abonnement Unibet Coolblue
pi_181159808
kakdag boks Klap. Het is hier ook 3x niks. Sowieso heb ik maar 3 uur geslapen vannacht. Vervolgens was peuter niet te genieten, alles was krijsen en boosheid. Echt om gek van te worden.

38,1 hier inmiddels. En op dagen als deze met peuter vraag ik me echt af waar ik die baby nog kwijt moet als ze er eenmaal is. Wat een drama lijkt me dat zeg. -O-
  maandag 13 augustus 2018 @ 20:05:36 #127
342418 VKV
Plausibel
pi_181160234
@Helsinki, de video is voor onszelf, weet nog niet eens of ik de video aan bijv. m'n (schoon)ouders zou laten zien, vooral het eerste deel zit vol angst en onzekerheid en dat voelt toch wel superpersoonlijk. ;)
Verder trouwens heul herkenbaar, het alles willen kopen :D Ik weet alleen nu niet meer wat ik nog nodig heb, dus ik zit allerlei sites af te struinen om iets te ontdekken dat "toch echt wel nodig heb hoor".

Luna verlof *O* *O* Kun je wennen aan het idee van zo lang vrij?

VFT, nieuwe aanwas! Welkom!!

Tink, wat goed om te lezen dat het wat beter lijkt te gaan! Moet al heel fijn zijn om weer wat dingen zelf te kunnen doen.

Alle mama's met kinderen veel sterkte, lijkt me pittig hoor, zwanger zijn en al een (of meer) kindje te hebben rondlopen. Merk dat ik het nu al zwaar heb met mezelf en m'n eigen lijf _O-

Vandaag weer op check geweest bij verloskundige en baby is zowaar ingedaald genoeg om het advies van de vorige keer ongeldig te verklaren. Toen zou ik in het geval van het breken van de vliezen gelijk moeten gaan liggen omdat het kindje toen nog niet genoeg was ingedaald. Dus da's wel heel fijn!
Daarnaast ben ik blijkbaar besproken met de gynaecoloog i.v.m. hoge BMI (vet gek, ik kreeg nu van de verloskundige te horen dat ik nu een BMI boven de 40 heb, maar BMI waardes meet je toch niet tijdens zo'n vergevorderde zwangerschap?). Om risico's uit te sluiten ga ik sowieso niet later bevallen dan met 41 weken. Later bevallen zou gevolgen hebben voor de placenta, maar ik weet niet meer zo goed wat die gevolgen dan zouden zijn. Vind het zelf trouwens niet erg dat ik de 42 weken sowieso niet ga aantikken :P
Maar vind het allemaal wel een soort van vermoeiend dat ik telkens word herinnerd aan dat hoge BMI, terwijl alle controles altijd uitstekend zijn en het kindje zelfs perfect volgens het landelijke gemiddelde groeit.
pi_181161104
Jeej! VFT een O+ O+

Balen van de rotdag Klap en Sillie! Hopelijk morgen weer beter :* in ieder geval wordt het weer voor ons morgen beter Klap!
Ik heb voor morgen opa en oma en zus geregeld om met alle neefjes en nichtjes naar het krijspaleis te gaan :@ en als we dan thuiskomen —> schermtijd ;)
Want hier precies hetzelfde als bij jou Spees.. ze kunnen niet zonder en niet met elkaar ;)

Stripse morgen NJ ;)

Verlof voor Luna!!

Fijn dat baby is ingedaald VKV! Stom
Van het BMI gezeur!

Ik had vandaag een belafspraak met de gyn... ik wacht nog steeds :(
Ik irriteer mij zo aan het ziekenhuisgedoe, speciaal niet naar de film gegaan vandaag :(
Ik merk nu wel duidelijk dat mijn hoofdpijn aan het einde van de dag steeds erger wordt, dus heeft waarschijnlijk vooral met drukte te maken. Ik heb zelf maar niet meer gebeld, ik verwacht verder toch niets raars...
Oh en de kinderwagen is schoon :D mijn klusjeslijst is bijna leeg :D
pi_181161998
Tink 25 weken *O* Vandaag minder benauwd? En leuk alle creatieve projecten. Ik zou wel wat creativiteit willen lenen ;) Fijn dat het ook lukt om weer iets te doen.

Een hartje voor Venus O+ *O*

Luna verlof *O*

OT, vervelend dat je zo ziek bent. Hopelijk is het voor een goed doel en is er over 4 dagen ook een hartje voor jou :* Wachten sucks.

Nicolas, hopelijk doet het strippen morgen iets! :% En lijkt mij inderdaad ingewikkeld met werk plannen, maar achteraf is dat natuurlijk allemaal bijzaak.

Sillie en klap :* voor de rotdagen! Lijkt mij zwaar met kleine kinderen. Die hebben ook weleens hun dagen niet.

Loj, ik snap helemaal je frustratie met het ziekenhuis. Echt heel irritant als je zit te wachten op een belletje wat niet komt! En :* voor de hoofdpijn. Goed plan voor morgen.

VKV wat balen van het BMI gezeur. Protocollen zijn soms vermoeiend.

Ik heb vandaag geen beste dag qua heup en heb mn handen al vol aan mijzelf van eten voorzien en de keuken bijhouden. Met onwijs schuldgevoel naar man die na 10 uur werken nog in de tuin staat te snoeien nu -O- Ik had toch wel gehoopt iets productiever te kunnen zijn in mijn verlof. Eerst was het te heet en nu kan ik niet zo veel #klaagpost
  maandag 13 augustus 2018 @ 21:47:57 #130
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181163409
Luna verlof *O*. Daar kan geen boterkoek tegenop geloof ik!

Krijgertje, poeh. Ik geloof dat het bij voedingsbh's wel wat beter gaat worden. Heeft Cache Coeur niets leuks?

Takkie, fijn om te lezen en tot straks in het babytopic :*.

VFT *O*! OT, voor jou hopelijk ook een mooie knipper dan.

Balen van de kakdagen. Lijkt me best heftig om nog een kleintje of twee rond te hebben lopen. Mijn beste vriendin (1 week later uitgerekend) is er ook heul druk mee.

VKV, aaah wat fijn dat je kindje is ingedaald! Ik heb hier nu zo'n 2 dagen minder last van m'n bekken (nagenoeg niet) dus ik vraag me af of dat bij mij ook het geval is. 20e de liggingsecho dus dan zal ik het weten :). Wel héél veel harde buiken, sjonge. Ik weet niet of dat normaal is wat je BMI betreft (omdat nu te bepalen) maar kan me heel goed voorstellen dat het niet leuk is om te horen. Als ik mijn BMI wil berekenen op de website van het voedingscentrum en aanvink dat ik zwanger ben dan staat er dat er geen goede indicatie wordt gegeven.. Begrijpelijk van de video :*.

En nu op mijn verlanglijstje: hangloose. Maar ik vind het ergens nogal wat om dat bedrag er aan uit te geven (zegt ze, terwijl ze wel een opbergzak van 50 euro heeft gekocht maar die gaat uiteindelijk toch terug dus dat telt niet vind ik :6.)

Loj, fijn dat het zo opschiet met je lijstje! Wel minder van die belafspraak, pfff.

Fuchs, soms is even klagen ook wel oké! Hopelijk heb je er met wat rust al snel minder last van.

Morgen weer op controle bij de VK. Zie er een beetje tegenop want mijn gewicht schiet nu hard omhoog en die strepen dan :'(. Je ziet ze niet echt goed maar ík zie ze dus daar heb ik zo nu en dan weer een keer last van (soms zakt het en denk ik 'hoort er nu bij' en soms is het een beetje paniek). We hebben wel lekker veel aan de babykamer kunnen doen dit weekend. Verder is mijn wereldje momenteel erg klein :P.
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 05:20:34 #131
456899 VenusFlyTrap
vind alles leuk
pi_181170130
Jeej eerste echo voor OT komt er aan, spannend!
Fuchsia verlof ❤
Helsinki wat vervelend dat je wereld zo klein is en hoop dat je bekken klachten gauw voorbij zijn.

Gisteren hebben we het mijn broers en mijn moeder verteld. Mijn broers had ik gebeld na de goede echo en voor mijn moeder had ik een filmpje gemaakt met “once upon a time in a galaxy far far away” en hierna een oude foto van ons en wat foto’s van de bruiloft en erna met daarna foto van de echo. Sentimenteel muziekje eronder.
Ze vond het heel leuk en was heel blij.

