En de tip kijk in de handleiding....quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 19:00 schreef Sicstus het volgende:
Bedankt voor jullie reacties maar het helpt me niet echt verder
De ene zegt 5 minuten en twee anderen zeggen 15 tot 20 minuten. En de vierde is een trolletje.
Er staat een lijst met tekeningetjes/icoontjes van het voedsel in de handleiding, maar die zijn behoorlijk vaag. Er is een icoontje wat op een stuk visfilet lijkt, en daar staat bij '450g - 8-10 min'.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 19:12 schreef potjecreme het volgende:
[..]
En de tip kijk in de handleiding....
Ik stoom regelmatig vis. Ik vind gestoomde vis lekker. Als je die 135 gram gewoon "open" op een bord stoomt zou ik zeggen 7-9 minuten. Een keukenthermometer is altijd handig, dan meet je voordat je hem opdient gewoon eerst even of het de 60 graden gehaald heeft. Als je geen thermometer hebt steek je er een dunne breinaald of metalen sateprikker in, laat die even zitten, haalt hem eruit en legt die tegen je lip om te voelen of het warm is. Toen slot kun je hem ook nog gewoon even open snijden om te kijken of hij gaar genoeg is.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 19:00 schreef Sicstus het volgende:
Bedankt voor jullie reacties maar het helpt me niet echt verder
De ene zegt 5 minuten en twee anderen zeggen 15 tot 20 minuten. En de vierde is een trolletje.
Dit stuk heeft geen huid Vis met huid bak ik ook gewoon in boter in de koekepan.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 19:16 schreef Pietverdriet het volgende:
Zou je graag helpen, maar ik stoom alleen groente, een mooi stuk kabeljauw bak ik liever op de huid
Dus dat wat in de handleiding staat...quote:Op zaterdag 11 augustus 2018 18:59 schreef Sicstus het volgende:
Ik heb m 12 minuten gestoomd en dat was wel prima. Volgende keer doe ik 10 minuten
Yupquote:Op zaterdag 11 augustus 2018 19:08 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Dus dat wat in de handleiding staat...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |