je gaat toch niet je beleg op 200 graden tien minuten lang verhittenquote:Op zaterdag 11 augustus 2018 14:56 schreef bonke het volgende:
je moet ze ook eerst doormidden snijden, beleggen met ham, kaas, tomaat, ui en dan pas in de oven doen
perfect ham,kaas,tomaat en ui broodjequote:Op zaterdag 11 augustus 2018 15:01 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
je gaat toch niet je beleg op 200 graden tien minuten lang verhitten
Ik vind t juist lekker om in zo'n dampend heet broodje m'n kaas te proppenquote:Op zaterdag 11 augustus 2018 15:04 schreef bonke het volgende:
[..]
perfect ham,kaas,tomaat en ui broodje
Jawel. Lekker man.quote:Op zaterdag 11 augustus 2018 15:01 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
je gaat toch niet je beleg op 200 graden tien minuten lang verhitten
Als je graag kanker wil moet je dat vooral doen iddquote:Op zaterdag 11 augustus 2018 15:01 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
je gaat toch niet je beleg op 200 graden tien minuten lang verhitten
quote:Op zaterdag 11 augustus 2018 15:57 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Als je graag kanker wil moet je dat vooral doen idd
Niet de superieure lu natural crackers kopenquote:Op zondag 12 augustus 2018 09:36 schreef Baron-von-Blubba het volgende:
Nee, dan crackers, die meer weg hebben van mozaïek.
Waarom zijn tegenwoordig de Cream Crackers nog maar zelden heel, bij meerdere supermarkten?
[ afbeelding ]
Of een zeldzame cracker die wel heel is (lijkt te zijn), waar je vervolgens kruidenboter/smeerkaas op smeert en zodra je hem richting je mond beweegt, door midden breekt en op de vloer valt.
En altijd met kant met daarop de kruidenboter/smeerkaas naar beneden toe.
Fucking zwaartekracht!
En neen, ik zit niet te dollen, ik ben echt boos!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |