abonnement Unibet Coolblue
pi_181046981
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 08:43 schreef elliebell het volgende:

Snap dat het even lastig is Mini. B heeft hier eergisteren voor het eerst in z'n eigen kamer geslapen, omdat het zo heet was in onze slaapkamer. Ik vond het ook maar matig :{ Hij sliep prima trouwens. Vannacht weer bij ons gelegd O+ Hij heeft trouwens ook wel een week ofzo gehad dat hij ook sneller onrustig werd van ons, maar dat is nu weer over. Dus misschien ook een fase van O? Hier ook twijfels hoe lang we 'm op onze kamer willen hebben, maar vooralsnog vind ik het vooral fijn (en praktisch).
Dank, wellicht is het inderdaad maar een *stuiptrek* fase *stuiptrek*. :7

Ik vind het ook fijn dat O. bij ons slaapt, en mijn echtgenoot gelukkig ook! O+
Ik hoorde toevallig afgelopen week van mijn buurvrouw (ook recent bevallen) dat haar man het na twee maanden cosleepen wel welletjes vond, maar mijn buurvrouw nog helemaal niet. Lijkt me reuze vervelend om daar verschillend over te denken.. :{
Let me see you stripped down to the bone
pi_181047046
Hier werd de kaptein na n maand of zes ofzo steeds vaker wakker van ons en wij van hem. Toen is hij met ledikantje en al naar zn kamertje gegaan en sindsdien slaapt ie daar, een stuk vaster ook :Y en mocht ie snachts n voeding nodig hebben dan gaan we gewoon ff daarheen. En sochtends de eerste fles drinkt ie weer gezellig tussen ons in in het grote bed O+ even n knus momentje altijd
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181047059
Ik help je hopen ;) Fijn dat jullie hetzelfde willen ook.
Het hele co-sleeper was hier wel echt mijn idee, maar vriend vindt het dus echt enorm gezellig en wil hem helemaal niet weg hebben. Had ik eigenlijk niet verwacht, want hij is niet zo'n beste slaper. Maar een baby doet wonderen voor z'n slaap vermogen. Hij heeft nog nooit zo goed geslapen als in de kraamtijd, waarin ik om de 2/3 uur B aan het voeden en verschonen was :') Moest hem toen echt wakker slaan ongeveer.
pi_181047094
Hier is vriend van nachtbraker (tegen 1a2 uur snachts naar bed) omgeschakeld naar rond 22/23 naar bed _O-. slaapgebrek en gebroken nachten doen gekke dingen met mensen :D hij is nog steeds geen ochtendmens maar kan sinds de kapitein wel iets makkelijker in beweging komen in de ochtend.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181047126
Mijn O doet as we speak een dutje in z'n eigen bed. We voelden ons zo beperkt door de hele dag een kind bij ons te dragen dat we nu aan het proberen zijn over te stappen. Ik was 45 minuten bezig voor hij sliep, maar eens kijken hoe lang hij slaapt!
pi_181047184
Brave vader geworden dus LDG ;) Ik vind dat vroeg naar bed overigens zelf nog wel moeilijk. Ik probeer wel rond 22 uur te slapen, daarvoor nog douchen en alles klaarzetten voor de volgende dag. En natuurlijk eten, B naar bed (proberen te) krijgen. Vind dat er weinig tijd in de avond overblijft op werkdagen voor wat ontspanning. Maar hé, gelukkig heb ik een fantastisch mooie, blije baby, dat helpt enorm. Zeker zoals vanochtend, als hij echt intens blij is O+ O+

Fijn dat ie slaapt Jagar! Ik vond het ook echt zo heerlijk toen B na een maand of 3 eindelijk overdag in z'n eigen bedje wilde slapen ipv op ons. Je handen even vrij hebben doet al zoveel voor je hč. Ik hoop dat het een succesvol dutje wordt.

Zo, en dan ga ik nu even hard aan het werk (was nog even kolven). Goede dag iedereen :W
pi_181047215
Oeh hopelijk slaapt ie een tijdje door jagar!

Bedankt voor alle stedentips, ik ga eens met vriend overleggen.

Nieuwe fase voor mini :o dat zal wel even wennen zijn ja! Oh en pssst, check je pm ;) als je je nummer naar mij stuurt maak ik even een appgroepje met ldg voor onze blijdorpdate!

(Als er andere mensen zijn die mee willen mag dat he! Als we een datum hebben laat ik het hier wel even weten)
pi_181047325
Inzake samen/alleen slapen, schakelen we nu live over naar huize O. :') :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jagar, ik duim voor tenminste anderhalf uur voor jullie! :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_181047359
Aure, ik ga je PMmen! ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_181047496
Lieve foto zo mini O+

Ik kan ook echt een serie maken van J. als sticker. Na intens gehuil (ik mķest mezelf toch echt even aankleden) werd ie alleen stil op mij.

Ik noem deze "eggs for breakfast" :9 dichterbij ontbijt dan dit kom ik voorlopig niet ben ik bang :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik hoop dat ie over 3 weken toch wat beter op zichzelf slaapt als ie naar het kdv gaat :')
pi_181048323
Die pasfoto's Mini O+ Vooral die 2e :D
Bedenk me meteen dat wij 8 oktober naar Belgie gaan kortom ook tegen die tijd maar eens een ID regelen.
Stedentrips ga ik onthouden, ik heb B al heel lang een weekend Londen beloofd. Vanochtend onder het ontbijt hadden we het erover en hij wil niet meer met zijn 2tjes maar met zijn 4en want de baby moet mee.

Ik ben benieuwd hoe lang J nog in de cosleeper ligt. Ik lig dus op een logeerbed in de babykamer en J bij mijn vrouw. Dat gaat eigenlijk prima zo zeker omdat we weten dat het tijdelijk is.
B is meestal rond 07:00 wakker dus dan moet ik weer aan de bak en mijn vrouw en J slapen dan nog lekker.

Fijn Jagar, nog aan het slapen?

J was gisteren tussen 20:00 en 00:00 weer enorm onrustig, veel darmkrampjes, lastig te troosten, niet slapen. De rest van de 24 uur is zo relaxt en vrolijk, de overgang is dus groot. Maar wel geslapen tot 05:00 terwijl ze om 19:00 de laatste voeding had (ze wilde daarna echt niet, borst niet, fles niet). Ze is dan veel te onrustig om te drinken.

Aure het ziet er wel superlief uit zo!

Gisteren heb ik 10 minuten gekke bekken lopen trekken, geluid gemaakt, verhalen verteld, alles voor een glimlach van J...niets. B loopt naar haar toe terwijl ze in de box ligt zegt 'eej J.u.l.i.a.' en haar hele gezicht lichtte op en ze begon toch te lachen. Hijzelf ook trouwens, hij kijkt dan zo verliefd naar haar.
pi_181048463
Aah dat is inderdaad niet fijn mini!

Leuke romper heeft ie aan Aure, ik zag m laatst ook ergens voorbij komen. Komt ie niet van sleep no more ofzoiets

Ik moet duidelijk wennen aan dit wat koelere weer. M. werd gisteravond wakker omdat ie het koud had (gewoon net als de voorgaande weken met alleen een romper in bed gelegd) en nu is ie ook alleen met een romper naar het kdv :P Ik heb zijn luiertas en een tijdje niet meer gecontroleerd op reservekleding ook.
pi_181048629
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 10:29 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Aah dat is inderdaad niet fijn mini!

Leuke romper heeft ie aan Aure, ik zag m laatst ook ergens voorbij komen. Komt ie niet van sleep no more ofzoiets

Ik moet duidelijk wennen aan dit wat koelere weer. M. werd gisteravond wakker omdat ie het koud had (gewoon net als de voorgaande weken met alleen een romper in bed gelegd) en nu is ie ook alleen met een romper naar het kdv :P Ik heb zijn luiertas en een tijdje niet meer gecontroleerd op reservekleding ook.
Hier had ik kaptein gisteren ineens n romper, lange broek, shirtje en sweatvest aangetrokken, ik was ervan overtuigd dat ie t koud zou hebben met korte mouwen/pijpen in de buggy. Zweten dat ie deed _O- heb m na t CB bezoekje maar wat minder aangetrokken :@ :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181049040
Ik had V vannacht alleen in zijn luier te slapen gelegd, en de ventilator aan _O-
Maar het was dan ook goed benauwd op zijn kamer, en wij wonen in het zonnige zuiden. Daar is het meestal warmer.
Nu gaat hij ook het huis door in romper, doe hem straks wel een broek en sokken aan als we eropuit gaan.
pi_181049474
Sleep no more inderdaad Fleur. :)

Zoals jullie zien heb ik J. meteen kleding aangetrokken :D zo blij met dit koelere weer. Eindelijk mijn favo romper en salopette aan :D ik moet voor de nacht wel even een slaapzak halen, want hij trapt ook nu zijn laken van zich af. Terwijl het nu net niet lekker warm genoeg is om zonder laken te slapen op onze kamer.
pi_181049621
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 09:49 schreef Elleska het volgende:

lief dat je het vraagt. ik vond de afgelopen weken pittig. sprongetje, spruw en dat samen met de hitte waarbij ik niet veel anders kon dan ons in huis opsluiten. overdag niet kunnen bijslapen omdat het boven te warm is maakt het meeveren een stuk lastiger.

maargoed dat is nu allemaal voorbij dus het kan alleen maar beter worden. L ligt nu te slapen, als hij wakker is gaan we weer eens wandelen want die dagelijkse wandelingen heb ik gemist. nu het huis goed luchten en vanmiddag maar ff samen een dutje doen.
Edit: oeps met mijn wakkere hoofd vergeten de babyfoon aan te zetten. gelukkig sliep hij nog steeds.
Ja, dat is dan enorm pittig in de hitte. Als alles al normaal gaat is het al zwaar met dat hete weer. Maar goed om te horen dat het nu voorbij is!


Ben trouwens blij om te lezen dat baby’s wel gewoon lachend op de paspoortfoto mogen. Het is al kil genoeg dat je als volwassene neutraal kijkend op de foto moet staan. Binnenkort ook id bewijs aanvragen voor R. ben benieuwd hoe het zal gaan met het maken van de foto’s :D

Balen dat soort dagen Rena. Vandaag gaat het vast beter :*

Nog steeds een stickerbaby Aure! Dat heeft hier een week of acht/negen geduurd en stiekem mis ik het soms wel. Vond het heerlijk. Hoewel ik er aan het eind ook wel klaar mee was, want het is best vermoeiend om zo te 'slapen' :O

R. is nu ruim drie en een halve maand en past nu bijna niet meer in de wandelwagenbak. En dat wil hij ook niet meer. De cosleeper zal nog wel iets langer passen, maar het wordt tijd om een matras op maat te laten maken voor het ledikantje. Als ik dat tegen mijn man zeg schrikt íe, hij is er nog láng niet aan toe om R. apart te laten slapen. We vinden het heerlijk zo met z’n drietjes O+

Is er eigenlijk een moment waarop het ‘te laat’ is om een kindje te laten wennen aan een eigen kamer? Soms hoor ik dat je het beter voor een bepaalde leeftijd kan doen omdat anders er teveel gewenning is?

Het zijn weer rare dagen hier. Door het hete weer hebben we gevoed op verzoek. En we hebben het idee dat hij soms overdag sowieso te weinig dronk. Dus deze week hebben sinds eeuwen ’s twee keer nachts gevoed :D . Nu het weer koeler is gaan we ons best doen om weer wat te rekken tussen de voedingen met zangspelletjes en andere soorten afleiding. Had er gewoon de energie niet voor…
pi_181050142
Vandaag gaat het tot noch toe wel beter, was vanmorgen wel weer even heel verdrietig en uit haar doen, maar heeft uiteindelijk toch een dutje gedaan en daarna ging het weer beter. Ik vermoed dat er misschien weer een tandje op doorbreken staat, ik vind het soms zo lastig nog om te zien wat er dan met haar aan de hand is en ik dacht echt dat ik haar nu wel doorhad -O- Ik mocht vanmorgen gezellig voor een uitstrijkje :P , maar ben blij dat het achter de rug is, hopelijk komt er niks uit.

LDG, mooie stats, het is een fijn mannetje volgens mij qua bouw, verwachtte je onderzoek over zijn gewicht?

Flav, wat leuk dat die kleine V meerent :D

Elliebel wat een geweldig leuke pasfoto’s O+ Die van mij keek onwijs serieus op haar pasfoto’s haha

Mini, lastig lijkt me dat als je het zelf nog zo fijn vind hem dichtbij te hebben, wij merkten het al heel snel bij C dat ze niet relaxed meer sliep met ons gesnurk/ge-adem op de achtergrond. Sinds ze op haar eigen kamer slaapt slaapt ze best wel goed, dus ik vond het ook wel jammer maar zag wel in dat het toen beter was.

Jagar hopelijk deed hij een lekker dutje in eigen bed!

Sticker J O+ Wat een leuk truitje! Hier hangt ze nog in romper rond, de warmte hangt hier nog een beetje in huis.

Exode, wat zielig voor J die krampjes, ik vond het ook zo sneu en je kunt er zo weinig aan doen ;(

Ik geniet enorm van het veranderde weer, het regent hier O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181050244
Bijna anderhalf uur geslapen! Nu tijd voor dutje twee....
pi_181050521
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:56 schreef Jagärtrut het volgende:
Bijna anderhalf uur geslapen! Nu tijd voor dutje twee....
Wat goed! *O* Hopelijk zet hij het door!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181051051
Jaaaaa jagar wat fijn!

Wij laten J eigenlijk al vanaf week 4 overdag in haar eigen kamer slapen. Wel in het wiegje die dus de gang met regelmatig over wordt geschoven. Bij B deden we dat zelfs al in de eerste week. Inderdaad om haar te laten wennen, dit voelt voor ons fijn zo. Ze slaapt er ook gewoon goed, dus dat is makkelijk praten denk ik.

's nachts ligt ze met name bij mijn vrouw vanwege de nachtvoeding, zodra ze regelmatig gaat doorslapen gaat ze in principe ook 's nachts naar haar eigen kamer. Wel met de deuren open overigens anders kan mijn vrouw niet slapen.

Onze slaapkamer is ook echt mini dus het is nu een hindernisbaan met wiegje, aankleedkussen en voedingskussens. Ik slaap altijd heel vast behalve als er een baby naast me ligt :@ En J slaapt net zo luidruchtig als B altijd deed.
pi_181051423
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:56 schreef Jagärtrut het volgende:
Bijna anderhalf uur geslapen! Nu tijd voor dutje twee....
Wat goed! O+ Wat heb je gedaan in de tussentijd? :)

Deze O. is ook aan slaapje twee begonnen. Met kont omhoog op de bank. :O

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_181051460
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 09:26 schreef Aure het volgende:
Lieve foto zo mini O+

Ik kan ook echt een serie maken van J. als sticker. Na intens gehuil (ik mķest mezelf toch echt even aankleden) werd ie alleen stil op mij.

Ik noem deze "eggs for breakfast" :9 dichterbij ontbijt dan dit kom ik voorlopig niet ben ik bang :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik hoop dat ie over 3 weken toch wat beter op zichzelf slaapt als ie naar het kdv gaat :')
Toffe outfit! Nog niet half zo tof als het verrukkelijk slapende snoetje, maar toch! ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_181051614
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:56 schreef Jagärtrut het volgende:
Bijna anderhalf uur geslapen! Nu tijd voor dutje twee....
Dat duurde welgeteld 20 minuten -O-
pi_181051625
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:49 schreef minilot het volgende:

[..]

Wat goed! O+ Wat heb je gedaan in de tussentijd? :)

Deze O. is ook aan slaapje twee begonnen. Met kont omhoog op de bank. :O

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Boodschappen met kind nummer 1!
pi_181051791
20min is toch weer een mooi dutje.

Hier zijn de slaapjes momenteel ook kort, we zitten nu al op slaapje nummer 3. Het warme weer heeft het hele ritme overhoop gegooid doordat ik hem beneden liet slapen. Nu ligt L overdag weer in het ledikantje op zijn kamer, gedoe met zulke korte slaapjes maar we moeten toch ergens beginnen.

'savonds begint hij tegenwoordig ook in zijn eigen kamer want alleen in de co-sleeper liggen is niet meer veilig zo bewegelijk als hij is. Bij de eerste nachtvoeding haal ik hem op en dan slaapt hij verder in de co-sleeper. Hopelijk worden de nachtvoedingen ook snel weer minder, voor de hittegolven hadden we 1 nachtvoeding nu 3 of meer.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')