Dacht dat ik nog penne had, maar die was op, en te chuncky voor spaghettiquote:Op maandag 6 augustus 2018 20:16 schreef Myraela het volgende:
Ik vind macaroni gewoon de minst lekkere vorm van pasta. Ik weet niet waarom.
Even casual 'chiffonade' als woord gebruiken. Fancy.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:15 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Paprika, courgette, kastanjechampignons en ui fijn gesneden, met wat olijfolie, peper, zout, en gedroogde oregano op een laag vuurtje even zacht laten worden. Knoflook even crushen en dan na tien minuutjes toevoegen. Na 20 minuten hele tomaten uit blik er bij, en een beetje bouillon (30cl ofzo). Gehakt in een andere pan goed rul bakken, kruiden, en dan toevoegen. Pasta koken en op het laatst wat verse basilicum chiffonade erdoor roeren.
Serveren met wat parmezaan
quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:17 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Dacht dat ik nog penne had, maar die was op, en te chuncky voor spaghetti
Hollandse pastasaus.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:15 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Paprika, courgette, kastanjechampignons en ui fijn gesneden, met wat olijfolie, peper, zout, en gedroogde oregano op een laag vuurtje even zacht laten worden. Knoflook even crushen en dan na tien minuutjes toevoegen. Na 20 minuten hele tomaten uit blik er bij, en een beetje bouillon (30cl ofzo). Gehakt in een andere pan goed rul bakken, kruiden, en dan toevoegen. Pasta koken en op het laatst wat verse basilicum chiffonade erdoor roeren.
Serveren met wat parmezaan
Ik snij graag shit en ben een pretentieuze kwal, dat weet je toch?quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:17 schreef Myraela het volgende:
[..]
Even casual 'chiffonade' als woord gebruiken. Fancy.
Ja, ik vind het wel mooi dat je culinaire snobisme in dit topic beter naar boven komt.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:18 schreef HostiMeister het volgende:
Ik snij graag shit en ben een pretentieuze kwal, dat weet je toch?
Goed opgemerkt.quote:
Dit wil ik. Één keer gehad in de VS. Goddelijk.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:20 schreef golfer het volgende:
Stuk minder fancy, maar oh zo lekker:
[ afbeelding ]
https://www.culy.nl/recepten/mac-n-cheese-van-martha-stewart/
Zo'n bolognese die een paar uur heeft gestaanquote:Op maandag 6 augustus 2018 20:21 schreef Myraela het volgende:
Ik heb nog wat pasta's liggen die m'n moeder uit Toscane mee had genomen, maar uiteindelijk koop ik gewoon nieuwe spaghetti omdat ik voor die pasta's dan wel écht een saus wil maken die erbij hoort.
Hier hou ik echt van. Al weet ik nooit wat ik erbij moet serveren. Dus dan eet ik maar alleen een bak van dat. Lekker ongezond.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:20 schreef golfer het volgende:
Stuk minder fancy, maar oh zo lekker:
[ afbeelding ]
https://www.culy.nl/recepten/mac-n-cheese-van-martha-stewart/
Wel een goede reden om het blikje smac dat er al 11 jaar ligt eens te gebruiken.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:16 schreef Myraela het volgende:
Ik vind macaroni gewoon de minst lekkere vorm van pasta. Ik weet niet waarom.
Doe ik ook als ik zoiets maak.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:23 schreef Myraela het volgende:
Hier hou ik echt van. Al weet ik nooit wat ik erbij moet serveren. Dus dan eet ik maar alleen een bak van dat. Lekker ongezond.
Gewoon een zak botersla en dat op je bord lekker erdoor roeren.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:23 schreef Myraela het volgende:
[..]
Hier hou ik echt van. Al weet ik nooit wat ik erbij moet serveren. Dus dan eet ik maar alleen een bak van dat. Lekker ongezond.
Iets fris in de vorm van komkommersalade ofzo?quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:23 schreef Myraela het volgende:
[..]
Hier hou ik echt van. Al weet ik nooit wat ik erbij moet serveren. Dus dan eet ik maar alleen een bak van dat. Lekker ongezond.
Oh. Nooit last van.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:22 schreef Kreator het volgende:
[..]
Droog en aangebrand. Ontdooien in warm water werkt een stuk beter
neequote:Op maandag 6 augustus 2018 20:24 schreef Kreator het volgende:
[..]
Wel een goede reden om het blikje smac dat er al 11 jaar ligt eens te gebruiken.
Ragu.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:23 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Zo'n bolognese die een paar uur heeft gestaan
Kan, maar dat tegelijk eten doet af aan de pasta. Dus dan komt het erop neer dat ik eerst de (komkommer)salade op zou eten, en daarna alsnog gewoon de pasta.quote:Op maandag 6 augustus 2018 20:25 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Iets fris in de vorm van komkommersalade ofzo?
Cacio e pepequote:Op maandag 6 augustus 2018 20:25 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ragu.
Ik heb deze dikke pasta, pici. Die hoort eigenlijk met een simpele kaassaus met peper.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |