Ja, ho. Niet teveel stampen. Het is meer blokjes blauwe kaas voorzichtig in de stamppot duwen. Of een of twee keer omscheppen. Je wilt "bommetjes van blauwe kaas". Als je teveel roert/stampt lost het op en proef je er amper wat van. Zonde.quote:Op woensdag 22 augustus 2018 15:16 schreef Karzai het volgende:
[..]
ziet er verrukkelijk uit ik ga ook eens stampen met roquefort
Lekker...de mosselen zijn (wat mij betreft voor het eerst in jaren) weer erg smaakvol!quote:Op woensdag 22 augustus 2018 17:34 schreef uniekhoorn het volgende:
Mosselpannetje bij Roderesch. Nog nooit geweest.
Hoeveel courgette eet je dan, op deze manier? Zal niet veel zijn dan toch?quote:Op woensdag 22 augustus 2018 19:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Courgette in een beslag en gebakken, koteletten erbij
Vandaag in Steenwolde gehad, waren erg smalelijk!quote:Op woensdag 22 augustus 2018 18:08 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Lekker...de mosselen zijn (wat mij betreft voor het eerst in jaren) weer erg smaakvol!
Godverdomme ik krijg er honger vamquote:Op donderdag 23 augustus 2018 18:29 schreef golfer het volgende:
Geroosterde wortel uit de oven met honing, karwijzaad, sesamzaad, knoflook en sjalotten, fondant-aardappeltjes en gebakken kabeljauwhaasjes.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |