FOK!forum / Onzin voor je leven! / Dames en heren van de rechtbank
naatje_1vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:35
De zaak die wij u voorleggen weet ik nog zeer goed. Het was 2018 en ik had het hok toch zo goed dicht gedaan. Toch is Flippiee ontsnapt uit het hok en nu is ze gedaan en dus gemetoo'd door ONZ. Er is dus nu een openbaar aanklager, we hebben een rechter, een beklaagde, een jury en het publiek (en het slachtoffer natuurlijk). In alle heisa ben ik echter vergeten wie waar was en hoe het zat. Een elfje fluisterde wel in mijn oor dat Driepink de rechter zou zijn, maar wat ie zei, wanneer ie het zei, dat weet ik niet meer. Voor mij is de rechtbank leeg. Het enige wat ik heb, is dit:

5eyqufO.png

ronaldowinkgif.gif * Flippiee kijkt bevreesd naar de beklaagde en pinkt ondertussen een traantje weg

Waar ze zat, wie zich over haar ontfermden, wie er boe riep, ik weet het allemaal niet. Wellicht dat jullie me kunnen helpen om mijn geheugen op te frissen door de rechtbank op te vullen met jezelf, of iemand anders en de uitspraken die gedaan werden achter de desbetreffende usericons te zetten met in
1/me
de naam van die user.
markdeajaxfanvrijdag 10 augustus 2018 @ 14:38
chocobier met mayo is lekker ^O^
Already_in_usevrijdag 10 augustus 2018 @ 14:38
Hier spreek de advocaat van Flippiee.
#ANONIEMvrijdag 10 augustus 2018 @ 14:39
* Driepink roept onbevreesd: "STILTE IN DE RECHTBANK! Als je iets wilt zeggen zal het op deze manier zijn!"
#ANONIEMvrijdag 10 augustus 2018 @ 15:19
Niemand bekommert zich om Flip der rechtzaak, zelfs Flip niet
LurkJeRotvrijdag 10 augustus 2018 @ 15:22
okee.
FlippingCoinvrijdag 10 augustus 2018 @ 15:42
* FlippingCoin Hier spreekt het eerste jurylid, over deze namendief, eh, user, zal ik een volledig integer en niet vooringenomen oordeel vellen.

Kind regards Flip.
devzeromaandag 13 augustus 2018 @ 21:45
Had iemand een extra grote pizza besteld?
momentiusdinsdag 14 augustus 2018 @ 20:21
"Flippie, een vrouw in de tijd van haar leven is jarenlang opgesloten geweest in het hok van naatje_1. Ze heeft dingen moeten doen die je niemand toewenst. Zij is gemetoo'd, niet door onzin, maar door naatje_1. De perverseling wie dacht als een jager, zijn prooi flippie, jarenlang opgejaagd maar nu komt het moment van rechtvaardigheid"

Naatje_1 is de lul, momentius is de rechter. Hij weet dat hij als een voorbeeld gesteld gaat worden. Flippie zit in de getuigenbank om te vertellen wat er zich allemaal heeft voorgedaan in de 18 jaren dat zij opgesloten was, afgesloten van de buitenwereld, sinds haar 18e tot nu.
Naatje_1 weet dat hij fout is geweest maar vindt dat hij niet alleen verantwoordelijk gehouden kan worden, Flippie daagde hem uit.

Vlak voordat Flippie begint te praten verschijnt advocate Already_in_use, 10 minuten te laat en met een alcohollucht om haar heen maar ze staat.
"Edelachtbare hier is een duidelijk geval van metoo, geef levenslang" brult ze schor. De rechter denkt na en besluit dat Flippie eerst nog haar verhaal mag houden.

Achterin de zaal klinkt het "STILTE IN DE RECHTBANK! Als je iets wilt zeggen zal het op deze manier zijn!". Voormalig rechter Driepink, uit zijn ambt gezet na meerdere keren dronkenschap, maakt ook vandaag geen uitzondering. Momentius ordert hem de rechtzaak te verlaten en laat hem daarbij escorteren om verdere uitbarstingen te voorkomen.
"Had iemand een extra grote pizza besteld?" devzero wordt gewaarschuwd.

Flippie zegt dat zij die had besteld en dat Momentius de waarschuwing ongedaan moet maken. De rechter herinnert Flippie aan haar positie, "ik kan je maken of ik kan je breken" klinkt het.
Flippie weet niet wat ze moet zeggen en zwijgt. "Dat is precies de mentaliteit die ervoor heeft gezorgd dat je 18 jaar vastzat Flippie" zegt de rechter terecht belerend. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen leven, ook als die persoon zichzelf vast laat zetten.

Flippie vraagt of ze haar pleidooi mag houden, de rechter geeft haar toestemming.

"ALTIJD READY" roept BoneThugss bemoedigend naar Flippie. Flippie knikt.
"gr gr Rita" brult Handleiding. "450 is fantastisch" zegt Hyaenidae. Vogeltjesdans komt binnen en alles valt stil. "Black by popular demand" zegt Flippie. PlompZakker knikt.

"Flippie heeft haar weerwoord gevoerd, we zullen een half uur pauze houden waarna de verdediging kan reageren"

a6uFGzAu.png
devzerodinsdag 14 augustus 2018 @ 20:49
_O_
naatje_1dinsdag 14 augustus 2018 @ 21:21
_O- _O_
momentiuszaterdag 18 augustus 2018 @ 22:54
Herkijk dit nu maar vind het nog steeds mooi om weer te zien
Sigaartjezondag 23 september 2018 @ 06:31
:D _O_
Already_in_usezondag 23 september 2018 @ 06:46
Je bent een held momentius _O_
Geweldig :D
#ANONIEMzondag 23 september 2018 @ 06:49
Jullie zijn het afvoerputje van de maatschappij en geen Xanax in de wereld kan jullie redden.
#ANONIEMzondag 23 september 2018 @ 11:03
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 06:49 schreef Myrr het volgende:
Jullie zijn het afvoerputje van de maatschappij en geen Xanax in de wereld kan jullie redden.
Nou, nou, nou. Dat mag ook wel een onsje minder.