bus reed pas over 2 uur weer terug (die houden siësta denk ik). Uiteindelijk in de lichte regen toch maar gaan lopen om ze in slaap te krijgen en toen werd het gelukkig droog en heeft peuter de tijd gedood in een kletsnatte speeltuin tot we eindelijk terug konden, met een stinkende maar wel slapende Lala in draagzak op schoot. Peuter heeft een topdag gehad met busritten en speeltuin en boten kijken, wij hebben besloten de rest van de vakantie niet meer van het resort af te gaan :')
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_181995974
oef :X dat klinkt niet als een ontspannen uitje FF :')

Wat rot van haar tandjes Schanu :{

Goede nacht voor Jacob *O*

Wegens geklaag in de SC over het afkorten van de naam van je kind tot een enkele letter, zal ik voortaan berichten over mijn dreumes als Otje :7

Otje had niet zo'n zin in broccoli eten vandaag dus heeft alle stukjes in haar romper gestopt :') Dat is weer eens wat anders dan het op de grond smijten :+
  woensdag 19 september 2018 @ 07:58:53 #293
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_181999107
FF :') leuk dagje weg zo

quote:
7s.gif Op dinsdag 18 september 2018 23:20 schreef Fazzoletti het volgende:
Wegens geklaag in de SC over het afkorten van de naam van je kind tot een enkele letter, zal ik voortaan berichten over mijn dreumes als Otje :7

Otje had niet zo'n zin in broccoli eten vandaag dus heeft alle stukjes in haar romper gestopt :') Dat is weer eens wat anders dan het op de grond smijten :+
Hmm, moet ik de mijne dan ook Otje noemen? Wordt er volgens mij niet veel duidelijker op :P
Slim van Otje, die bewaart gewoon wat voor later ^O^
De onze vertikt het al weken om haar korsten te eten. En wij vonden dat zielig want tandjes enzo. Dus wij smeren extra brood/geven rijstwafels als ze nog honger heeft. Eet madam op de opvang gewoon probleemloos haar korsten }:| dat zielige valt wel mee dus :{w
pi_181999315
In casa el capitan is er ineens iets van slaapregressie opgedoken -O- na n paar maanden doorslapen wordt hij nu ineens snachts gillend wakker en wil hij perse dat je bij m blijft (voorheen konden we m fles of aai over de bol geven en ging ie weer slapen) . Dus maar mee in ons bed genomen waar hij ook na elk cyclusje even ging huilen, rechtop zitten 8)7 en dan weer verder slapen. c_/ tijd voor koffie dus. Hopelijk wordt dit niet het nieuwe ding :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181999815
quote:
1s.gif Op woensdag 19 september 2018 07:58 schreef Stroopwafelmeisje het volgende:
FF :') leuk dagje weg zo

[..]

Hmm, moet ik de mijne dan ook Otje noemen? Wordt er volgens mij niet veel duidelijker op :P

:D maar de jouwe heeft een hele andere naam dan de mijne toch? Ik kan ook over op kroket, zo noemt haar broer haar meestal :')
pi_181999861
quote:
7s.gif Op woensdag 19 september 2018 09:11 schreef Fazzoletti het volgende:

[..]

:D maar de jouwe heeft een hele andere naam dan de mijne toch? Ik kan ook over op kroket, zo noemt haar broer haar meestal :')
kroketje O+ das zoet
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181999929
Ook ik heb gekozen voor werknamen voor beide dochters, in verband met de veelvoorkomende letters J en N wat inderdaad niet altijd even duidelijk is. Dreumes J zal ik vanaf heden Mupke noemen, baby N vanaf heden Guppy.

LDG, slaapregresssie :o Helaas een fase waar Mupke ook doorheen is gegaan, dat heeft in haar geval meer dan een half jaar geduurd (zonder je te willen ontmoedigen overigens :')). Was eerst nog best knus ook, dat ze weer lekker tussen ons in lag. Maar toen ze rond de 1,5 was resulteerde dat elke nacht in slaan, schoppen en bijten als ze wakker was en was het knusse er wel af }:|
Sterkte vandaag met het slaapgebrek!

Stroopwafelmeisje, die broodkorsten, slim kind :')

Fazzoletti, Otje die broccoli in haar romper stopt, moet een leuke verrassing zijn geweest bij het naar bed gaan :P

FF, dat was niet bepaald een succesvol uitje als ik het zo lees :') Hopelijk gaat de rest van de vakantie beter!

Lemijn, wat fijn dat Jacob koortsvrij is!
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 19 september 2018 @ 09:28:15 #298
269689 crew  Viv
pi_182000041
quote:
0s.gif Op woensdag 19 september 2018 09:21 schreef Schanu het volgende:
Dreumes J zal ik vanaf heden Mupke noemen, baby N vanaf heden Guppy.
Ik moet nog bijlezen maar alvast dit: we hebben hier al een Guppy, de dreumes van Burdie. ;)
pi_182000042
Wij zien in de romper van kapteintje ook altijd wat hij heeft gegeten op t kdv en of hij in de zandbak heeft gespeeld _O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_182000070
En schanu *houdt handen tegen oren en roept heel hard LALALA CANT HEAR YOU*

tot anderhalf jaar pffff :'( ik vind dat dit na n weekje wel weer over is :+ zal de memo vast schrijven voor m
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')