Woensdag over 2 weken heb ik de officiële termijn echo, daar was ik gister een paar dagen te kort voor (doen ze vanaf 10 weken ik ben 8w4d vandaag). 08:15 bij de vk, joehoe.

Strakjes werken, lekker kort dienstje tot 13:00 en heerlijk geslapen vannacht. Hopelijk zetten die goede nachten door. De vk zei al, als je moe bent kan je er het beste aan toegeven. Roger, Wilco 😁
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 dinsdag 14 augustus 2018 @ 06:50:16 #132
269689 crew  Viv
pi_181170462
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 21:07 schreef Fuchsia_roze het volgende:
Met onwijs schuldgevoel naar man die na 10 uur werken nog in de tuin staat te snoeien nu -O- Ik had toch wel gehoopt iets productiever te kunnen zijn in mijn verlof. Eerst was het te heet en nu kan ik niet zo veel
Fuchsie :D je bent een kindje aan het afbakken, dat is heus al productief genoeg!
pi_181171058
Fuchsia; wat vivi zegt. Je lijf is heel druk; dat kost ook energie.

Mijn peuter kwam om 5:30 (doe even normaal joh, veel te vroeg) weer al schreeuwend uit bed en ik had het er om 6:00 alweer helemaal mee gehad, dus peuter gaat mooi vandaag en morgen naar opa en oma en donderdag is zn kdv dag. Halleluja, even rust.
pi_181174156
Bmi berekenen tijdens de zwangerschap is fout,dat kan alleen met je gewicht voorafgaand aan de zwangerschap. Als je verloskundige zo aan protocollen hangt, zou ze dat toch ook moeten weten ;) Daarentegen is er wel een gewichtsdingetje voor wat betreft ambulancemedewerkers. Afhankelijk van de regionale afspraken kan bijv een gewicht >100kg een plaatsindicatie opleveren.
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 11:18:15 #135
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_181174214
Loj had je inmiddels wel met de gynaecoloog gesproken?
pi_181174801
Spees bij jou nog alles rustig?

En ook benieuwd hoe het bij nicolas en vrouw is!

Helsinki ik begrijp je helemaal qua verdriet om de strepen. Hier zegt vriend ook dat het meevalt, ( en dat doet het ook wel) maar toch he! Gelukkig weet ik al uit ervaring dat ze uiteindelijk lichter worden en je ze echt bijna niet meer ziet.

Wij vierden het weekend alvast kleuter haar verjaardag, morgen alweer 5 jaar. Vandaag dus rustig aan want ik slaap erg slecht. Ik kan alleen nog maar op mn zij liggen, als ik op mn rug lig word ik duizelig en misselijk. Maar te lang op een zij is ook weer niet comfortabel. Dus geregeld momenten wakker snachts.
pi_181174944
Ach ik loop weer lekker schandalig achter :')

:* voor alle kakdagen :* Ik bedacht me gisteren nog hoe fijn het is om gewoon lekker helemaal mijn eigen ding te kunnen doen op mijn moment. Maar meerdere dames hebben al kind(eren) rondlopen. Heftig hoor. En fijn dat opa en oma even willen oppassen sillie.

VFT, klinkt als een hele lieve aankondiging O+

Helsinki, heerlijk dat jouw wereldje zo klein is momenteel. De onze ook merk ik. Waar ik eerst per se nog weg wilde voordat de kleine zou komen heb ik daar nu 0,0 behoefte aan. Laat mij maar lekker thuis aanrommelen.
En die Hangloose O+ Ook op mijn wensenlijst voor eventueel cadeau. Ik ga hem niet zelf aanschaffen ;)

VKV blijft toch weer confronterend het berekenen van een BMI. Maar alles m.b.t. gewicht is nu zo uit verhouding. Ik moet echt wennen aan de omhoogschietende weegschaal. Ik moet mijzelf soms even streng toespreken dat het erbij hoort! Zodra ik straks weer een beetje mobiel ben en tijd heb :') trekt mijn lichaam vast wel weer een beetje bij. Moet je nu ook in het ZH bevallen?

Ik ben gisteren ontploft door opgekropte nesteldrang. Ik wil al heel lang allerlei klusjes in huis gedaan hebben, maar door drukte op het werk en de warme dagen hebben we dit in overleg uitgesteld. Nu hebben we afgelopen week al het e.a. gedaan. Maar gisteren ontplofte ik toen meneer, na 3 keer vragen van mijn kant, niet ging dweilen en bewust op de bank bleef zitten. Het enige klusje van de dag en dat was al teveel gevraagd. Nu vinden we elkaar weer lief hoor ;)

Wat ook wel meespeelde is dat de geboortefotograaf die wij op het oog hebben (dezelfde fotograaf als op onze bruiloft) niet toegelaten wordt in het ZH waar ik ga bevallen. Ze mag wel in de kamers komen, maar niet op de OK. Het meest essentiële stuk voor mijn gevoel. Het ZH werkt samen met maar 5 fotografen en daar moeten we dan uit kiezen, mochten we per se een geboortefotograaf willen hebben.
Ik was/ben er best wel verdrietig van. Ik voel me op mijn gemak bij haar, ze maakt super mooie foto's en nu voelt het als of niet alleen de gewenste natuurlijke bevalling door mijn neus wordt geboord, maar ook onze vrije keuze voor geboortefotograaf :'( Dus het was huilen gisteren.
pi_181178201
Het strippen is gelukt, ontsluiting was iets meer dan het was, maar wel minimaal toegenomen. Nu hopen dat het strippen iets zal doen, vooralsnog is het erg rustig.

Heb zelf echt even een dipje, dus probeer wat afstand te nemen van m'n vriendin. 't is lastig zo te wachten, eigenlijk aan huis gekluisterd te zitten.. Frustrerend. Ik weet dat m'n vriendin dit dus al bijna 17 weken heeft. Dus probeer haar niet te veel van mijn frustratie te laten merken. Zij schiet er niks mee op.
pi_181178240
Even tussendoor: ik wil veel babyspullen kwijt, waaronder een box, wipstoeltje (babybjorn), voedingskussen, co-sleeper, voor zachte prijsjes. Is daar belangstelling voor? (Af te halen in centrum Den Haag).
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_181178508
Ach, peacefull, wat rottig :*
pi_181180919
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:18 schreef Spees_Eend het volgende:
Loj had je inmiddels wel met de gynaecoloog gesproken?
Nope...
Nu na een dagje krijspaleis wel flinke hoofdpijn en ook erg benauwd. Ook steken in mijn rug dus ik heb mijn moeder gevraagd om zo langs te komen met haar bloeddrukmeter...

Meisje is gelukkig lekker aanwezig.
pi_181181578
Ik duim NJ! Het is ook vervelend zo lang aan huis gekluisterd te zijn :{ Hopelijk hoeft het niet lang meer te duren!

Wij hebben vandaag voor het eerst het hartje gehoord O+ Vooral peuter was daar enorm van onder de indruk, zo mooi om te zien :'(
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:29:44 #143
342418 VKV
Plausibel
pi_181182678
Fuchs balen dat je zo'n last hebt van je heup en dat je dus tijdens je verlof minder kunt dan je zou willen. Denk dat je toch beter naar je lijf kunt luisteren om te voorkomen dat het erger wordt en dus gewoon verplicht netflixen en FOK!ken enz.

Helsinki bij mij heeft 1 harde buik geresulteerd in een zebrapatroon over m'n hele buik en ik baal daar ook best van, maar ik hoop dat de strepen straks niet meer paars meer zijn maar lichter worden. Ik snap dus hoe je je voelt ;)

VFT leuk hoe jullie het verteld hebben aan je familie, dat moment blijft jullie denk nog lang bij O+

Wupwup thnx voor de bevestigende info, ik ben voor m'n gevoel m'n hele leven al bezig met BMI (niet dat het er beter op wordt) en dacht dus wel expert te zijn haha :P

Peace ik moet i.v.m. BMI sowieso al in het ziekenhuis bevallen. Het gesprek dat ze hadden gehad zou daarnaast tot gevolg kunnen hebben dat ik niet meer via de verloskundige mag maar via de gynaecoloog had gemoeten. Omdat alle controles en m'n bloeddruk steeds goed zijn, is dat gelukkig (nog) niet nodig.
Maar wat onwijs kut joh, dat de bevalling al niet zo mag als jullie graag hadden gewild en dan ook de fotograaf er niet bij mag zijn! Superstom! Ik snap niet waarom de regels per ziekenhuis anders zijn?

