Rauw. | maandag 13 augustus 2018 @ 11:09 |
Vraagje; Ik heb overgebleven vlees van een BBQ, dit moet ik vandaag bakken en kan niet terug de vriezer in. Kan ik het na bereiding wél in de vriezer gooien? | |
#ANONIEM | maandag 13 augustus 2018 @ 11:13 |
Ja dat kan. | |
Harvest89 | maandag 13 augustus 2018 @ 11:13 |
Ontdooid rauw vlees mag je niet opnieuw invriezen. Maar zolang je het eerst hebt gebakken en gaar is, dan is invriezen geen probleem. Het zal wel minder lekker smaken denk ik. | |
Rauw. | maandag 13 augustus 2018 @ 11:15 |
Top. De smaak heb ik minder problemen mee dan een kg aan vlees weggooien. | |
Kapt-Ruigbaard | maandag 13 augustus 2018 @ 12:21 |
Van wie niet? | |
Harvest89 | maandag 13 augustus 2018 @ 12:23 |
Geen idee. Ik heb altijd vernomen van mensen dat dat niet mag, vanwege bacteriën. | |
Kapt-Ruigbaard | maandag 13 augustus 2018 @ 12:24 |
Hele volkstammen die gehakt en/of kipfillet in de aanbieding uit de supermarkt halen en zo hup thuis de vriezen ingooien. Gewoon daarna goed bakken, zoals zo vaak met veel vlees moet, en dan is er niks aan het handje. | |
#ANONIEM | maandag 13 augustus 2018 @ 12:25 |
https://www.volkskrant.nl(...)-kan-prima~b8305ca4/ | |
Harvest89 | maandag 13 augustus 2018 @ 12:27 |
Bedankt voor de info. Weer iets geleerd. | |
Hyaenidae | maandag 13 augustus 2018 @ 13:13 |
Bacteriën moeten niet zo zeiken. Hadden ze maar geen bacterie moeten worden. Gewoon invriezen dus. |