zoals?quote:Op maandag 6 augustus 2018 22:18 schreef BasEnAad het volgende:
Voor sommige gerechten,
of om iets door te laten garen.
welke koekenpan van fonq raad jij mij aan?quote:Op maandag 6 augustus 2018 22:20 schreef HeatWave het volgende:
Alles, aanbraden in de pan, garen in de oven. Vlees, vis whatever.
Ik had wel eens gamba's pil pil gemaakt, pannetje olie met garnalen borrelend heet maken in de oven. Soms is het handig maar het is niet iets dat je dagelijks doet nee.quote:
Echt geen idee, kutsite .quote:Op maandag 6 augustus 2018 22:21 schreef tailfox het volgende:
[..]
welke koekenpan van fonq raad jij mij aan?
nouja verhaal is zo. iemand had mijn dure zweedse pan gesloopt (kuch ikea kuch) en nu wil ik een beetje okay pan kopen.quote:Op maandag 6 augustus 2018 22:22 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik had wel eens gamba's pil pil gemaakt, pannetje olie met garnalen borrelend heet maken in de oven. Soms is het handig maar het is niet iets dat je dagelijks doet nee.
Deze heb je goed uitgekozen, zijn onverwoestbare pannen. Deze moet je wel goed behandelen, als dit geen probleem is goede keus. Nog even over afmaken in de oven: Vlees of vis voor goede kerntemperatuur, frittata of andere eigerechten die wat dikker zijn. Dat zijn voorbeelden waarbij het makkelijk is.quote:Op maandag 6 augustus 2018 22:24 schreef tailfox het volgende:
[..]
nouja verhaal is zo. iemand had mijn dure zweedse pan gesloopt (kuch ikea kuch) en nu wil ik een beetje okay pan kopen.
vaatwasser heb ik niet en een pan heeft liefde nodig.
https://www.fonq.nl/produ(...)ekenpan-28-cm/47245/ deze vind ik wel wat maar weet verder ook niks van pannen.
mag wel zwaar zijn vind ik niet perse iets negatiefs
zo goed dat ik hem 2 keer uitkoos .quote:Op maandag 6 augustus 2018 22:46 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Deze heb je goed uitgekozen, zijn onverwoestbare pannen. Deze moet je wel goed behandelen, als dit geen probleem is goede keus. Nog even over afmaken in de oven: Vlees of vis voor goede kerntemperatuur, frittata of andere eigerechten die wat dikker zijn. Dat zijn voorbeelden waarbij het makkelijk is.
ik na 10 biertjesquote:Op maandag 6 augustus 2018 22:47 schreef Jordy-B het volgende:
Wat is "natuurlijk ijzer"? Wie schrijft die teksten, joh?
Lees maar even over het inbranden van stalen pannen, dan begrijp je wat ik bedoel met behandelen.quote:Op maandag 6 augustus 2018 22:48 schreef tailfox het volgende:
[..]
zo goed dat ik hem 2 keer uitkoos .
nouja behandeling van de pan boeit mij niet komt wel goed.
morgen even lekker steak eten
dat is met olie toch>quote:Op maandag 6 augustus 2018 22:49 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Lees maar even over het inbranden van stalen pannen, dan begrijp je wat ik bedoel met behandelen.
zijn allebei toch stalen pannen?quote:Op maandag 6 augustus 2018 22:55 schreef Queenshore het volgende:
Het zijn totaal verschillende pannen die je nu hebt gestuurd. Er zit veel verschil in pannen met of zonder anti-aanbaklaag. In het gebruik kan je deze ook beter afstemmen. Wat wil je ermee doen?
De ene heeft een anti-aanbaklaag, de andere moet je eerst "seasonen", anders bakt alles aan. Wel opletten dat je geseasonde stalen koekenpan niet goed tegen zuur kan. Dan sloopt je de seasoning. Dus balletjes in tomatensaus maak je dan beter in een RVS pan. Voordeel is wel dat dit soort pannen de rest van je leven meegaan, itt de tefal pannen.quote:Op maandag 6 augustus 2018 22:56 schreef tailfox het volgende:
[..]
zijn allebei toch stalen pannen?
of zie ik iets niet?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |