abonnement Unibet Coolblue
pi_181156743
Wat vinden jullie van vampiertje Brandon? Shelley werd bij haar familie bezoek nog gewaarschuwd voor deze rat geheel terecht. Vind het echt de grootste rat die er rond loop in Utopia, alleen in de avond zie je hem zo nu en dan, voor de rest is hij volledig onzichtbaar. Regie is dus ook niet zo dol op dit jongetje. Heel jaloers en vol rancune naar Gerrit toe, steek lopen steken naar Shelley over Gerrit.

Op het feest afgelopen zaterdag zat hij op te scheppen over Shelley tegen bezoekers, der moeder en relatie af te zeiken.
Meteen gisteren weer stoken nadat ze zei dat ze weer single was.
Hij zei dat Shelley hem wel zag zitten meer dan die Gerrit, en alleen met Shelley gaat hangen zodat Gerrit jaloers zou worden tegen Manon en Sanne. WTF die twee hebben totaal geen klik en hangen nooit samen, jongen heeft echt grootsheidswaanzin.

Terwijl hij eerst nog tegen Hiske zei dat hij of op blanke vrouwen viel of op somalisch donker wtf dat mag zijn en shelley kwam uiterlijk niet zijn type is.. Nee nee nee zei hij. Ja daag! Ophouden nou hoor. Jaloers kut ventje is het met veel leugens
pi_181165820
Febo is juist dol op gerrite, hij krijgt al die opdrachten.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')