NJ zet em op, laatste loodjes, over een paar weken ben je dit allemaal gewoon vergeten ;)

Krijgerrtje awhh wat lief van de reactie van peuter! Supertof om het hartje te horen O+

Hier vandaag een echte verlofdag, buiten wat kleine huishoudelijke dingen vooral het er erg van genomen en m'n relatie met bed en bank versterkt :P Helemaal up to date wat Netflix betreft.
pi_181183558
Van niks doen zijn we zojuist maar even een kilometer of 2-3 gaan lopen. Meer dan dat ze in de afgelopen weken totaal heeft gelopen geloof ik. Alles om het maar op gang te krijgen. :9

Hoewel, mentaal maar gewoon voorbereiden op 42 weken.
pi_181185678
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 16:09 schreef Loj het volgende:

[..]

Nope...
Nu na een dagje krijspaleis wel flinke hoofdpijn en ook erg benauwd. Ook steken in mijn rug dus ik heb mijn moeder gevraagd om zo langs te komen met haar bloeddrukmeter...

Meisje is gelukkig lekker aanwezig.
Wil je dat laten?
At home bloeddrukmeters zijn doorgaans niet gecertificeerd, tenzij je moeder huisarts of verpleegkundige is ofzo.

Bel gewoon het ziekenhuis met die klachten lieve loj, zuinig zijn op jezelf. :* en anders eerst even rustig aan, warm bad nemen, pcm en even uurtje aankijken.

Welke gyn gaat t over? Uit 015 of 010? Die in 015 moet je gewoon even bellen joh.
:)
pi_181185824
VKV, wat Wup zegt ja.
En naast de ambu medewerkers ook de OK. Sommige operatietafels kunnen tot max 135kg hebben. Niet ieder zh heeft tafels die geschikt zijn voor zwaarder.

Peace wat stom!!
Heb je eventueel een ander zh overwogen? Idd kan me voorstellen dat die OK nu juist het belangrijkste stuk is voor jullie.
Het rotte is dat het vaak ook niet de gynaecoloog is die bepaald of een geboortefotograaf mee mag maar dat het de anesthesioloog is. Die bepaald en heeft de eindstem over dat soort dingen. En als je geluk hebt dan is het iemand die snapt hoe belangrijk zulke dingen zijn, als je pech hebt dan heb je iemamd die er eigenlijk zelfs liever geen vaders bij zou hebben.
:)
pi_181186377
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:52 schreef Peacefulll het volgende:

Wat ook wel meespeelde is dat de geboortefotograaf die wij op het oog hebben (dezelfde fotograaf als op onze bruiloft) niet toegelaten wordt in het ZH waar ik ga bevallen. Ze mag wel in de kamers komen, maar niet op de OK. Het meest essentiële stuk voor mijn gevoel. Het ZH werkt samen met maar 5 fotografen en daar moeten we dan uit kiezen, mochten we per se een geboortefotograaf willen hebben.
Ik was/ben er best wel verdrietig van. Ik voel me op mijn gemak bij haar, ze maakt super mooie foto's en nu voelt het als of niet alleen de gewenste natuurlijke bevalling door mijn neus wordt geboord, maar ook onze vrije keuze voor geboortefotograaf :'( Dus het was huilen gisteren.
Is ze aangesloten bij het verbond van geboortefotografen oid? Wellicht dat dat die deuren alsnog kan openen. Hier deden ze überhaupt geen toezeggingen over geboortefotografen op de OK. Uiteindelijk kregen we pas op de ochtend van de bevalling groen licht nadat mijn fotograaf uitgebreid in gesprek is gegaan met alle aanwezigen. En ik sprak later iemand die drie weken voor mij was bevallen in hetzelfde ziekenhuis en haar fotograaf werd geweigerd. Dat ze wel open staan voor geboortefotografen is dus al erg fijn!

Maar misschien gewoon vrijblijvend bij een ander ziekenhuis in de buurt informeren hoe zij hiermee om gaan en als ze daar welkom is dat neerleggen bij het ziekenhuis waar je nu loopt, dat je overweegt om vanwege dit over te stappen? Of je dat daadwerkelijk wil doen is een tweede natuurlijk.

En ik zou ook gewoon kijken bij de aangeboden fotografen of er toch iemand naar je smaak bij zit. Uiteindelijk is het ook en bepaald soort mens dat voor die specialisatie kiest, en al ervaring in een OK zorgt ook voor betere foto's. Nadat ik de OK in gereden werd heb ik geen moment meer aandacht voor de fotograaf gehad. Ook niet voor de arts die de keizersnede deed overigens, die had ik tot vijf minuten daarvoor nog nooit gezien.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 20:08:42 #148
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181186505
VFT, wat leuk om dat zo te vertellen! 

Sillie, ben je een beetje bijgekomen? 

Aapie, ik heb van toen ik nog pubernina was nog wel wat strepen op mijn heupen staan maar die zijn nagenoeg niet zichtbaar dus ook dit zal wel goedkomen inderdaad. Maar als ik had mogen kiezen... :P.

Peace, wat balen van de geboortefotograaf zeg :*. Is bevallen in een ander ziekenhuis een optie? Ik kan me helemaal voorstellen dat dit belangrijk is voor jou/jullie.

NJ, een :* voor jou. Af en toe heb ik het ook een beetje te doen met L. omdat het hier met de klachten ook best anders liep dan we allebei gewild hadden. Daar mag je best even een dipje door hebben. Wel fijn dat het strippen gelukt is. Ik hoop dat de wandeling jullie allebei goed heeft gedaan!



Loj, dat klinkt niet helemaal goed. Anders even de VK bellen?



Aaah Krijgertje, wat lief zeg. En bijzonder om het hartje te horen he? 



Ja joh, VKV! Ze worden echt wel lichter op een dag. Dat probeer ik mezelf steeds maar te zeggen als ik weer eens voor de spiegel sta te balen ;). Klinkt als een heerlijk dagje zo en fijn dat je onder controle bij de VK mag blijven!





Hier weer goedgekeurd bij de VK *O*. De baby is ingedaald! En dat verklaart waarom ik nu stukken minder last heb van bekkenklachten. Sterker nog: vandaag af en toe tranen in de ogen omdat ik redelijk pijnvrij ben. Ik moet nu niet gaan overdrijven qua activiteiten maar ben al heel blij met wat nu blijkbaar kan. Hopelijk blijft het zo want hier kan en wil ik wel aan wennen :). Hoef me trouwens ook niet meer te wegen, ze zei: ''joh, ik geloof het wel! Het is de stress niet waard en het gaat er mij om dat je straks je kleine lekker hebt en daarna zien we wel weer''. Fijn.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181186590
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:37 schreef mignonne het volgende:

Peace wat stom!!
Heb je eventueel een ander zh overwogen? Idd kan me voorstellen dat die OK nu juist het belangrijkste stuk is voor jullie.
Het rotte is dat het vaak ook niet de gynaecoloog is die bepaald of een geboortefotograaf mee mag maar dat het de anesthesioloog is. Die bepaald en heeft de eindstem over dat soort dingen. En als je geluk hebt dan is het iemand die snapt hoe belangrijk zulke dingen zijn, als je pech hebt dan heb je iemamd die er eigenlijk zelfs liever geen vaders bij zou hebben.
Liever geen vaders erbij willen hebben? Mijn hemel, wat voor een ziel ben je dan? Oké, ik oordeel misschien snel en gemakkelijk. Ben nog nooit op een OK geweest. Maar ik kan me er niks bij voorstellen. Het is zo'n belangrijk moment in het leven van een ouderpaar, de geboorte van hun kind.
Ik heb volgende week dinsdag weer een afspraak staan en ik ga het zeker nogmaals aankaarten en vragen waar die beslissingen genomen worden en wie ik daarvoor moet hebben. Die arme verpleegkundigen maken die beslissingen ook niet natuurlijk. Bizar eigenlijk dat het afhangt van de persoon en bij wijze van het humeur van de dag van die persoon.
pi_181186635
Helsinki,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')