Klopt, maar wat heeft dat met die makreel te maken?quote:
Ja.quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 12:06 schreef golfer het volgende:
[..]
Klopt, maar wat heeft dat met die makreel te maken?
Ik had er oude kaas op. Ik overwoog in eerste instantie om er rosbief op te doen, but ichangedmymind.quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 12:16 schreef ichangedmymind het volgende:
[..]
Niets er op?
Ik ga zo een simpele tomatensalade maken met een balsamicoazijn dressing.
quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 12:18 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ik had er oude kaas op. Ik overwoog in eerste instantie om er rosbief op te doen, but ichangedmymind.
Jij eet smakelijk voor straks.
quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 12:58 schreef Spanky78 het volgende:
Ik eet vandaag blikravioli. Op de camping. Normaal iets waar we onze neus voor ophalen, maar met nog een dagje te gaan tijd om de noodvooarraden en restje op te maken.
En stiekem best lekker, want ik associeer dit nu met vakantie en lange wandelingen waardoor we geen zin meer hebben om te gaan koken of uit eten te gaan. Heerlijk.
Sinaasappelsap, superongezond!quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 13:14 schreef minilot het volgende:
Lunch was gestoomde bimi met yoghurtdressing en een glas sinaasappelsap. Om te compenseren nu een triljoen stukjes fudge.
[..]
Pitaminen jonguh. Om kcalorieën maal ik momenteel niet, mijn koter zuipt er via mijn boobs dagelijks honderden uit me weg.quote:
Lekker. En ja, borstvoeding is wat dat betreft uitstekend om zwangerschapskilos kwijt te raken en lekker door te eten.quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 13:32 schreef minilot het volgende:
[..]
Pitaminen jonguh. Om kcalorieën maal ik momenteel niet, mijn koter zuipt er via mijn boobs dagelijks honderden uit me weg.
OT, koffie met melk en een bakje crème fraiche + de inhoud van een passievrucht
Oooh lekker! Denk eigenlijk dat ik een dikkere pannenkoek nog lekkerder vind dan een crispyquote:Op dinsdag 7 augustus 2018 18:23 schreef realAIVD het volgende:
Als lunch heb ik lo mai gai van de toko een half uurtje gestoomd en gegeten met zoete chilisaus. Prima te doen, maar bij deze temperatuur in een huis dat redelijk koel is een apparaat 30 minuten laten stomen is waarschijnlijk niet de meest snuggere actie.
Het avondeten was een Vietnamese pannenkoek met lap cheong, bacon, rode ui, lente-ui, taugé en ernaast ijsbergsla, rode peper en komkommer. In het sausje geen vissaus, maar sojasaus, verder limoensap, suiker en een groene rawit.
[ afbeelding ]
lekker, maar de pannenkoek had ik te dik gemaakt, waardoor het niet voldoende crispy was. Volgende keer beter.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |